Ben de 2 kere kilitlenme oldu biri birkaç saat sürdü diğeri 3 gün falan perişan.oldum, doktorumu aradım ben sağ bacağımı oynatamiyorum yürüyemiyorum diye, sinirlere baskisi oluyormuş bebeğin. Sen istirahat et zorlama dedi. Şükür geçti ama inşallah tekrarlamaz tekrar ya dayanılmaz bir acıGünaydın kızlar ya sol ayağımın üstüne basamıyorum topal topal yürüyorum kalçamla bacağımın birleşim noktasında deli olacağım hafiften vardı ama bugün hiç basamıyorum niye ki acaba muz yiyorum maden suyu içiyorum vitamin alıyorum neyim eksik ki
oyy masallahKızlar doktora gittim 35+4 günlüğüz 2600 gr 47 cm olmuş..Nst de kalp atışı normal sancı da yok dedi..18 marta kadar ağrın olmazsa aksilik olmazsa 22 martta alırız dedi.. Günler artık 1 ayın altına indi şükür.. Artık haftada bir kontrol..
Bugün işyerinde son günüm evden devam edeceğim.. Hastaneden şirkete bir geldim arkadaşlar odayı süslemiş, pasta falan,ufak ufak notlar bana baby shower yapmışlar. Hİç beklemiyordum çok duygusal ve çok güzeldi ... Tabi sulu göz ben yine ağlamadan duramadım.. Valla hormonların suçu..
Canım korkma 35. hafta doğum için kötü bir hafta değil bebek iyi durumdadır merak etme sağlıkla gelsin.Bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Yatışı kabul etmedim eve geldim sancıları takip ediyorum inşallah sağlıcakla kavuşurum yavruma ama inşallah en azından 1 hafta dha beklerCanım korkma 35. hafta doğum için kötü bir hafta değil bebek iyi durumdadır merak etme sağlıkla gelsin.
Bugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Evdeyim yatışı kabul etmedim bebek hareketlerini hissediyorm dedim sancım artarsa gitcem inşallah her şey güzel olur teşekkür ederimDualarımız seninle canımm ama korkma Allahın izniyle bebisin doğsa bile hafta olarak iyi sakin kalmaya çalış hersey güzel olacak ona odaklannGüvenli bir ortamdasın hastanede oldugunu varsayıyorum. Farkedilmeyedebilirdi cok şükür hem açıklık hem sancıların farkedilmis. Bunları düşün insallah güzel haberlerle gel bize.
Bekler inşallah sen dinlen bol bol kaç kg görünüyo şuanYatışı kabul etmedim eve geldim sancıları takip ediyorum inşallah sağlıcakla kavuşurum yavruma ama inşallah en azından 1 hafta dha bekler
2600-2700 dedi iri Bi bebek ddiBekler inşallah sen dinlen bol bol kaç kg görünüyo şuan
Akciğer geliştirici iğne falan yaptılar mı? Geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kavuşursunBugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Hayır ben yatmayı kbul etmediğim için yapılmadı bebek sertleşiyor diye gttim meğer onlar sancıymış.Akciğer geliştirici iğne falan yaptılar mı? Geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kavuşursun
Ben 7.aydan beri 2 cm açıklıkla inan 40hagtada zar zor doğurdum rabbim emanetsin korkma Allahin izniylrBugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Ona ek olarak verdi canım. 3 ya da 4.ayda gece bazen dönerken karnım çok ağrıyor tedirgin oluyorum diyince başlattı,o zamandan beri ne zaman gitsem devam dedi. İlacın adı magnorm,vitaminlerden ayrı tek başına magnezyum ilacı. Karın ağrısı, kasılma gibi şeyleri de kesiyor, ben içince rahatlıyorum.Canım magnezyum dediğin şu biocence pragnavit değil mi? Onun dışında da mı bir şey verdi ben bunu kullanıyorum sadece bir de kan ilacı oksapar ve koraspin
İnşallah benimki de bekler ama alttan muayene ettikten sonra sancım sıklaştıBen 7.aydan beri 2 cm açıklıkla inan 40hagtada zar zor doğurdum rabbim emanetsin korkma Allahin izniylr
Güzel güzel yerler nasip olur insallah hepimizeBulundugumuz yer guzel merkezdeyiz herturlu imkan var keyfimiz yerinde tek sorun uzaklik bizim cnm
Valla bu yil sozde 5 bolge olacakdi olmadi bacim nasip ya tekrar bolge olayi oluo dogu grubu olursa direkt doguya gideriz bizde aradan ciksn artik
Ben ilk gebelikte nst de şiddetli sancılar çıkmıştı 34+4 teydim tam.. bir gece hastanede yattım akciğer geliştirici iğne yapmışlardı.. oğlum 36+4 te doğmuştu..Hayır ben yatmayı kbul etmediğim için yapılmadı bebek sertleşiyor diye gttim meğer onlar sancıymış.
Gayet iyi benim arkadaşım 38. haftada 2500 gr doğurdu zaten bekler biraz daha bence2600-2700 dedi iri Bi bebek ddi
Kokrtum suni sancı verip doğum yaptırırlar diye sancım artarsa acile giderim artk yarın 35 haftam bitiyorBen ilk gebelikte nst de şiddetli sancılar çıkmıştı 34+4 teydim tam.. bir gece hastanede yattım akciğer geliştirici iğne yapmışlardı.. oğlum 36+4 te doğmuştu..
Neden yatmayı kabul etmedin? Yani hani sancılar içinde iğne oluyor, sabaha kadar nst de takip ediliyor, akciğer geliştirici iğne yapılıyor sonra evinde olurdun doğuma kadar
Doktorun ne dedi peki? Korkularını söyledin mi? Belki doğumu bekletmek için sadece müdahale yapacaklardıKokrtum suni sancı verip doğum yaptırırlar diye sancım artarsa acile giderim artk yarın 35 haftam bitiyor
Devlet hastahanesi olduğu için karar senin ddi ama ilk doğumun olduğu için durur bnce dha ddi yani gitmeme çok tepki vermediDoktorun ne dedi peki? Korkularını söyledin mi? Belki doğumu bekletmek için sadece müdahale yapacaklardı