- 29 Temmuz 2010
- 686
- 615
Sağlıkla gelsin Korkma annesi büyüdü artıkBugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin Korkma annesi büyüdü artıkBugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
İnşallah canım teşekkür ederimSağlıkla gelsin Korkma annesi büyüdü artık
Korkma 36+5 te 2400 gram doğdu normal şekilde Eve gittik 1.ayda 3 kilo doğan bebekleri yakaladı kilosu 2.ayda geçti bile onları düşük kilo doğanlar hızlı kilo alıyor derlerdi öyle oldu.Kokrtum suni sancı verip doğum yaptırırlar diye sancım artarsa acile giderim artk yarın 35 haftam bitiyor
Zaten eşime anlatıyorum da ben de öğretmenler odasında napıyorlar derdim meğer koca koca eğitmen insanlar küçük işlerle baya meşgulmüş diyor.öyle haklı ki.ben utanıyorum bazen hani o kadar diyim.eğlenceye giderler kim çok oynadı kim kıvırttı o bile laf olur.ben hiç katılmam o nedenle ne gezilere be sohbetlere ne davetlere...Ya bence bu olay en çok öğretmenler arasında oluyor diğer mesleklerde pek görülmüyor sankibizim okulda
Dualarımız seninle canım takip et kasılmalarını inşallah biraz daha bekler bebeğin. Benim ilk bebeğimde 35 haftalık doğdu çok şükür bir sorun yaşamadık kuvöze falan girmedi. Şimdide erken doğum riskim var benimde geçen hafta kasılmalarım artmıştı nst iyi çıktı ama magnezyumu düzenli kullanmaya başlayınca kasılmalarım azaldı. Bugün tekrar nst çekildi yine iyi çıktı. Bizde 35. Haftaya ulaşmaya çalışıyoruzDua edin bana inşallah gelmesin sağlıcakla doğsun zamanı gelince
İnşallah snde bende sağlıklıca alırız kucağımıza bebeklerimiziDualarımız seninle canım takip et kasılmalarını inşallah biraz daha bekler bebeğin. Benim ilk bebeğimde 35 haftalık doğdu çok şükür bir sorun yaşamadık kuvöze falan girmedi. Şimdide erken doğum riskim var benimde geçen hafta kasılmalarım artmıştı nst iyi çıktı ama magnezyumu düzenli kullanmaya başlayınca kasılmalarım azaldı. Bugün tekrar nst çekildi yine iyi çıktı. Bizde 35. Haftaya ulaşmaya çalışıyoruz
Hoşbuldum cnm nasılsınOoo hoşgeldin kaçak
ayy insallah durur bebek ya hastaneye yatis gerceklestimi? durduramiyorlarmi caniim? cok gecmis olsun insallah biraz daha durur moralini bozma.Bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Bursa'da ki perinatolog kim acabaMerhaba ben Medical parka gidiyorum cengiz bey var.
Ama univ. Hastanesinde Prof.Dr. Bulent Demire gittim en son o da cok ilgiliydi.
Aslinda benim en basindan beri riskli gebelik oldugu icin bursada perinatolojiye gidiyorum bir profa sadece kararsizim dogumu nerde yapmam gerektigi konusunda.
Biraz kafam.karisik acikcasi.
Siz gittiniz mi daha once burda.
Yok kuzum canim cekmedi ama normaldede aramam ama pastaya zaafim var. Sen hepimizin yerine yedinmi onu de hele sunun surasinda hepimize bikac hafta kaldi sonra yeriz zaten bitanem seni üzmek icin demedim, kendini kötü hissetmeOyy kuzum ya hiç düşünmeden paylaştım can çekermi diye .. Kusuruma bakmayın lütfen pişman oldum .. Evet çok ince düşünmüşler sağolsunlar.
Yatışı kabul etmedim evdeyim bekliyorum baklm eğer sancı olursa suyum gelirse gitcem inşallah beklerayy insallah durur bebek ya hastaneye yatis gerceklestimi? durduramiyorlarmi caniim? cok gecmis olsun insallah biraz daha durur moralini bozma.
Yalnız değilmişim. Bende sadece bizim okulda var zannediyordumYa bence bu olay en çok öğretmenler arasında oluyor diğer mesleklerde pek görülmüyor sankibizim okulda
Doktorunuz yapılması gerekeni yapmış.Nst de sancı çıkması yeterli.İğneyi vurmakla gerçekten iyi yapmış.Onun si zararı yok.Allah korusun doğumun ne zaman olacağı belli olmaz.Merhaba. Ben bugün kontrole gittim. 33 +1'deyim. Nst'de sancı çıktı. Ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktor. İki de serum takıldı. Nst'de tekrar edildi serumlardan sonra sancı görülmedi. Eğer test ilki ile aynı çıksaydı hastaneye yatmam gerekecekmiş. Rahimde açılma yok, suyum da iyi. Bebek 2700 gr. Karnımda sertleşme ve zaman zaman kasılmalarım var, ama çok rahatsız edici değil. Bir süre 3'de günde bir kontrol edececek doktorum. Doktor mu abarttı yoksa endişe etmeli miyim bilemedim.
Merhaba. Son adet tarihine göre 33+6 oluyorsun değil mi? Benim 33+1 bugün. Doktor kilosunu yanlış hesap etmiyorsa 2700 gr. Tombiş bir bebek, önde gidiyor diyor hep. Tüp bebek uzmanım kesinlikle sezaryen demişti. Geçen hafta karnımdaki kasılmalardan dolayı başka bir doktora gitmem gerekti, kendi doktorum izinliydi. O doktor da yaş faktörü ve tedavi sonucu eldedilen gebeliklerde kesinlikle sezaryen olmalı dedi. Fakat düzenli gittiğim doktor net bir şey demiyor. Bugünki kontrolümde sancı çıktı. Erken doğum riski varmış. Rahimde açılma ya da suda azalma yok. Geçen hafta gittiğim diğer doktorun yaptırdığı nst'de sancı görülmedi. Biraz kafam karıştı.Merhaba canım sıkıntılı süreçler geçiriyoruz baya ama şükürler olsun bebeğimiz iyi. Bugün 33+6 olduk 2323 kg 45 cm dedi doktor canım. 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside normal doğum yapabilirsin dedi tüp bebek olduğu için sezaryen olmak zorunda değilsin dedi inşallah bir aksilik olmaz erken almak zorunda kalmazlarsa normal şansım yüksek. Sana birşey dediler mi doğum şekli hakkında
Haklısınız. Tüp bebek ve geç elde edilen gebelik olduğu için tedbir amaçlı zaten bir hafta sonra da yapacaktım ciğer geliştirici iğneyi dedi doktor. O konuda sorunum yok. Böyle durumlarda hemen yatış mı verilir yoksa biraz takip etmek mi gerekir? İnşallah biraz daha dayanır bebek.Doktorunuz yapılması gerekeni yapmış.Nst de sancı çıkması yeterli.İğneyi vurmakla gerçekten iyi yapmış.Onun si zararı yok.Allah korusun doğumun ne zaman olacağı belli olmaz.
Yatış sancı devam etseydi ve açılma olsaydı kesinlikle yapılması gerekirdi şu an herşey yolunda açıklığınız yok sancılarda serum sonrası geçmiş.Stressiz bir şekilde evde dinlenilebilir bence.inşallah bir kaç hafta daha dayanır bebiş.Benimde kasılmalarım oluyor ama ağrım olmadığı için normal kabul ediyorum.Bugün 33.haftama girdim 4 gün önce gittim en son sancı çıkmadı.10 güne tekrar gideceğim.Haklısınız. Tüp bebek ve geç elde edilen gebelik olduğu için tedbir amaçlı zaten bir hafta sonra da yapacaktım ciğer geliştirici iğneyi dedi doktor. O konuda sorunum yok. Böyle durumlarda hemen yatış mı verilir yoksa biraz takip etmek mi gerekir? İnşallah biraz daha dayanır bebek.
Teşekkür ederim. Bugün izne de ayrıldım. Artık hep dinlenerek geçireceğim günlerimi. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini.Yatış sancı devam etseydi ve açılma olsaydı kesinlikle yapılması gerekirdi şu an herşey yolunda açıklığınız yok sancılarda serum sonrası geçmiş.Stressiz bir şekilde evde dinlenilebilir bence.inşallah bir kaç hafta daha dayanır bebiş.Benimde kasılmalarım oluyor ama ağrım olmadığı için normal kabul ediyorum.Bugün 33.haftama girdim 4 gün önce gittim en son sancı çıkmadı.10 güne tekrar gideceğim.
Prof. Dr. Yalçın KimyaBursa'da ki perinatolog kim acaba