- 8 Eylül 2021
- 982
- 237
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.361
çok teşekkür ederim kalp atım hızı öyle duruyor hep öyle okumuştum ama siz nerden anladınızKiz sanki saglikla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim kalp atım hızı öyle duruyor hep öyle okumuştum ama siz nerden anladınızKiz sanki saglikla gelsin
Beni de bazı günler yumurta çok zorluyor canım yiyemiyorum o günlerde akşam yemeğinde daha çok proteine yüklenmeye çalışıyorum bir şekilde dengelemeye çalışıyorum işteAyy yumurta boğazımdan geçmiyor ya, sarısını yemeye çalışıyorum yoğurt kefir içiyorum bende. Süt çok yok hayatımda alayım bari. Böyle yağlı et pirzola falan o kadar miğdemi bulandırıyorki
Evet ya, yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum. 1 ay sonra detaylı ultrason haftam benim daha randevu da almadım. Renkli bakıyorlar mı acaba detaylı daUltrason görüntüleri ne kadar net dimi insan heves ediyor
Biraz his biraz da başının şeklinden öyle geldi. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsunçok teşekkür ederim kalp atım hızı öyle duruyor hep öyle okumuştum ama siz nerden anladınız
yanı ben genelde yemek kokusu ve nefes kokusundan iğrenıyorum.ama emın olamıyorum boya için gidince soracagım artık doktoraCanım bazı doktorlar önermiyormuş ya, benim de az tek tük var koyu yapmak istiyodum kaldı doktoruna danış istersen . Erken haftalarda kokusu da rahatsız eder mi acaba? Ben her kokudan iğreniyorum çünkü
Neyse bekleyeyim ay beklemek de çok zorBugun daha yeni 7 gün oldu zaten ama.sen bilirsin. Belli olmus mudur hemen. Bir yaz istersen belli olduysa paylasirlar seninle
Evet oldu, hepimizde var sanırım bu. Umarım geçicidir.Kızlar ya tüylenme de artış oldu mu
göbeğimde hiç olmazken çıkmaya başladı
Evet oldu, hepimizde var sanırım bu. Umarım geçicidir.
bana doktor alma dedi, sonradan dökülecek dedi dokunmuyorum hiçKızlar ya tüylenme de artış oldu mu
Benim de göbeğim inanılmaz tüylendi umarım doğumdan sonra dökülür.Kızlar ya tüylenme de artış oldu mu
Kontrollerde rahatsız oluyorumbana doktor alma dedi, sonradan dökülecek dedi dokunmuyorum hiç
Fiyat araliginizi ya da aradiginiz ozelliklerle chatgpt’ye soralim.Kuzlarım bebek arabası ıcın yardım eder mısınız. Cybex balios baktım ama ousetlı ve 2 3 yasa kadar kullanacagım bır arbaa ıstıyorum
Aaa evet bunu biliyorum bende hangisi iyi acaba diyordumYok canım benim dediğim hafif eğimli biraz sert minik yatak. Ekliyorum fotoğrafını.
O ne bılmıyorum ama maksımum maksımum puset vs 25 olabılır ya da 20Fiyat araliginizi ya da aradiginiz ozelliklerle chatgpt’ye soralim.
Ben de chatgpt’ye sardim. Zaten isimde ya da baska konularda kullaniyordum ama bu konuda kullanmak da cok hosuma gitti
Benim de göbeğim inanılmaz tüylendi umarım doğumdan sonra dökülür.
Amin canim aminn inşallah beklemek hemde nasil zor geliyor insana.. sen 2li tarama yaptirdin miNeyse bekleyeyim ay beklemek de çok zor
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Telefona bağlanan bir model varBen de kamera almayi düşünüyorum canim var mi aklinda model falan. Ben biraz baktim da fiyatlari uçuk geldi.
hiç olma canım neler görüyorlar onlar farketmemiştir bileKontrollerde rahatsız oluyorum
Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum güzel nemlendiriyor.Umarımmm , çatlaklar için önleyici krem yağ kullanıyor musunuz