Ayy gözün aydın canım Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah darısı bizeKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Geçmiş olsun gözün aydınnn canım hayırlı evlat olsun inşaallah 8–9kuru inciri bir lt suya koyup bekletin yiyip içebilmeye başlayınca onu iç o sütü cabuk gerekiyormus bol bol sütün olsun inşaallah güle güle büyütKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Hakkında hayırlısı canım, sona geldik her birimiz. En kolay şekilde olsun senin için de bizim için de inşallah...Merhaba kizlar, bugun 38 haftam bitti. Randevum vardi oglen. Acilmam 2 cm e cikmis. Plasenta kireclenmis, yani artik dogum vakti yakin manasindaymis. Suyu iyiymis, kordon dolanmasi gibi bir durum yokmus. Bebegin basinin yarisi kanala girmis. Doktor rahim yumusakligini net anlayabilmek icin alttan muayene etti. Rahmim gerideymis, arkaya bakiyormus. One dogru gelmesi lazim dedi. Onun icin bol bol sumo squat onerdi. Gunde en az 3-4 set halinde 10ar tekrarla squat yap dedi. Yuruyus yapabilirsin dedi. Herhangi bir siddetli duzenli agrida ya da su gelmesi gibi bir durumda hemen gel dedi. Ya da bir sey olmasa da Cuma gunu sabaha yine cagirdi. Kontrol edecek eger acilmam 3 cm olmus olursa yatis yapacakmisim, zaten 2. dogumun oldugu icin cok daha hizli gelisir her sey dedi. Cuma gunu 3 cm olursa suni sanci mi vereceksiniz yani diye sordum. Hayir ben suni sanciyi son care olarak veriyorum, kendi agrilarini bekleriz, zaten eger acilman artmamissa bir hafta daha bekleriz acelemiz yok dedi. Sonra hatirladim, ilk hamileligimde de 3 cm ile yatis yapmistik hastaneye zaten. 7 saat sonra dogum olmustu. Bakalim bu sefer nasil olacak.
Bugun 3 ay surekli yattiktan sonra nihayet ilk kez yuruyus yaptim. Kasiklarim cok agridi. Yurumeye yurumeye yurumeyi unutmusum resmen. Paytak paytak... Dinlene dinlene yaklasik yarim saat yavas yavas yurudum. Hayirlisi bakalim.
kayışı Ben hep tüketmiştim, emzirme döneminde vs gazla sorunumuz olmadi. Kabızlık için önerilen ilk kuru meyve bilemedim ki ben hiç sorun yaşamadım. Ama dut kurusu ve incirin süt yaptığı da hep önerilen bir gerçek. Ben onları hep alıştırmalık olarak tüketmiştim lohusayken... Az porsiyon günlük yapabilirsin, birkaç kayısıdan bakarsın duruma gore diğerlerini denersin...Kızlar bir sorum var. Diğer anneler gruplarında ara ara görüyorum kayısı kompostosu için süt yapıyor demişler. Benim annem o çocuğa gaz yapar der. Dut ve incir kompostosu güzel süt yapar diyor. Sizce kayısı bebeğe gaz yapar mı?
Evet ben inş saklama kaplarına koyup hastaneye götüreceğim. En azından doğum sonrası kabız olmam yapar içerimHakkında hayırlısı canım, sona geldik her birimiz. En kolay şekilde olsun senin için de bizim için de inşallah...
kayışı Ben hep tüketmiştim, emzirme döneminde vs gazla sorunumuz olmadi. Kabızlık için önerilen ilk kuru meyve bilemedim ki ben hiç sorun yaşamadım. Ama dut kurusu ve incirin süt yaptığı da hep önerilen bir gerçek. Ben onları hep alıştırmalık olarak tüketmiştim lohusayken... Az porsiyon günlük yapabilirsin, birkaç kayısıdan bakarsın duruma gore diğerlerini denersin...
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsun inşallahkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Gözün aydın olsunKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Hemen aramalısınKızlar tansiyonumun haline baksanıza doktorumu arayıp hastaneye gitsem mi acaba ?
Gaz yapacağını sanmıyorum ama benim annem de kayısı için kurusu da yaşı da böbreği yoruyor derKızlar bir sorum var. Diğer anneler gruplarında ara ara görüyorum kayısı kompostosu için süt yapıyor demişler. Benim annem o çocuğa gaz yapar der. Dut ve incir kompostosu güzel süt yapar diyor. Sizce kayısı bebeğe gaz yapar mı?
Aaaa bebiş gelmiş hoşgelmişkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Başta iyi gibi oluyor ama sonra sonra emdikçe sütün yarısı aradan akıp gidiyor boşa bi bu kötü yanı var. Bir de bebek ona alıştuğu üçin sonra sonra hiç tutmuyor. Bir de bebeğin ağzıyla temas etmediği için sütün artmasını da engelliyor. Ben yanımda götürmeyi bile düşünmüyorum bu sefer. Sende ilk etapta kullansan da ara ars kendi memeni ver. Alışmasın ona.Yaaa Ben de süt geliyor diye teselli buluyorum...uçlarım içine çok gömük daha kuvvetli de cekemediginden becerip normal emziremedik.. Enjektör ile ucu çıkartıp vermeye çalışıyoruz ama onuda ağzına alana kadar uç yine geri kaçıyor .
Hayırlı olsun canım sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Iyi misiniz ikiniz de?kızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Eğer gelen su değilse bebekte bir sıkıntı veya başka belirtim yoksa çıkabilirsin ama hayırlısını dile canım, inşallah doğum olacaksa da en kolay sancısız şekilde kavuş bebeğine. Dualarımız seninle...Kızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Amin insaallah ben de hepimize dogal keşkesiz dogumlar diliyorum.Hakkında hayırlısı canım, sona geldik her birimiz. En kolay şekilde olsun senin için de bizim için de inşallah...
Bir bir bebişler gelmeye başladıkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Turnusol pedle ve ultrasonla suyunu kontrol ederler diye düşünüyorum, olmazsa söyle talep et benceKızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Bende tam aksine anneninde bebeginde gazini alir die biliorm biz annemle yaptik ben simdiden iciyormKızlar bir sorum var. Diğer anneler gruplarında ara ara görüyorum kayısı kompostosu için süt yapıyor demişler. Benim annem o çocuğa gaz yapar der. Dut ve incir kompostosu güzel süt yapar diyor. Sizce kayısı bebeğe gaz yapar mı?
Gozun aydin cnm allah anali babali buyutsunkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Sen iyiyi dusun en azindan tedbirini almissin doktorun su degilse almaz bence rahat olKızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsünkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Suyu falan iyiyse hemen almaz canım, önce bir bakar duruma göre karar verir.Kızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.