2021 Nisan Anneleri

Canım şancı kesilir ama malesef açıklık kesilmez...

P Pdrmdr en güzeli sancılarınla doğur 36 haftaliksin zaten.maasallah
Suyum gelmedi nişan gelmedi bekliycem bebeği hissediyorum Bi terslik hissedersem giderim ama geçen haftasonundan beri ağrım var şükür 1 haftadır bekledi Bi kaç hafta dha bekler inşallah

Suyum gelmedi nişan gelmedi bekliycem bebeği hissediyorum Bi terslik hissedersem giderim ama geçen haftasonundan beri ağrım var şükür 1 haftadır bekledi Bi kaç hafta dha bekler inşallah
Kesinlikle ama kesinlikle çok mantıklı daha önce doğumda yapmamisin şak diye ilerlemez.sen takip et inşallah güzel olur herşey

Kızlar ben sizden birkaç hafta gerideyim. Ama bende de kasılmalar var . Karnım sertleşiyor gün içinde. Bir de yürürken birden kramp giriyor gibi karnıma. Magnezyuma bugün başladım sabah akşam içicem. Normal mi bu acaba
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bana da aşağı yukarı o haftalarda öyle şeyler oluyordu ama hiç idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmemiştim çünkü yanmam falan yoktu sancım vardı doktorum tek kullanımlık bir antibiyotik verdi.

oyy masallah🥰🧿 senden 4 gün sonrada ben doguma giriyorum. Cok güzel ya artik dogumlari konusuyoruz saglikla gelsin miniklerimiz. Ya cok güzel hazirlik yapmislarr pastana bayildim kiz sekerim olmasa ekrandan bi catal alirdim 😄 cok seker ya ne güzel düsünmüsler.
Oyy kuzum ya hiç düşünmeden paylaştım can çekermi diye .. Kusuruma bakmayın lütfen pişman oldum .. Evet çok ince düşünmüşler sağolsunlar.

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bana da aşağı yukarı o haftalarda öyle şeyler oluyordu ama hiç idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmemiştim çünkü yanmam falan yoktu sancım vardı doktorum tek kullanımlık bir antibiyotik verdi.
Endokrin doktoru idrar tahlili yaptırdı dün bişey çıkmadı

İnşallah sabreder erkek bebek geç gelir derler ama benimki sabırsız sanırm
Bu arada hastaneye güven, listeye baktım da Ankara’da görülüyorsun. Başkent Üniversitesi ya da Ufuk Üniversitesi’ne acil bir durum olursa gidebilirsin. Devlete güvenmiyorsan Başkent’e gidebilirsin hatta acilden giriş yaptığında bildiğim kadarıyla hiç bir ücret ödemiyorsun özel dahi olsa çünkü üniversite hastanesi orası. Ufuk üniversitesi’ne gittiğimde ben 10 lira falan bi katılım ücreti ödemiştik.

Karın ağrısı dediğin regl ağrısıysa eğer canım 1 haftadır ara ara hergün yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi.
Tuğba hep yazıcam kalıyor öyle senin transferin 26 temmuzda Cem Çelik te oldu dimi akşam 5 gibi fln mıydı
Yan yana yatıyorduk galiba

Kızlar günaydın çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı yazdırmak gerekiyor? O raporla 37 ye kadar çalışabiliyoruz sanırım.Eğer rapor yazdırmadan çalışmaya devam edersek iznimiz doğum sonrasına aktarılmıyor mu?
Yazdırman gerekiyo canım evrak istiyorlar o haftaları doğum sonrasına aktarmak için

Bu arada hastaneye güven, listeye baktım da Ankara’da görülüyorsun. Başkent Üniversitesi ya da Ufuk Üniversitesi’ne acil bir durum olursa gidebilirsin. Devlete güvenmiyorsan Başkent’e gidebilirsin hatta acilden giriş yaptığında bildiğim kadarıyla hiç bir ücret ödemiyorsun özel dahi olsa çünkü üniversite hastanesi orası. Ufuk üniversitesi’ne gittiğimde ben 10 lira falan bi katılım ücreti ödemiştik.
Canım merhaba senin doğumun nerede olacak belli mi? Benim tüp bebekle oldu sonrasında takiplerim de bugüne kadar hepsi başkentteydi ama doğumu koru hastanesinde-zahide küçük le yapmayı düşünüyorum.

Canım merhaba senin doğumun nerede olacak belli mi? Benim tüp bebekle oldu sonrasında takiplerim de bugüne kadar hepsi başkentteydi ama doğumu koru hastanesinde-zahide küçük le yapmayı düşünüyorum.
Ben liv’de yapacağım doğumumu, Bora Coşkun takip ediyor. İnşallah normal olur diye bekliyorum ama haftaya pazartesi %80 doğum şekli ve zamanı belli olur dedi Bora Hoca.
Koru’da yakın bir arkadaşım doğum yaptı, sezaryen olmasına rağmen bir gün kaldı yanlış hatırlamıyorsam, Zahide Küçük’ü de duydum ama hiç araştırmadım. Başkentte kuzenimin eşi doğum yapacak, oradan biliyorum ama bir arkadaşı başkent’e acilden giriş yaparak doğum yapmış ve sadece oda parasını ödemişler. Şaşırmıştım duyunca :) doğum yapacak tüm arkadaşlar aklınızda olsun ve araştırın bence.

Ben liv’de yapacağım doğumumu, Bora Coşkun takip ediyor. İnşallah normal olur diye bekliyorum ama haftaya pazartesi %80 doğum şekli ve zamanı belli olur dedi Bora Hoca.
Koru’da yakın bir arkadaşım doğum yaptı, sezaryen olmasına rağmen bir gün kaldı yanlış hatırlamıyorsam, Zahide Küçük’ü de duydum ama hiç araştırmadım. Başkentte kuzenimin eşi doğum yapacak, oradan biliyorum ama bir arkadaşı başkent’e acilden giriş yaparak doğum yapmış ve sadece oda parasını ödemişler. Şaşırmıştım duyunca :) doğum yapacak tüm arkadaşlar aklınızda olsun ve araştırın bence.
Hayırlı olsun senin de ben de normal doğumu beklemek için başkentten vazgeçtim doktorum çok yoğun normal doğum pek yaptırmıyorlar gerçi benim doktorum sen nasıl istersen öyle yaparız dedi ama endişelerim var.Birde normal doğum ücreti 3600 lira özel oda ücreti5400 lira özel oda dışında iki kişilik oda da tercih edebiliyorsun ama ona da refakatçi almıyorlar ve tanımadığın biri ile aynı odada yatmak zorunda kalıyorsun yani saçma bir sistemleri var onun dışında tam teşekküllü bir hastane başkent ve doktorları da çok iyidir.Arkadaşın tek kişilik özel odada mı kalmış? Özel sağlık sigortası fln mı vardı acaba nekadar ödemiş odaya?

Acaba başkent üni normal doğum ücreti ne kadar

Kızlar merhaba, dün akşamdan beri karnımda sertleşme vardı hareketlerimi kısıtlayan nefes alıp vermemi zorlaştıran bugün öğleden sonra gittim dr a. Ultrason normal dedi nst ye girdim onda da sancı fln çıkmadı her ihtimale karşı progestan verdi. İlk gebeliğim olduğundan tecrübesizlikten bu sertleşmeler kasılmaymış meğer 😄 bebek hala makat geliş ve kafası 2 hafta önde çıkıyor böyle devam ederse sezaryen dedi ben ztn sezaryen istiyorum dedim 3 hafta snr gel dedi.

X