Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy yumurta boğazımdan geçmiyor ya, sarısını yemeye çalışıyorum yoğurt kefir içiyorum bende. Süt çok yok hayatımda alayım bari. Böyle yağlı et pirzola falan o kadar miğdemi bulandırıyorki🥹
Beni de bazı günler yumurta çok zorluyor canım yiyemiyorum o günlerde akşam yemeğinde daha çok proteine yüklenmeye çalışıyorum bir şekilde dengelemeye çalışıyorum işte 🥹

Canım bazı doktorlar önermiyormuş ya, benim de az tek tük var koyu yapmak istiyodum kaldı🙈 doktoruna danış istersen . Erken haftalarda kokusu da rahatsız eder mi acaba? Ben her kokudan iğreniyorum çünkü
yanı ben genelde yemek kokusu ve nefes kokusundan iğrenıyorum.ama emın olamıyorum boya için gidince soracagım artık doktora

Kuzlarım bebek arabası ıcın yardım eder mısınız. Cybex balios baktım ama ousetlı ve 2 3 yasa kadar kullanacagım bır arbaa ıstıyorum
Fiyat araliginizi ya da aradiginiz ozelliklerle chatgpt’ye soralim.
Ben de chatgpt’ye sardim. Zaten isimde ya da baska konularda kullaniyordum ama bu konuda kullanmak da cok hosuma gitti😂

Fiyat araliginizi ya da aradiginiz ozelliklerle chatgpt’ye soralim.
Ben de chatgpt’ye sardim. Zaten isimde ya da baska konularda kullaniyordum ama bu konuda kullanmak da cok hosuma gitti😂
O ne bılmıyorum ama maksımum maksımum puset vs 25 olabılır ya da 20

Ben de kamera almayi düşünüyorum canim var mi aklinda model falan. Ben biraz baktim da fiyatlari uçuk geldi.
Telefona bağlanan bir model var
Kendinden izlenecek ekrani olanlar hem pahalı hemde kalitesi daha düşük
Kalitesi çok iyi olanları da 12 bin falan
O yüzden telefondan izleyebileceğim xiomi var 900 kusure
Görüntü kalitesi çok güzel geldi yorumlardan fotolardan
Link atmak için girdim 1100 lere çıkmış ya 🤦🏻‍♀️
İyice zam gelmeden bu tarz şeyleri indirimde hemen almalı

X