2021 Nisan Anneleri

Kızlar yaa sizinde canınızı acıtıyor mu bebişler çok fazla geriyor kendini aslında normal biliyorum diğer hamileliklerimdede yaşadım ama kafası kasıklardan basıyor ayaklar sağ taraftan kaburgaya dayanıyor eller sol tarafı oyuyor gerdikçe kendini canımı acıtıyor çıkacak gibi aşağıdan yanma hissi gibi oluyor .boşuna cennet anaların ayakları altında diye demiyorlar günler geçmiyor sanki bana hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık hepimiz sağ salim inşallah.

Kızlar yaa sizinde canınızı acıtıyor mu bebişler çok fazla geriyor kendini aslında normal biliyorum diğer hamileliklerimdede yaşadım ama kafası kasıklardan basıyor ayaklar sağ taraftan kaburgaya dayanıyor eller sol tarafı oyuyor gerdikçe kendini canımı acıtıyor çıkacak gibi aşağıdan yanma hissi gibi oluyor .boşuna cennet anaların ayakları altında diye demiyorlar günler geçmiyor sanki bana hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık hepimiz sağ salim inşallah.
Olmaz mi valla hepsi var..
Catı kemigi agrim cok fazla kasiklarimda karnimda taaaa kaburgalarimda kaburga ve sirt agrim inanilmaz..
Mide desen cayır cayır yanıyor..
Benim daha 7 hafta var.
20 si gibi dedi dogumu.
22 nisanda alinacak sanirim bu kadar agri ile nasil gececek bilmiyoru..

Size bisi sormak istiyorum acaba gogsunuz yumusadi mi? Sertti ama son ayda yumusadi.Boyutu buyuk ama ilk gebeligimi hatirlamiorm bu konuda uzerinden 8 sene gecti ama sizce normal mi yoksa süt olmiycakmi bilemedim.Ilkinde emzirdim ama sankk acidigini hatirliorm bu ikinci die mi boyle?Bir fikriniz var mi?

Kızlar bende birşey sorcam size. Bu tarz iç zıbın almadım ben. Öyle tam takım içinde bu tarz zıbın olan 10lu takım da almadığım için elimde hiç yok. Ama elimde çok fazla alttan çıtçıtlı uzun kol yarım kol kısa kol olan zıbınlardan var. Hastane çantama da öyle koydum baştan giydirmeli. 1 2 tane alsam mı ebeler ille bundan mı ister kafama takıldı. Büyük kızımda eve geldikten sonra hiç kullanmadım bunlardan elimdekileri de dağıtmıştım
Ben 3 tane aldım bunlardan. Annem illa aldırmıştı ilk oğlumda :KK48: yine aldım o yüzden onun gönlü olsun diye.. illa gerekli bişey değil ben:KK51:
Size bisi sormak istiyorum acaba gogsunuz yumusadi mi? Sertti ama son ayda yumusadi.Boyutu buyuk ama ilk gebeligimi hatirlamiorm bu konuda uzerinden 8 sene gecti ama sizce normal mi yoksa süt olmiycakmi bilemedim.Ilkinde emzirdim ama sankk acidigini hatirliorm bu ikinci die mi boyle?Bir fikriniz var mi?
Bana da öyle geliyor bu aralar.. hatta gece yatarken sütyeni çıkardığımda ilk bi ağrı olurdu.. şimdi olmuyor :KK64:

Aynen benimde öyle başlarda birden büyüdü be sertti 30dan sonra küçüldü adeta şuan çok yumuşak ilk hamileliğimde hatırlamıyorum nasıldı🙄

Geçmiş olsun benim hep 12lerde ama doktor 14ü geçersen gel dedi. Başka etkenlerden dolayı mı yatış yapıldı
Benim 4. Aydan beri protein kaçağım var tansiyon yüksekliği son evre risk alamıyor büyük önemli değil küçük 90’ı geçmeyecek perieklemsi ya da benim durumumda daha ciddi problem oluşuyor

Kuzucugun ara ara yokluyo seni canim ama bugünlere cok sükür bekledi prenses ve insallah bizi annesini herkesi sasirtmaya devam ederde biraz daha durur ve küveze falan gerek kalmadan saglikla dogar anneciginin kucaginda eve döner dualarimiz sizinle 🥰 Sende sakin olmaya calis kuzum ki bebeginde strese girmesin.
Aynen ben tansiyon nasılsa düşük diyordum ama doktorlarım uyarmıştı zaten böyle olması gerekiyor panik yapma dedi şu an aspirini bıraktım 4-5 gün geçmesini bekliyor tek korkumuz bende hellp sendromu oluşması ama tahliller iyi geldi karaciğer enzimlerim hala normal ama

Bende ilkinde kaynanamın ısrarıyla bolca almıştım. Biz diğerlerini giydiremeyiz bunlar pratik sen yatcan biz giydirip soycaz dedi. Onu da yapamadı ilk günden beri kendim yaptım tüm bakımını 15. Gün hem kendi annemi hem kaynanamı postalamıştım😁 altını ben alıyorum, yıkayıp giydiriyorum.. taktım korsemi dimdik gezdim şükür. İnşallah bunda da öyle olurum. Hiç almayım zıbın madem

Son düzenleme:
Kızlar bu arada Boba 4g kangurudan bahsetmiştim hatta bir arkadaş bebek eşyaları ikinci el de alınabilir demişti, çok mantıklı geldi bana. Araştırdım, letgo'dan aldım. Bir kaç kez kullanmışlar ve paketiyle kılavuzuyla verdiler. 350 liraya aldım. Benim içime çok sindi inşallah güzelce de kullanırım. Ben çok dağınık bir insanım, kışın atkı eldiven şapka taktığım günlerde bile hepsini sırayla düşürürüm. Yakın yerlere, markete bakkala çıkacağım zamanlarda arabayla uğraşmak istemiyorum, pratik olsun, hemen çıkiym istiyorum. İnşallah hayalimdeki gibi olur 😁
Güle güle kullan canım

Benim de yumuşacık 🤔

Kızlar sizce tansiyonum çokmu kötü perşembeye kadar ölçmeye devam edicem :işsiz:

Eklentiler

• 20210308_094751.jpg
    20210308_094751.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 42
o hemsireyi alacan... töbe töbeee yaaa. Bende gecen dr kontrolüne gittigimde biri söyledi göbegin asagi inmis son ayindamisin diye evet dedim saglikla kavusursun insallah dedi mutlu oldum. ama böyle patavatsizlarin agzinin üstüne indircen manyak ya😡
Tabii diyorum ya zamanı geldiğinde söylese hoşuna gider, ama öncesinde korkutmak çok yersiz gerçekten 🤷‍♀️

İnce dediklerin eğer penye örtüyse ilk zaman için yeterli. Havalar ısınınca alırsın duruma göre. Ben ilk kızımda müslin hiç kullanmadım kış bebeğiydi. Ama şimdi yaz bebeği olacağı için 2 3 tane aldım. Gerektiği yerde altına veya üstüne sermek için. Bebek arabasında, pusette hatta beşik içine serilir. Bebişler başından çok terliyor sık sık değiştiriyordum örtüsünü. Sürekli nevresim değiştirmiyordum. Banyo sonrası ilk suyunu almak için de kullanışlı oluyormuş. Çift havlu kullanmıştım kızımda bunda müslinle ilk suyunu alıp sonra kuru havluya sararım diye düşündüm. Çok amaçlı yani müslin örtü
Evet penye canım olmadı alayım ondan da r tane

X