2021 Nisan Anneleri

Başkent’te doğum yapan kuzenimin arkadaşı sadece özel oda ücreti ödemiş acilden giriş yaptığı için. Kuzenimde paket aldı oradan. Koru’da doğum yapan arkadaşım doğum paketi almıştı, ekstra ücret ödemedi ama o ilk doğumunu da koru’da yapmıştı ve refakatçi farkı, oda farkı, şu farkı diye ekstra para almışlardı. Sezaryen içinde bir gün erken geldi bana açıkçası.
Acaba başkent üni normal doğum ücreti ne kadar
3600 TL imiş normal doğum ücreti ama acil doğum başladıysa ve acilden giriş yapıldıysa devlet karşılıyormuş bildiğim kadarıyla. Bunu Suriyeliler devlet hastanelerinde çok yapıyormuş. Bir kadın doğum hemşiresi ekşide anlatmıştı, merdiven altı doğum başlatıp takipli olmadıkları hastaneye acilden giriş yapıp ücretsiz doğum yapıyorlarmış. Bizden daha çok hakimler valla aklınızda olsun işte acil bir durum olursa ve özel üniversite hastaneleri daha yakınsa size acilden giriş yapıp doğum yapabiliyormuşsunuz bir araştırın ama benim duyduğum olay bi kaç sene öncesi. Belki değişmiştir şimdi.

O suriyeliler yüzünden miş gibi devlet üni hastanelerine gidemiyoruz onlar öncelikli ve cidden ayrıntıya girmicem anladın sen..... şehir hast özel odalar var oda doğum yapcam

P Pdrmdr canım geçmiş olsun çok , umarım hayırlısıyla zamanında gelir bebişin korkma çok küçük degil merak ettiğim , sadece kasılma mi vardı başka şikayetin neydi

P Pdrmdr canım geçmiş olsun çok , umarım hayırlısıyla zamanında gelir bebişin korkma çok küçük degil merak ettiğim , sadece kasılma mi vardı başka şikayetin neydi
Bebek sol tarafımda sürekli toplanıyor sanıyordum meğersem onlar rahim kasılmasıymış. Kasılma olduğunda hafif Bi sancım oluyordu ve yürürken uyurken karnım taş gbi oluyordu

Ayy ne güzel olmuş canım tam sürpriz

Bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Canım ya hakkında hayırlısı korkma belki biraz daha bekler beklemezse de sorunsuz kucağına alırsın inşallah

Bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Canım korkma dualarımız seninle. İç gudulerine güven kasilmalarin sıklaşırsa direkt git bekleme. Ciğer gelistirici igne yapıp uzatmaya calisirlar.Ilk doğum hemen ilerlemeyebiliyor ama bazen belli olmuyor. Maşaallah bebeğinin kilosu vs de iyi.

Canım korkma dualarımız seninle. İç gudulerine güven kasilmalarin sıklaşırsa direkt git bekleme. Ciğer gelistirici igne yapıp uzatmaya calisirlar.Ilk doğum hemen ilerlemeyebiliyor ama bazen belli olmuyor. Maşaallah bebeğinin kilosu vs de iyi.

Bende tommee tippee düşünüyorum ama her bebek biberon almıyor bu yüzden kasık biberonda alacağım. Kızım mesala aventi asla istememişti.
Yaaa benim ilki beklemedi erkenci davrandi ama bu bekler insallah cünkü herseyi ona göre ayarladim
Bekler bence aklında bitiremediğin şeyler varda bunu hissediyorlar, hazır olduğunu da aynı şekilde hissederler

O suriyeliler yüzünden miş gibi devlet üni hastanelerine gidemiyoruz onlar öncelikli ve cidden ayrıntıya girmicem anladın sen..... şehir hast özel odalar var oda doğum yapcam
Şehir hastanelerinin özel odaları baya güzel şehir hastanelerinde suda doğum yaptırıyorlarmış hiç düşündün mü .

Biberonu tommee tippee aldım yorumlarına bakarak, aventi bile kabul etmeyen bebekler çok rahat kabul etmişler ve gaz problemi yaşanmamış. Emziği avent aldım yarın gelecek ikisi de Amazon’dan aldım ben bugün sipariş verdim yarın teslim edilecek. İnşallah memnun kalırım

Acaba başkent üni normal doğum ücreti ne kadar
Başkentte normal doğum + özel oda ücreti 9000 lira.Doğum paketi( içinde muayeneler özel oda oda süsleme ve doğum var) 12000 lira.İki kişilik odalar var bide başka bi hastayla kalıyosun ve refakatçi eşin -annen vs. giremiyo iki kişilik odada onda da normal doğum 3600 lira tıbbi zorunlu sezeryan 1600 lira.Bunların hepsi 1 gece kalışlı fiyatlar buarada.Atıyorum rahatsızlandın kanaman oldu vs. bikaç gece daha kalmak zorunda kaldın veya farklı bi tedavi almak zorunda kaldın bunların hepsinin ücretini ekstra ödüyosun

Bizim okulda da tuvalete kalkanın arkasından dedikodu var

33. Haftada da alabiliyorsunuz

İlave magnezyum da alın rahatlatır

Teşekkür ederim benim 8 martta 32+0 görünüyor sanırım o gün yazdırcam çalışabilir raporunu
31+6 da gittim vermediker bana. Biraz nazlı veriyorlar çalışabilir raporunu. Pandemi olduğu içni riske girmek istemiyorlar anladığım kadarıyla. Devletten aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…