2021 Nisan Anneleri

Kullanışlı bir şey muslin omuz örtüsü yerine filan da kullanabilirsin. Istersen duruma göre ihtiyaç duyarsan bebek doğunca alırsın

Benimde birkaç saattir daha iyi Sanki çok şükür. Ya benimde aşırı hareketlidir öyle olunca ufak hareket ediyor şıklığı azaldı diye kendimi yedim

Yok artık ya Sonrasında gittiğim doktor mesleki deformasyon, oluyor böyle dedi ama sağlık bu da sonuçta. Çocuğun durumunu sormaya gelen veliye sizin çocuğun kafası hiç çalışmıyor, napiym kafası çok çalışmayan gördüm meslek hastalığı tutamıyorum kendimi demem gibi bir şeyzaten diken üstündeyiz, nefesi hastanede alıyoruz. O yüzden bu süreçte pozitif bir doktorla devam etmek çok önemli.

Ben müslinin kullanılış alternatiflerini, diğer battaniyelerden farkını tam kavrayamamakla beraber, herkes müslin diyince çok lazım bir şey herhalde diyip iki tane aldım ama bütün mağazalar ayağımızın altında, doğunca da alıverirsin

Kızlar bu arada Boba 4g kangurudan bahsetmiştim hatta bir arkadaş bebek eşyaları ikinci el de alınabilir demişti, çok mantıklı geldi bana. Araştırdım, letgo'dan aldım. Bir kaç kez kullanmışlar ve paketiyle kılavuzuyla verdiler. 350 liraya aldım. Benim içime çok sindi inşallah güzelce de kullanırım. Ben çok dağınık bir insanım, kışın atkı eldiven şapka taktığım günlerde bile hepsini sırayla düşürürüm. Yakın yerlere, markete bakkala çıkacağım zamanlarda arabayla uğraşmak istemiyorum, pratik olsun, hemen çıkiym istiyorum. İnşallah hayalimdeki gibi olur

Benim annem dedi daha gecen

Benim annem dedi daha gecen
Iste doktoru birakirsinda anayi birakamiyorsunO doktor almanyada fln ihtisas gormus ama ayrintili zamani gelince bana normalde 4 boyutu hic onermezken 8 sene oncd hastaneye 4 boyutlu gelincd ya cocugunun kalp sorunu varsa ya kaybina neden olursa baktir mutlaka oaradan degerlimi dedigi gibi yani yaklasik haftalar da doktorumu degistiedim.Cunku saglikci olmakta ticarethane sahibi olmak ayni bedende bu kdr belli edilerek olmamali bence.Ama anneye yapilcak bisi yok Bnm anneme gorede herkes normal dogurabilir.Kendi beni cok sor dogurmus cidden catalda 2 gune yakin surmus o dogum olduysa herkes dogurabilir

İnce dediklerin eğer penye örtüyse ilk zaman için yeterli. Havalar ısınınca alırsın duruma göre. Ben ilk kızımda müslin hiç kullanmadım kış bebeğiydi. Ama şimdi yaz bebeği olacağı için 2 3 tane aldım. Gerektiği yerde altına veya üstüne sermek için. Bebek arabasında, pusette hatta beşik içine serilir. Bebişler başından çok terliyor sık sık değiştiriyordum örtüsünü. Sürekli nevresim değiştirmiyordum. Banyo sonrası ilk suyunu almak için de kullanışlı oluyormuş. Çift havlu kullanmıştım kızımda bunda müslinle ilk suyunu alıp sonra kuru havluya sararım diye düşündüm. Çok amaçlı yani müslin örtü

Yuhhh 8 sene önce ne para şimdi yine biraz verebiliyoruz.. hey Allahım benimkide sezeryan yap doğur cik diyor yav üstünden ne sular altı 9 sene öncesiyle belki dogurcam ...

Kızlar bende birşey sorcam size. Bu tarz iç zıbın almadım ben. Öyle tam takım içinde bu tarz zıbın olan 10lu takım da almadığım için elimde hiç yok. Ama elimde çok fazla alttan çıtçıtlı uzun kol yarım kol kısa kol olan zıbınlardan var. Hastane çantama da öyle koydum baştan giydirmeli. 1 2 tane alsam mı ebeler ille bundan mı ister kafama takıldı. Büyük kızımda eve geldikten sonra hiç kullanmadım bunlardan elimdekileri de dağıtmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20210307-233226.png
    151,2 KB · Görüntüleme: 23
Ilkinde benle çocuk ölüyorduk artık çatlayacaktım doğuramadım erken gitmisimde epidural normal dogum oldu
Artik tecrubelisin yaparsin bacm ikinci daha kolay oluyormus normal dogum yaoanlarda Ben aldim gobegi dusene kadr bunlar cok iyi oluyo ilk cocugumdada kullandim oyuzden bundada 4 tane aldim civilden

Ahh inşallah benim 1.5 cm kadar acilmam ve kasilmalarim var sürekli istirahat halindeyim o yüzden korkuyorum . Ama olsun diyorum hep , bebeklerimiz artık büyüdü gelirlerse de baş üstüne
aynen canim artik keyifleri bilir, gelmek isterlerse gelebilirler. Benimki 2 hafta daha gelmesin hicbir hazirligim yok Burda her yer yeni acildi ohal vardi. Elbise dolabi alip kiyafetleri yikayip ütüleyip yerlestirmem lazim. Sona dogru biraktim korona illeti yüzünden bisi yapamadim.

Kizlaar sutu gelen var mı an itibariyle başladı bende bi göğüsten sızım sızım şuan doğurmam dimi daha onla ilgisi yoktur dimi
Bende 2 ay kadar oluyor seffaf sivi geldi anlamadim ne oldugunu, oglum emerken anne aci süt geliyor dedi baktim seffaf sivi hala damla damla geliyor, internette okudum normal diyor ama ogluma hamileyken gelmemisti. ön hazirlik oldugunu duymustum zaten normal diye düsündüm

o hemsireyi alacan... töbe töbeee yaaa. Bende gecen dr kontrolüne gittigimde biri söyledi göbegin asagi inmis son ayindamisin diye evet dedim saglikla kavusursun insallah dedi mutlu oldum. ama böyle patavatsizlarin agzinin üstüne indircen manyak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…