2021 Nisan Anneleri

Seker olmasada yapsam keske

Kızlar bu bacak ayak kas ağrısı ben de yaşıyorum ozellikle sabah uyandigim zaman yere basarken bile canım acıyor ayaklarım tuhaf halbuki şişlik ödem yok magnezyum kullanıyorum ama artık yaşadığım her şeye normaldir yaaa gözüyle bakıyorum

Adet sancısı gibi kasıklarımda ağrılar oluyor kasilmalarim da var karnında sertleşme oluyor yani hayırlısıyla su günleri geçirsem diye dua ediyorum hem kendime hem bekleyen herkese

Canım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım
Canım bence magnezyumu extradan da kullan. Bana 4.ayda magnorm verdi Aret Bey, en son gittiğimde de devam dedi, bana çok yarıyor,kasılmaları da kesiyor. Ben günlük kalsiyum da kullanıyorum onun da faydası vardır belki. Bir de bu dönemlerde bacak krampları çok olurmuş, soğukta kaldıysan o da çok tetikliyor ama özellikke 3. Trimesterde magnezyum olmadan vitamin tek başına ne kadar destekler bilemedim

Cok kötü bir ağrı bende eskiden hafif yasardım ta ki gecen hafta kilitlenene kadar 1 haftadr ev icinde bile korkarak ve cok zor bir sekilde yürüdüm hatta 3 gün yataktan çıkamadım. Siyatik sinire baskı oluyor bebiş tarafından o yüzden oluyormus yada gecmiste fıtık varsa da olabiliyormus . Bol dinlenin ağrıyan bacagın üstüne cok yatmamaya çalışın magnezyum almıyorsanız belki doktorunuz magnezyum baslar birde sey okudum yatınca bacağı karnına doğru cekmek siyatigi rahatlatıyormus.

Canım magnezyum dediğin şu biocence pragnavit değil mi? Onun dışında da mı bir şey verdi ben bunu kullanıyorum sadece bir de kan ilacı oksapar ve koraspin

Canım bende çok araştırdım içime sinen similac oldu hippde de Palm yağı falan var zaten

Raporu ne zaman alırsan ondan sonrası aktarılır benim bildiğim. Yani 32+0 da almam gerekir 5 hafta aktarabilmen icin 33+0 da alırsan 4 hafta aktarabilirsin. Rapor yazdırman gerekir.
Siyatik agri bende de var kendimi idare etmeye çalışıyorum çözüm bulamadim

Gece krampları için doktorum bana da Magnorm vermişti ama sürekli kullanmıyorum. En iyisi siyatikler için gün içinde egzersiz yapmak. Vaktiniz veya gücünüz yoksa spor yapmaya, en azından arka bacak kasları için uygulayabileceğiniz hareketleri yapın yatmadan önce. Çok rahatlarsınız :)

Evet canım
O ağrı karnım çıkmaya başladığından beridir benimle, magnezyum kullandım pek etki etmedi. Özellikle yürürken yanlış basarsam ağrıyor ama bu aralar geçti gibi şükür. Ben ağırlığımı hep oraya veriyorum ondan oluyor diye düşünmüştüm

Kızlar doktora gittim 35+4 günlüğüz 2600 gr 47 cm olmuş..Nst de kalp atışı normal sancı da yok dedi..18 marta kadar ağrın olmazsa aksilik olmazsa 22 martta alırız dedi.. Günler artık 1 ayın altına indi şükür.. Artık haftada bir kontrol..

Bugün işyerinde son günüm evden devam edeceğim.. Hastaneden şirkete bir geldim arkadaşlar odayı süslemiş, pasta falan,ufak ufak notlar bana baby shower yapmışlar. Hİç beklemiyordum çok duygusal ve çok güzeldi ... Tabi sulu göz ben yine ağlamadan duramadım.. Valla hormonların suçu..

Eklentiler

• IMG-20210301-WA0024[199378].jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20210301-WA0023[199379].jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 81
Ya cok tatli olmus yavas yavas tarihlerde veriliyo cok ssukur buralara geldik bebisede masallah

Çok güzel

Kızlar ben sizden birkaç hafta gerideyim. Ama bende de kasılmalar var . Karnım sertleşiyor gün içinde. Bir de yürürken birden kramp giriyor gibi karnıma. Magnezyuma bugün başladım sabah akşam içicem. Normal mi bu acaba

Doktorum normal dedi.. O sertleşmeyle aynı anda bele sancı olursa kasılmaymış.. Diğerleri normal bebek hareketi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…