- 20 Haziran 2020
- 346
- 538
Doguran arkadasin nisan gorunuyordu sanki dogumu
31 marttı benim tarih ben Nisan anneleri ile devam ettim hep geç gelir bebis diye ama nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doguran arkadasin nisan gorunuyordu sanki dogumu
Kiz dun aksam bi anda dogum yapan arkadas plansiz bi dogum ve nisan annesi ben yanlis takip etmediysem
Bacim sen 26 martta mi yapacakdn
30 yada 31 Mart görünüyordu kuzumDoguran arkadasin nisan gorunuyordu sanki dogumu
Evet canım elle muayene olduysan aynı şey :))Kızlar ben birşeyi merak ediyorum
Şimdi geçen hafta bana rahimde açılma varmı diye yaptıkları muayene ile çatı muayenesi denen şey aynı şey mi cahilce bir soru olduğunun farkindayim ama, naaapiiim ilk bebeğim
Evet evet elle muayene ettilerEvet canım elle muayene olduysan aynı şey :))
Valla ben pazartesi halıları veriyorum hafta sonu eşimle kapıları avizeleri temizleyeceğiz beşiğin nevresimlerini geçireceğiz sadece onlar kaldı halılar gelince de bir güzel süpürüp ellerimle silip sererim bence ver gitsin ağırlaşmadanBen ayın 27si halialri vrsem çokmu geç olur ya
Kanepe olabilir yatak odasinda olabilir illa bisey alma geregi yok benceKızlar selamlar, size bir sorum var, bebeğin altını nerede değiştirmek lazım? İlla bi aşt değiştirme ünitesi alınmalı mı? Almazsak nerede değiştirebiliriz mesela?
Bir sürü farklı etmen var bu sadece birisi siz bilime inanın yine de280.gun dogdu oglum ve 4 kiloydu 8 ay kolikten cektik artik bilime olan inancim azaldi Ne deseler tutmuo
Yok kuzum stres deildir ya tatlı bi telaş bence olay zamanın yaklaştığını idrak ettik iyice hep amaaan var daha diyoduk ya cok var beklersine döndü iş sen tadını çıkar bebisinin bizim yusufcuklar uçuşuyo sadece senlik bişy yokYaa kızlar gereksiz strese soktum sanırım hakkınızı helal edin sizi ama ben çok uzun zamandır nisan anneleri ile takipteyim. yakın zamanda mart annelerini de okuyorum doğumlar oldukça. Neden bu kadar önemli 1 gün anlamadım ama canınız sağolsun.
Bendede muayeneden sonra düştü jeton aaa dedm çatı muayenesi buymuş sahi korktugum gbi bisey deildi ama ya Çok hafif bi sizi oldu geçti doktor insafliydi bende sanırım kibar davrandiEvet evet elle muayene ettiler
Muhittin teşekkür ederim canım. İnşallah doğuma kadar bir daha yapmazlar onu düşünüyordum hep aynı mı ayrı mı diye
Isin sakasi tabiki bilime inaniyorumda konu kadin ve bebek olunca tutmuo geneldeBir sürü farklı etmen var bu sadece birisi siz bilime inanın yine de
Nasıldı nasıl geçtiBendede muayeneden sonra düştü jeton aaa dedm çatı muayenesi buymuş sahi korktugum gbi bisey deildi ama ya Çok hafif bi sizi oldu geçti doktor insafliydi bende sanırım kibar davrandi
Yok kuzum stres deildir ya tatlı bi telaş bence olay zamanın yaklaştığını idrak ettik iyice hep amaaan var daha diyoduk ya cok var beklersine döndü iş sen tadını çıkar bebisinin bizim yusufcuklar uçuşuyo sadece senlik bişy yok
Hiç üzülme bence de.aslında senin doğum herkesi bi telaşlandırdı:)) doğum için pek de bişey kalmadığını görmüş olduk. Bende mayıs annesiyim ama nisanı da takipteyim. Haziran zaten kesin olmaz . Nisan da olsun istemem erken olur diye ama buradaki tecrübeler benden bikaç hafta önde olması beni daha da heyecanlandırıyor. Heyecanla takip ediyorumAnladım kuzum da bi an üzüldüm ne bileyim. Cevap verdiğin iciin cok teşekkür ederim
Öyle canım öyle Allah herseyin hayırlısını versin ama bizim durum riskliymis yani farketmeseydim. Allah kimseye göstermesin herseyin en hayırlısını versin en büyük duam buHiç üzülme bence de.aslında senin doğum herkesi bi telaşlandırdı:)) doğum için pek de bişey kalmadığını görmüş olduk. Bende mayıs annesiyim ama nisanı da takipteyim. Haziran zaten kesin olmaz . Nisan da olsun istemem erken olur diye ama buradaki tecrübeler benden bikaç hafta önde olması beni daha da heyecanlandırıyor. Heyecanla takip ediyorum
Canım ben kullan at alt değiştirme örtüsü aldım ama öyle kullanıp atmıyorsun hemen pislenene kadar kullanabiliyorsun çokta uygun oluyorlarKızlar selamlar, size bir sorum var, bebeğin altını nerede değiştirmek lazım? İlla bi aşt değiştirme ünitesi alınmalı mı? Almazsak nerede değiştirebiliriz mesela?
Canım ben yanlış anladım sorunu kusura bakma ünite demişsin sen ben almadım bence de gerekte yok evde zaten bir sürü şey olacak bebek için biraz gereksiz kalabalık olur gibime geliyorKızlar selamlar, size bir sorum var, bebeğin altını nerede değiştirmek lazım? İlla bi aşt değiştirme ünitesi alınmalı mı? Almazsak nerede değiştirebiliriz mesela?