2021 Nisan Anneleri

Benim uyusukluk gecmisti evet.

Beğendiğim boş etiketi netten bulup tlf.a indiriyorum photo grid diye programla yaptım ben hatta kızın tablete indirdim tlf.da yer yok diye. Sonra kırtasiyede word de atıp 4cm olarak düzenledim. Biraz büyük olmuş kenarlarını kesiyorum biraz 3.5cm daha iyi oluyor. Etiket hazırlamada yardımcı olurum yapamazsan eğer

Benimde oğlumda genel olarak sezeryanım çok rahat geçmişti hiç yatmamıştım bile ama sadece aklımda kalan o bastırma anı :/ ben sızlanınca nasıl yaptılarsa artık alttan parmaklayıp içte biriken kanı akıtmışlardı bu olay 6 yıl önceydi şimdi belkide kum torbası koyuyorlardır

Benim karnima bastirdilar direkt 4.5 yil onceydi benimde.
Kum torbasi yoktu hala ayni yontem diye biliyorum burda.
Gecen arkadasim dogum yapti o soyledi.
En kotusu bence de oydu asla unutamam beni en cok gerende o kısım sanirim hep onu dusunuyorum.
Hemsireyi gorunce gelmeeeee lutfen sen gelme diye bagirdigimi biliyorum.
Ilk ayaga kalkmakta zor olmustu bana gerci.

Bende 8 yil oldu dogum yapali ozmn koydular kum torbasini valla ugusukluk gecince bastirmalari kotu olmstur tabi sonucta bi kac saat once kesilen yeri bastiriolar umarim bu sefer daha kolay gecer

Bende 8 yil oldu dogum yapali ozmn koydular kum torbasini valla ugusukluk gecince bastirmalari kotu olmstur tabi sonucta bi kac saat once kesilen yeri bastiriolar umarim bu sefer daha kolay gecer
Amin canim insallah.
Illa bastırmak istiyorsan uyusukken bastirin bitirin bu isi diyeyim bari.
Acaba nasil yaptilar ya zamanda gecti ya benimde uyusukluk olsa hissetmezdim ama degil mi?

Amin canim insallah.
Illa bastırmak istiyorsan uyusukken bastirin bitirin bu isi diyeyim bari.
Acaba nasil yaptilar ya zamanda gecti ya benimde uyusukluk olsa hissetmezdim ama degil mi?
Yani hissetmemen gerekirdi benim 3 kez bastirildi ve 3 saat kum torbasi vardi hatta anneme aa torbayi ne zmn aldilar dedimhic birini hissetmedim ilk kalkarken biraz migdem bulandi ama 10 sn ye surdu gecti hemen yurudum beni zorlayan tek gaz sancisi ve bas agrisi oldu

Yururkende mi agrimadi masallah.
Bende gerci acimasina ragmen hep yurudum hizli toparlandim.
Hep soylerim 5. Gun kontrolune gittigim zaman avmde hmde gezdim diye.
Spinal beni mahveder demistim anestezi dokyoruna evet dedi migren hastalalarini daha kotu etkiler spinal ama bol kahve ve su ile olmayacsk dedi cok sukur olmadi seninde olmayacak insallah bu defa.

Yani bu haftada bu sorulur mu olcak ama ben 34+5 im yani 35. Haftadaym degilmi. Doktor 38de alabiliriz demişti yani hftya 36 sonra 37 sonra 38 dimi yoksa 38+4 gibi bisiyimi kastediyordur
İyi ki sormuşsun, şu an bi aydınlanma yaşadım, benim doktorum da sezeryan olursa 39da alırım demişti, ben 39+0 diye düşünmüştüm, aslında 38+0a da 39 deniyor yani 3 hafta sonra doğum olabilir

Ne güzel çantaları hazırlamışsınız, ben daha çantamı tamamlamadım, hatta ne kadar kilo alacağım belli olmayınca belki dar gelir diye pijama gecelik bile almadım daha, bu hafta acilen hallediyim bi panik oldum.

Size bi şey sorsam, daha önce sormamıştım sanırım. Benim bel fıtığım var, sonradan hızlı toparlıyım diye normal doğum istiyorum ama doktorum belinden dolayı normale zorlamam diyip sinir cerrahına gönderdi. O da sezeryancı çıktı sezeryan varken normale ne gerek var, ben bütün kadınlara sezeryan öneririm dedi belimle ilgili de bi risk alma dedi bi istediğini seçip yapabilirsin dedi, iyice kafam karıştı. İçinizde bel problemi yaşayan var mı ya da çevrenizde bel fıtığı olup doğum yapan var mı? Normal mi oldu sezeryan mı? Bi de epidural spinal mevzusu var, belimden yapılamayabilirmiş yani normal olursa ne kadar ağrım olursa olsun çekmem gerekebilir, sezeryan olursa da genel ihtimali yüksek gibi. Ama zaten epidural spinal diye de tutturamıyorum, onlarda da kronik bal ve bel ağrısı kalabiliyormuş, benim miğrenim de var

Canım bel fıtığı olanlara genelde sezeryan öneriyorlar ne gibi bir zararı var tam bilmiyorum ama bel fıtığı ameliyatı olan bi arkadaşa daha sezeryan önerdiler öyle olacak

Kızlar benim iki gündür dişim ağrıyor doktora gittim film çekemem dedi gebelikten dolayı kanal tedavisi uygulayabiliriz onun için de 2-3 gün antibiyotik kullanman lazım öncesinde dedi.Agumentin verdi kadın doğum doktorum da yaptırabiirsin tedaviyi ağrıyosa dedi agumentine de onay verdi ama benim hiç içime sinmiyo hamilelikte diş tedavisi gören varmı aranızda

Brnim dişimde başaltda problem yarattı. Şimdi ağrımıyor. Ama o zaman doktoruma sorduğumda istersen doğuma 2 gün kala bile yaptır hiç bişey olmaz demişti. İçin rahat olsun

Galiba sancı 5 dk da bire düşünce hastaneye gitmek gerekiyo

Anladım canım kişiden kişiye göre de fark edebilir. Mesala benim iki yengem de sezeryan oldu biri hiç olmamış gibi hemen topladı ayaklandı diğeri daha zor geçirdi

Benim açken iyi kendiliğinden düşüyo diye insulin veya ilaç ta başlamadı doktor dikkat et yeme dedi oturup ağladım bugün yavruma zarar ediyo bi irademe sahip çıkamıyorum diye
Benimde diyetle kontrol altinda bikacgundur sıkı takipteyim cunku nefsime hakim olamadim yuksek cikti hep. Dikkat edicez cok az kaldi canim

İyi ki sormuşsun, şu an bi aydınlanma yaşadım, benim doktorum da sezeryan olursa 39da alırım demişti, ben 39+0 diye düşünmüştüm, aslında 38+0a da 39 deniyor yani 3 hafta sonra doğum olabilir
Yalnız olmadigima sevindm dünden beri doguruyorum ya ben diye dolaniyodm

Bende bu sebeple sezaryen olacgm, normalden sonra sıkıntı olabilir dedi

Benimde enfeksiyonum var ama ilaç yazılmadı hiç su iç deyip yolladılar belki banada o sebep oldu alttan muayene sonrası kanaman oldu mu seninde yat sürekli bir şey olmaz Allahın izniyle doğsalarda kiloları iyi
Canım merhaba sen de alttan muayene edilmiştin dimi kanaman ne kadar devam etti benim dün hiç olmadı bugün de sabah bir parça kahverengi akıntım gelmiş acaba nişan mi yoksa o günden kalma birşey mi çok endişe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…