2021 Nisan Anneleri

Böyle doğumu heyecanla bekleyenleri gördükçe kendime kiziyorum , ben niye bu kadar korkagim yaaaaaaa 🥺😀
Bakma heyecanla beklediğimize bende korkuyorum🤣 geçen kan için damar yolu açtılar nasıl sıktım kendimi korkudan ah dedim bunda sıkıyon ikinci doğumu yapacan sen ya ama sonra olup bitiyor düşünme diyorum kafamı dağıtacak işler yapıyorum korkmuyorum diyen yalan söyler🤣🤣🤣

Saçınızı boyattıniz mi kızlar ya da boyadiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz boya markası var mı zararsız organik

Kizlar cantami gazirladim simdi buraya yazmak ve fikir almak istiyorm fazla veya eksik bisi varsa 8 sene aradan sonra unutmusum🙈
Bebek icin ;
4 tane takim alt ust ve icine capraz zibin bisi 😂yine kisa kollu atlet ne olur ne olmaz die hepsinin icine koydum posetledim fermuarli posetle
Corap
Agiz mendili
Bir kalin bir ince battaniye
2 tane muslin birini yatagina sermeye
Yelek ve kalin patik
Biberon emzik mama
Kullan at alt acma ortusu 5 tane
25 tane bez
KENDIM ICIN ;
Emzirme atleti 4 tane sezeryandan sora asiri ter atiyorm oyuzden
2 tane kilot (depend kullanirken kilot kullanilmior ama koydum yinede)
6 tane depend
1 gecelik hirka
1 pjama sabahlik
Kalin 4 tane corap
Terlik+tacimi koydm
Kahve
Komposto ve atistirmalik ve gumus kapagi en son gun koyucam

Kizlar cantami gazirladim simdi buraya yazmak ve fikir almak istiyorm fazla veya eksik bisi varsa 8 sene aradan sonra unutmusum🙈
Bebek icin ;
4 tane takim alt ust ve icine capraz zibin bisi 😂yine kisa kollu atlet ne olur ne olmaz die hepsinin icine koydum posetledim fermuarli posetle
Corap
Agiz mendili
Bir kalin bir ince battaniye
2 tane muslin birini yatagina sermeye
Yelek ve kalin patik
Biberon emzik mama
Kullan at alt acma ortusu 5 tane
25 tane bez
KENDIM ICIN ;
Emzirme atleti 4 tane sezeryandan sora asiri ter atiyorm oyuzden
2 tane kilot (depend kullanirken kilot kullanilmior ama koydum yinede)
6 tane depend
1 gecelik hirka
1 pjama sabahlik
Kalin 4 tane corap
Terlik+tacimi koydm
Kahve
Komposto ve atistirmalik ve gumus kapagi en son gun koyucam
Ben extra kahve makinesi sade kahve bitree cikolata nevresim takimi korona nedeniyle😊 bide sprey domestoslardan koydum yatak kenarlari icin

Benimde diyetle kontrol altinda bikacgundur sıkı takipteyim cunku nefsime hakim olamadim yuksek cikti hep. Dikkat edicez cok az kaldi canim
Haklisin canım 38 doldumu alırım dedi doktorum yarın 35 oluyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dikkat edecem ben de

Saçınızı boyattıniz mi kızlar ya da boyadiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz boya markası var mı zararsız organik

Ben dün boyattım canım ama diplere dokundurmadım bu yüzden marka tavsiye edemeyeceğim ama doktoruma sorduğumda organik boyayla boyayabilirsin sıkıntı yok demişti

Bu arada kızlar sabaha karşı bacağıma kramp girdi ölüyorum sandım çığlık atarak uyandım resmen daha hala ağrısını hissedebiliyorum 😔 bir de benim inanılmaz ödemim var suyumu da hiç aksatmıyorum 13 kilo falan aldım toplam ama bacaklarım ayaklarım ellerim felaket şişti

Bu arada kızlar sabaha karşı bacağıma kramp girdi ölüyorum sandım çığlık atarak uyandım resmen daha hala ağrısını hissedebiliyorum 😔 bir de benim inanılmaz ödemim var suyumu da hiç aksatmıyorum 13 kilo falan aldım toplam ama bacaklarım ayaklarım ellerim felaket şişti
Benim artik kasigima bile kramp giriyor, şükür odemm yok ama

Ah o kramp gece yaşamıştım.ben de ağlatacak cinsten bir acı. Ödem için son dönemde oluyor ama tansiyonuna bir baktır derim aşırı şişlik tansiyonu düşündürüyor. Yoksa normal ödem hepimizde var.

Kizlar benim de bebek çantamda
-iki tane beşli hastane çıkışı her birinin içinde yarım kollu zıbın var.
- iki tane de ayrıca tulum koydum yine aynı şekilde iç zibinlariyla
-bir tane penye bir tane yün battaniye
-bez-islak mendil-agiz mendili
Başka aklıma birşey gelmedi bunlardan başka. Kendim için olanı da hala hazirlamadim ama buradan baya fikir alacağım kesin

Ah o kramp gece yaşamıştım.ben de ağlatacak cinsten bir acı. Ödem için son dönemde oluyor ama tansiyonuna bir baktır derim aşırı şişlik tansiyonu düşündürüyor. Yoksa normal ödem hepimizde var.
Tansiyon sorunu olmadı şimdiye kadar 🙄 ayağıma çorap giysem çıkarınca sanki lastik bağlamışım gibi boğum oluyor ki eşimin çoraplarını giyiyorum 🤷🏻‍♀️

Tansiyon sorunu olmadı şimdiye kadar 🙄 ayağıma çorap giysem çıkarınca sanki lastik bağlamışım gibi boğum oluyor ki eşimin çoraplarını giyiyorum 🤷🏻‍♀️
Tansiyonda da birsey yoksa normaldir diye düşünüyorum ama doktoruna danış yine idrarda protein bakabilir. Tuzlu hamurisi falan yediysen de olur

Tuzu tamamen kes canm ödemi çok tutuyo tuz malesef :işsiz:

Tansiyonda da birsey yoksa normaldir diye düşünüyorum ama doktoruna danış yine idrarda protein bakabilir. Tuzlu hamurisi falan yediysen de olur
Evet tuzu pek azaltmamıştım bu hafta keserim bakalım düzelecek mi bir dahaki kontrolde de doktora bahsedeceğim teşekkürler kızlar 🤗

çikolatalarımız ve tepsimiz hazır. Ortaya da gold&beyaz badem şekeri nasipse🌼

Eklentiler

• 20210306_154051.jpg
    20210306_154051.jpg
    145,6 KB · Görüntüleme: 80
X