Ayy ya cok gulduk ayni benimki gibi ancak hickiriyor herhalde yerlerinden memnunlar gelmeye niyetelri yokBiz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yokyürüyüşe çıktım geldim şimdi ev süpürcem benimki anca içerde hıçkırsın hıçkıra hıçkıra bi hal oldu☺ bugünde Salonu temizleyim şöle belki bişiler açılır
Bence yere eğilip havluyla yerleri sil köşe bucak sonrasında 2-3 gün içinde gelir bence seninki de :) Benim daha zamanım var ama doğum yaklaşınca öyle yapmayı düşünüyorumBiz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yokyürüyüşe çıktım geldim şimdi ev süpürcem benimki anca içerde hıçkırsın hıçkıra hıçkıra bi hal oldu☺ bugünde Salonu temizleyim şöle belki bişiler açılır
Artık nisanı nişan okumaya başladım. Anlamak için 2 kere okuyorum herşeyi, neredeyse 2günde bir doğum var maşallah. Cuma dahada heyecanlı olacak.Ayy bacilar nisan gelmeden nekadar hareketlendi topik valla bünyeye bu heyecanda fazla gelio
Benim 15/9 çıktı şimdide 13/8 çıktı kan idrar tahlili istediBenimde 13/9 oldu 14/8 oldu dünden bu yana. Korkuyorum
iyiyiz ama sezeryan zormuş yara yeri acıyorÇok geçmiş olsun gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsun inşallahŞimdi nasılsın? Bebiş de iyi mi
Ağrı kesici isteyin sık sık.bir kaç güne toparlanırsınz inşiyiyiz ama sezeryan zormuş yara yeri acıyor
Valla ilkinde dediğin gibi yer silip gittim 2cm açılmıştı onu diyorum bende yerleri silmemi bekliyor herhalde mopu bırakıp çömelip sileyim açılma ritüelleri başlasınBence yere eğilip havluyla yerleri sil köşe bucak sonrasında 2-3 gün içinde gelir bence seninki de :) Benim daha zamanım var ama doğum yaklaşınca öyle yapmayı düşünüyorum
Canım senin tansiyonun nasıl oldu? Dün akşamdan beri aklımda, iyi misin?Canım şuan durumun nasıl bilmiyorum ama usg ile suyuna bakmadan neden yatışını yapmak istemiş onu anlamadım ben
Ben seni martin 2. Haftasinda dogurursun diye bekliyordum masallah kiz sana vede kuzucugunaBilin bakalım yine kimin tansiyonu hastane de yüksek çıktı
Normal bacim beyin error veriyoArtık nisanı nişan okumaya başladım. Anlamak için 2 kere okuyorum herşeyi, neredeyse 2günde bir doğum var maşallah. Cuma dahada heyecanlı olacak.
Iste dün ben oleydim migde bulantisi yokdu ama afedersin surekli tuvalet ihtiyacm var gbi oldu her sancida bugun doktora gidicem ve agrilarim gecioMidem bulanıyor böyle hani üşütüp ishal olursun karnında gaz sancısı olur midem şiş sürekli cisim geliyor karnında garip bir ağrı var
Kiz sen ne zmn korona atlattinBelim agriyor kasigim agriyor midem bulaniyor en son böyle deidigmde hem hamile hemmkoronaymisim
Yok yok hiç gelmeye niyeti yokBen seni martin 2. Haftasinda dogurursun diye bekliyordum masallah kiz sana vede kuzucuguna
Canım doktorumla hep iletişim halindeydim limon şıktım içtim gece boyu sarımsakta yuttum düştü 13/8 seyrediyor şimdi küçük tansiyonum 12ye çıkınca çok korktum eşim gel ölçelim demese anlamazdım bileCanım senin tansiyonun nasıl oldu? Dün akşamdan beri aklımda, iyi misin?
Bu gidisle zorla cikaracaklarYok yok hiç gelmeye niyeti yok