2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar,
Ben emzirme atletini 3 farklı markadan birer tane aldım. En çok nbb nin atletinin duruşunu beğendim, 3 tane daha alacağım ordan Göğüslerim büyük, diğeri birbirine yaklaştırırken nbb de ayrı ayrı duruyorlar görüntü daha iyi
Emzirme sütyeni olarak penyelerden kesinlikle almayacağım. İlk doğumda almıştım asla kullanamadım. Alırsam kaplı olanlardan 2 tane alırım.

Ben ilk doğumdan sonra pentinin lotus modelini kullanmıştım emzirirken. Gayet rahat emziriliyor tavsiye ederim, yine lotus alacağım

Doktora söylesen acaba magnezyum vermez mi. İyi gelebilir. Bende hergün muz yiyorum badem yiyorum ama kasılmam olunca magnezyum yazdı doktor

Ben normal kullanımda da lotusu çok beğeniyorum. Ama kaplı emzirme sütyeni hiç duymamıştım. Araştırayım

Kizlar beni biliyorsunuz en son 12.ayda 9 çıkmıştı ferritinim kanimnhep 11.4 felan ilaç kullanmıyorum vitamince biliyorsunuz alan biri değilim şu kürü yaptim tekrar atıyorum ılactan daha hızlı etki ediyor. Değerim 9dan 2 ayda 13e çıktı

Eklentiler

• IMG_20210104_125133.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben de gebelikten önce penti lotus kullanıyordum çok da rahat ama onun emzirme sutyeni varmı? Normal lotusla emzirmek zor olmuyormu

Ben normal kullanımda da lotusu çok beğeniyorum. Ama kaplı emzirme sütyeni hiç duymamıştım. Araştırayım
Evet bende kullanıyorum özellikle beyaz tişört gömleklerin altında belli olmayan tek sütyenim dokusu yumuşak olduğundan kıvrılması sorun olmuyor emzirmek rahat

Ben de gebelikten önce penti lotus kullanıyordum çok da rahat ama onun emzirme sutyeni varmı? Normal lotusla emzirmek zor olmuyormu
Normal lotus.. Kıvrıldığı için göğsü çıkarması kolay oluyor. Diğer sütyenler gibi sert kalıp gibi değil ya ben rahat etmiştim açıkcası

Hayır canım tabiki almıyorlar onunla birlikte idrarında protein kaçağıda varsa ancak ozaman doğuma almak düşünülebilir

Canım ben almayı düşünmüyorum hastaneden verirler zaten lazım olunca alırım ama kızımda çok araştırmıştım SMA nın iyi olduğunu duymuştum o zaman onu kullanmıştım tavsiye ederim

Doktora söylesen acaba magnezyum vermez mi. İyi gelebilir. Bende hergün muz yiyorum badem yiyorum ama kasılmam olunca magnezyum yazdı doktor
Canım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım

Protein kaçağına kanla mı bakıyolar canım acaba bakılıyo mu benim de ki

Bulundugumuz yer guzel merkezdeyiz herturlu imkan var keyfimiz yerinde tek sorun uzaklik bizim cnm
Bence vermeyin pöhlerdeki gibi 5 bölge olabilir
Valla bu yil sozde 5 bolge olacakdi olmadi bacim nasip ya tekrar bolge olayi oluo dogu grubu olursa direkt doguya gideriz bizde aradan ciksn artik

Anladım canım. Bana da öyle dedi doktor ama çok şükür düşüyo. Bugün 12 çıktı umarım yükselmez.

Canım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım
Bndede var o sıkıntılar el bileklerim özellikle fena halde kalkmaya flan çalışırken destek alamiyorum çok aciyo cnm magnezyumda kullanıyorum ama bu ara boşladım çok ondan mı acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…