2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar, güzel hafta sonlarınız olsun. Size bir şey soracağım 😇bu hafta tartıda uzun zaman sonra ilk defa bi tık daha kilo almış gibiydim normalde kilo vermemiz ya da aldığımız kilonun yavaşlaması gerekmiyor mu😔 uygulamalarda hep öyle diyordu, zaten oğlum kilolu gibiydi. Şimdi korktum iyice, şekerim de yok aslında anlamadım ya.

Canım merhaba sen de alttan muayene edilmiştin dimi kanaman ne kadar devam etti benim dün hiç olmadı bugün de sabah bir parça kahverengi akıntım gelmiş acaba nişan mi yoksa o günden kalma birşey mi çok endişe ettim
Benim 3 gün sürdü ben progestan kullanmaya başlayınca kesildi istersen evde varsa snde kullan nişan sümüksü bir akıntıyla kırmızı kan gelirmiş canım kahve leke sanmıyorum

Benim 3 gün sürdü ben progestan kullanmaya başlayınca kesildi istersen evde varsa snde kullan nişan sümüksü bir akıntıyla kırmızı kan gelirmiş canım kahve leke sanmıyorum
Kırmızı değil de rengi açıldı biraz daha . İlk başta çok afedersin adetinnbitince gelirdi ya koyu kahve bir akıntı syni öyleydi şimdi biraz daha açıldı rengi.
Doktor bana adalat diye bir ilaç verdi bir de antibiyotik kullanıyorum

Kırmızı değil de rengi açıldı biraz daha . İlk başta çok afedersin adetinnbitince gelirdi ya koyu kahve bir akıntı syni öyleydi şimdi biraz daha açıldı rengi.
Doktor bana adalat diye bir ilaç verdi bir de antibiyotik kullanıyorum
Benimde öyleydi kırmızı olmadı hiç ama aşırı yoğun Bi akıntı gelmişti son gün bende onu nişan sanmıştım ama şükür bir şey olmadı nişan olsa bile doğum hemen başlamıyor endişe etme suyun gelene kadar bekle. Çocuk yine toplanıyor mu bir yerde benim hala toplanıyor o an sancılarım oluyor toplanma bitince geçiyor

Benimde öyleydi kırmızı olmadı hiç ama aşırı yoğun Bi akıntı gelmişti son gün bende onu nişan sanmıştım ama şükür bir şey olmadı nişan olsa bile doğum hemen başlamıyor endişe etme suyun gelene kadar bekle. Çocuk yine toplanıyor mu bir yerde benim hala toplanıyor o an sancılarım oluyor toplanma bitince geçiyor
O günkü kadar sık olmuyor ama gün içinde birkaç kez oluyor şiddeti de az. O gün olduğunda nefesimi bile etkiliyordu sıcak basıyordu mesela tam sancı gibi . Ama şimdi öyle birşey yok. Daha hafif geçiyor birkaç kez gün içinde . Doktoruma yazdım ağrım yok bebek hareketleri iyi dedim eskidir merak etme dedi

O günkü kadar sık olmuyor ama gün içinde birkaç kez oluyor şiddeti de az. O gün olduğunda nefesimi bile etkiliyordu sıcak basıyordu mesela tam sancı gibi . Ama şimdi öyle birşey yok. Daha hafif geçiyor birkaç kez gün içinde . Doktoruma yazdım ağrım yok bebek hareketleri iyi dedim eskidir merak etme dedi
Hayırlısıyla zamanlarını beklerler inşallah doktorlara kalsa o gün doğuruyordum ama şükür bugünlere geldik dha da duracak inşallah

Yururkende mi agrimadi masallah.
Bende gerci acimasina ragmen hep yurudum hizli toparlandim.
Hep soylerim 5. Gun kontrolune gittigim zaman avmde hmde gezdim diye.
Spinal beni mahveder demistim anestezi dokyoruna evet dedi migren hastalalarini daha kotu etkiler spinal ama bol kahve ve su ile olmayacsk dedi cok sukur olmadi seninde olmayacak insallah bu defa.
Iste bende bas agrisi cok cektm cunku ne doktor ne baska bana kahve icmem gerektigini solemedi buseferkinde cok iyi olur insallah

Hayırlısıyla zamanlarını beklerler inşallah doktorlara kalsa o gün doğuruyordum ama şükür bugünlere geldik dha da duracak inşallah
İnşallah canım yaa ben de o gün dogurucam sandım çok korktum çantası bile yanımda değildi , şimdi herşeyi elimin altında kafam daha rahat ama korkuyorum yine de hayırlısıyla gününde gelsin istiyoruz hepimiz de

İnşallah canım yaa ben de o gün dogurucam sandım çok korktum çantası bile yanımda değildi , şimdi herşeyi elimin altında kafam daha rahat ama korkuyorum yine de hayırlısıyla gününde gelsin istiyoruz hepimiz de
Aynen bende her şeyi hazırladım ne olur ne olmaz diye kasılmalar Bi azalsa içim daha rhat edecek ama akşamları artıyor

Hastanede yapıyorlar cnm devletde şans işi benimki İzmir’in en isimli hastanesiydi ama hemşireleri tam bir ukala ve cahildi yani hatta bir tanesi doğum anı karnıma bir bastırdı ki kaburgam kırıldı dedim doktoruma doktor onada kızdı ben 4 ıkınmada doğurdum bunlar saçmalıyacak iyice diye ne kesi ne dikiş ne sancı hiçbiri acıtmadı o kaburga acısı 1ay sürdü zor nefes aldım resmen emzirirken sızlıyordu her defasında saydırıyordum o hemşiremiydi artık ebemiydi bilmiyorum Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın tek duam o özel devlet farketmiyor 🙏🏻
Benim doktorum dedi mesela bastirayim mi diye doktor uzakta oturuyordu cunku ebe gerek yok doktor hanim hersey cok normal dedi ve elletmedi.Hos kimse ellemedigi halde benim kaburgalarim agridi 1 ay ama ne bastrdilar ne dokundular.16.45 e kdr suni sanci cektim sabah 10.00dan beri sonra 17.05te oglum dogdu.Ebe cok net anlatti sadece ben dikisi kopardi kendimi cekmisim o zaman bi gerildi sey dedi boyle olmaz dogum yaptin bir dikiste durman lazim bak patladi iste canin yanicak dedi😅😅😅Bildiginiz ebe dogurttu yani doktor deil.

O kızın da nst de sancı çıkmış doktoru yatış vermiş hemen. Bende öyle istemiyorum yani hastane ortamı çok gerer insanı bir de bu zaman da zaten ortalık karışık. Sonucta 1 cm 2 cm felan bunlar hemen doğum olcak demek değil zaten sancılar artar acılma arttıkca diye düşünüyorum. En güzeli evde cekip sonra hastaneye gidip çok geçmeden doğurmak :)
Ben sbah uyandim nisanim geldi.Ama bekledim banyo yaptim,abdest aldim.Bir kendi kendime kaldim sonra insanlari uyandirdim.Yavas yavas hast gittim ama o halde bile 3 cm di acilma mecbur 7nsantimi bekledim hastanede ama ordada duymadim gormedim kendime kapandim duami okudum.Kimsenin kimseye faydasi yok o dk.Bazi kisilerin simarikliklari beni cok bunaltmisti.Iyiki daha erken gitmemisim cidden.

Gece bana bir sanci vurdu dedimki doguruyorum kesin 😂😂ama hamdolsun durdu sonra daha vurmadi 2 saat sonra azar azar vurdu

Ben sbah uyandim nisanim geldi.Ama bekledim banyo yaptim,abdest aldim.Bir kendi kendime kaldim sonra insanlari uyandirdim.Yavas yavas hast gittim ama o halde bile 3 cm di acilma mecbur 7nsantimi bekledim hastanede ama ordada duymadim gormedim kendime kapandim duami okudum.Kimsenin kimseye faydasi yok o dk.Bazi kisilerin simarikliklari beni cok bunaltmisti.Iyiki daha erken gitmemisim cidden.
Peki suyun nişandan ne zaman sonra geldi yada kaç santim açıklıkla ? Bide nişan gelmesini fark ederiz değil mi

Çok şık olmuş cnm kemeraltından nerden aldın gold kaplımıydı aldığında beyaz etiketi mi sen yapıştırıyorsun birde kaç tl acaba bende öyle mi yapsam😁
Canım burdan almış abim çikolatayı

Eklentiler

• 20210306_123214.jpg
    20210306_123214.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 42
Bende geri sayim basladi 20 günüm kaldi ve ben hicbir hazirlik yapmadim. Dün yavastan oglumun gardrobunda yer acip yavastan bebegin kiyafetlerini yikayip hastane cantami hazirlim dedim omzum tutuldu 😭 kolumu oynatamiyorum yer actim ama gerisi kaldi bu gidisle ben dogumdan sonra hazirligimi yapcam. Hastane cantami hazirlayip gerisini yapamasamda birakacam artik. ilk hamileligimde bu haftalarda 2 aylik hamile gibi her isimi yapiyordum hatta dogum yaptigim gün hobi bahcemde capa yaptim sebzeleri topladim suladim gün boyu hic oturmadim, eve geldikten 10 dk sonra suyum nisanim gelmisti acile gidip hemen doguma alinmisstim. Bu sefer ben pert yamulttu beni reesmen bu tesbihli velet 🤣 ay fenalardayim saka gibi ya kizlar 2 haftaya dogumlar baslayacak :skandal::anne:

Bende geri sayim basladi 20 günüm kaldi ve ben hicbir hazirlik yapmadim. Dün yavastan oglumun gardrobunda yer acip yavastan bebegin kiyafetlerini yikayip hastane cantami hazirlim dedim omzum tutuldu 😭 kolumu oynatamiyorum yer actim ama gerisi kaldi bu gidisle ben dogumdan sonra hazirligimi yapcam. Hastane cantami hazirlayip gerisini yapamasamda birakacam artik. ilk hamileligimde bu haftalarda 2 aylik hamile gibi her isimi yapiyordum hatta dogum yaptigim gün hobi bahcemde capa yaptim sebzeleri topladim suladim gün boyu hic oturmadim, eve geldikten 10 dk sonra suyum nisanim gelmisti acile gidip hemen doguma alinmisstim. Bu sefer ben pert yamulttu beni reesmen bu tesbihli velet 🤣 ay fenalardayim saka gibi ya kizlar 2 haftaya dogumlar baslayacak :skandal::anne:
Ben de çok geç kaldim, kızımda ben de dip köşe temizlik yapıp, kış hazırlığı yapmıştım dondurucuya, kontrole gittiğim gün doğumun başladığını öğrendim. Doktordan çantam yanimda değil eve gidip alıp geleyim demiştim 😂😂😂 eve gidip kış için aldigim patlıcanları kozleyip, kızartıp dondurucuya atmıştım bir onlar kalmış kış hazırlığında 😂😂😂😂😂😂😂😂 sonra da doğum için yatırım yapılmıştı. Hey allahım şimdi ütü yapıyorum bebeğin şeylerini çeyreğini yaptım yamuldum. Nolcak bu halim bilmiyorum. Ben de muhtemelen doğumdan sonra yapicam bazı şeyleri. Yetismicek böyle bu hızla...
Sen iyle deyince iyice heyecan yapıyorum bildiğim şeyi duymak iyice etkiliyor beni. Doğumlar yakın ilk kim bizi meraklarda bırakacak bakalım ayyy :halay: :KK76:

X