- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
Valla bennde sona bıraktım benimle hamile kalan arkadaşım kuzenim hep bana diyordu hazırla kenarda dursun diye. Bu hafta durumum boyle olunca annem geldi yaptı hepsini, bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme zevkine erisemedim yani öyle yattigim yerden izledimaynen canim artik keyifleri bilir, gelmek isterlerse gelebilirler. Benimki 2 hafta daha gelmesin hicbir hazirligim yokBurda her yer yeni acildi ohal vardi. Elbise dolabi alip kiyafetleri yikayip ütüleyip yerlestirmem lazim. Sona dogru biraktim korona illeti yüzünden bisi yapamadim.
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma zaten doğum zamanımız gelmiş artık neredeyse sana ediyorum bol bol sende bizi habersiz bırakmaTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Doğuma alacak mı canım? Alırsa da hiç üzülmeTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Takibini yapalım hastanede dedi duruma göre alırız dedi 3.5 kilo olmuş zaten. Hakkımda hayırlısı normal doğum istiyordum ama nasipte ne varsa oCanım benim çok geçmiş olsun hiç korkma zaten doğum zamanımız gelmiş artık neredeyse sana ediyorum bol bol sende bizi habersiz bırakma
Takibini yapcaklar önce canım duruma göre alırız dedi. İnşallah hakkımız da hayırlısı olsun bakalımDoğuma alacak mı canım? Alırsa da hiç üzülmeBaya büyüdü oğlun sağlıkla erkenden kavuşursunuz
Canim gecmis olsun stres yapma masallah haftan baya ilerledi senin bziide habersiz birakmaTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
:)Sözüm meclisten dışarı ama ben ebe hemşirelerin bilgilerine önerilerine açıkçası pek güvenmiyorum. Bazen o kadar yanlış şeyler söylüyorlar ki. Bu sözler bir gebeyi anca paniğe sevkeder.
Çok geçmiş olsun. Haftan da bebeğin kilosu da çok iyi maşallah, doğum olursa hiç üzülme. Belki de kontrol altına alırlar biraz daha bekletirler.Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Çok geçmiş olsunTakibini yapcaklar önce canım duruma göre alırız dedi. İnşallah hakkımız da hayırlısı olsun bakalım
Teşekkür ederim canımm. Zaten düşük ilerlerse almazlar sanırım bakalımCanim gecmis olsun stres yapma masallah haftan baya ilerledi senin bziide habersiz birakma
İnşallah öyle olur canım çok sağol❤Çok geçmiş olsun. Haftan da bebeğin kilosu da çok iyi maşallah, doğum olursa hiç üzülme. Belki de kontrol altına alırlar biraz daha bekletirler.
Hiç endişelenme once düşürmeye çalışırlar, normale dönerse çıkış verirler. Bir kez yukselmeyle almıyorlar doğuma hemen.Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Genelde öyle oluyor ilk ölçümden bi 5 dk sonra dinleniyor vücut sakinleşiyor zaten ortalamasını alın diyorlar aslında benim de öyle hepAyy iyi bari cnm ya sevindim bak smdibide bu aletle arka arkaya iki kere ölçünce birinciyle ikinci hep çok farklı cikiyo ikinci daha düşük oluyo neden acaba
Üzülme hemen almaz sezeryanla takip ederler ben de haftasonu hastanede yattım tansiyon yüzünden şimdi takip ediyorum evde hastane de olman daha iyi tansiyon düşmezse de bebeğinin maşallahı var haftan iyi bebişine kavuşmuş olursunTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Canim hic stres yapma insallah hersey guzel.olacak bebislerimiz buyudu sukur allah yardimcin olsunTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Maşallahı var zaten oğlusun canm hiç sıkma canını erkenden kavuşursunuz işte fena miTakibini yapalım hastanede dedi duruma göre alırız dedi 3.5 kilo olmuş zaten. Hakkımda hayırlısı normal doğum istiyordum ama nasipte ne varsa o
Hamilelik öncesi var mıydı böyle bir problem. Bende korkuyorum hergün ölçüyorum. Şuana kadar küçüğü 84-85 i büyüğüde 133-134 ü geçmedi. Tetikte bekliyorum ama benim önceden de yükseliyordu. Umarım bende o haftaları görebilirim. Bence endişelenmeyin maşallah hem kilosu iyi beveğinizin hem de haftasıTansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak