2021 Nisan Anneleri

Valla sizinkiler yakinsa yaptirabilirsin ben mesela bakarken mumluk falan vardi bide renkli kolonyalar oluyoya sisede onlar daha agir basmisti ama şoyle bisey dusundum bana gelen hediyelikleri ben bi sure sonra sıkılıp atıyorum herkes ayni seyi yapicak ne gerek var o kadar para vermeye😊
Okadar haklısın ki anlatamam hepsini attim

Ysmnondr Ysmnondr senin bal dudaklarını yeirm maasallah🥰🥰🤩🤩😘😘❤❤

Çok geçmiş olsun süreci nasıl geçiriyorsun bana hep yat dedi. Birde bende enfeksiyon çıktı o da erken doğumu tetikliyormus maalesef ondan oldu galiba benimki . Ben de 34 oldum bugun iki hafta daha gitse ne iyi olur. Sancı kasılma var mı peki sende
Evet nst de 75 varan sancılarım çıktı hemde düzenli olarak 3 cm de açıklık alttan muayene edince 3 gün leke geldi bugün gelmedi şükür bana yatış verdi ama ben kabul etmedim eve geldim başka Bi doktor tavsiyesiyle magnezyum ve progestan başladım yatıyorm genel itibariyle ama karnım sürekli taş gbi oluyor snde magnezyum başla bence ilaç değil zten besin takviyesi şimdi evde misin

Evet nst de 75 varan sancılarım çıktı hemde düzenli olarak 3 cm de açıklık alttan muayene edince 3 gün leke geldi bugün gelmedi şükür bana yatış verdi ama ben kabul etmedim eve geldim başka Bi doktor tavsiyesiyle magnezyum ve progestan başladım yatıyorm genel itibariyle ama karnım sürekli taş gbi oluyor snde magnezyum başla bence ilaç değil zten besin takviyesi şimdi evde misin
Gece yattım hastanede bugün çıkış verdi doktor sabah daha iyiydim aslında ama karnımda sertlesmeler arttı. Söyle bir durum var ben 20. Haftada yine böyle bir sorun yaşadım o zaman açıklığa bakılmadi ama yine karnımda sertlesmeler ve sancılar vardı nst de düzenli sanci çıkmıştı yarım gün hastanede kaldım, o zaman başladım magnezyum kullanmaya. Benim yine o zamanda enfeksiyonum sebep olmuştu maalesef hamileliğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum ama faydasız

Gece yattım hastanede bugün çıkış verdi doktor sabah daha iyiydim aslında ama karnımda sertlesmeler arttı. Söyle bir durum var ben 20. Haftada yine böyle bir sorun yaşadım o zaman açıklığa bakılmadi ama yine karnımda sertlesmeler ve sancılar vardı nst de düzenli sanci çıkmıştı yarım gün hastanede kaldım, o zaman başladım magnezyum kullanmaya. Benim yine o zamanda enfeksiyonum sebep olmuştu maalesef hamileliğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum ama faydasız
Benimde enfeksiyonum var ama ilaç yazılmadı hiç su iç deyip yolladılar belki banada o sebep oldu alttan muayene sonrası kanaman oldu mu seninde yat sürekli bir şey olmaz Allahın izniyle doğsalarda kiloları iyi

Benimde enfeksiyonum var ama ilaç yazılmadı hiç su iç deyip yolladılar belki banada o sebep oldu alttan muayene sonrası kanaman oldu mu seninde yat sürekli bir şey olmaz Allahın izniyle doğsalarda kiloları iyi
Enfeksiyondan olabilir canım ben bazı tahliller için devlete gidiyorum o enfeksiyonum için ilaç yazmadı ondan bu hale geldim ben. Kanama olmaz mı adet gibi oldu hatta ama şimdilik durdu arada leke geliyor bazen senin bebiş kaç kiloda

Ama sadce enfeksiyonla alakası yok ya benim Bi arkdşmın o kadar enfeksiyonu varmış ki doğumda doktor bu ne kadar enfeksiyon ya demiş kızmış hatta ama 42 haftada doğurmuş bnce bzim bebişler sabırsız
Bende de enfeksiyon var geçmiyo bi türlü

Ama sadce enfeksiyonla alakası yok ya benim Bi arkdşmın o kadar enfeksiyonu varmış ki doğumda doktor bu ne kadar enfeksiyon ya demiş kızmış hatta ama 42 haftada doğurmuş bnce bzim bebişler sabırsız
Doğrudur canım belkide öyledir . Bebeğin kilosu da iyiymiş bana da hep öyle diyorlar doğum olursa da olur napalim artık her tedbiri alıyoruz gerisi Allah'tan takdir

Doğrudur canım belkide öyledir . Bebeğin kilosu da iyiymiş bana da hep öyle diyorlar doğum olursa da olur napalim artık her tedbiri alıyoruz gerisi Allah'tan takdir
Benim dün belimde ağrı oldu gece dedim geliyor ama kesildi. Bebek karnımda sertleşince zten artık ağrım oluyor baya sonra geçiyor akıntım şuan sarı büyük ihtimal Enfeksiyondan baklm bende geciktirmek için elimden geleni yapıyorm ama her şeyi hazırladım bekliyorum her an gideriz diye sen en önemlisi bebek hareketlerini takip et hissetmezsen hemen git

Sakin ol canım.. çok mu yoruldun bi iki gündür? Bazen sıklaşıyor gibi oluyor çok ayakta kaldığımda günlerin ardından benim.. öyle bi durum olabilir takip et tabi dakika aralıklarını
Bu aralar temizlik yapıyordum.canim.
Canım geçmiş olsun benim dün 2-3 dk da bir geliyordu kasılmalar ama bak birşey olmadı geçici olabiliyor . Doktoruma kasilmalara hangi durumlar eşlik ederse tehlikeli dedim, mukuslu kanama, yoğun akinti , bel ve kasık sancısı gibi durumlar olursa gel dedi . Hakkımızda hayırlısı artık
Bel ağrısı olmasa korkmam zaten canım periyodik gelince tedirgin oldum. 1 saat gelmedi sonra yine 20 dk da bir geliyor. Bakalım takipteyim. Herşey Allahtan bebeğin doğacağı varsa nasil engelleyeceğim şimdi eşim makineyi çalıştıracak inşallah çanta hazirlicak vaktimiz olur.
Canım önemli değildir diye düşünüyorum ben de yorulunca ağrı ve kasılma oluyor bu bebişlerin işi hiç belli olmaz bir an önce hazırlıkları tamamlamak gerekir
Panikle hazırlamaya calisicaz eşimle. Olduğu kadar artık herşey nasip kısmet ne deyim 🥺
Geçer inşallah içini ferah tut bişey cik olmaz. Uzat bacaklarını dinlen.
Zaten 3 saattir yatıyorum 17 15 dk da geldi son 2 tanesi. Takipteyim hala süre kısalıyor mu anlamıyorum. Daha once böyle evde şancı çekmedim. Hep hastanede acilmam başlamış oldu öyle oldu ağrısız sizisiz. Ilk kez kasılmaları hissediyorum böyle ağrılı.3. Olduğu içindir belki.

Benim dün belimde ağrı oldu gece dedim geliyor ama kesildi. Bebek karnımda sertleşince zten artık ağrım oluyor baya sonra geçiyor akıntım şuan sarı büyük ihtimal Enfeksiyondan baklm bende geciktirmek için elimden geleni yapıyorm ama her şeyi hazırladım bekliyorum her an gideriz diye sen en önemlisi bebek hareketlerini takip et hissetmezsen hemen git
Aynen doktor bunu da dedi bebek hareketlerine bak azalınca gel dedi takipteyim benimde sertlesmeler var ama ağrı yok sanırım ağrı olunca sıkıntı

Bugun oglen tatli aksamda manti yedim sekerim yuksek seyretti durduramiyorum kendimi sonra vicdan azabi cekiyorum ah bu şeker 😌😌😌 insallah bebisime bisey olmaz

X