Seker olmasada yapsam keskeKizlar beni biliyorsunuz en son 12.ayda 9 çıkmıştı ferritinim kanimnhep 11.4 felan ilaç kullanmıyorum vitamince biliyorsunuz alan biri değilim şu kürü yaptim tekrar atıyorum ılactan daha hızlı etki ediyor. Değerim 9dan 2 ayda 13e çıktı
Canım bence magnezyumu extradan da kullan. Bana 4.ayda magnorm verdi Aret Bey, en son gittiğimde de devam dedi, bana çok yarıyor,kasılmaları da kesiyor. Ben günlük kalsiyum da kullanıyorum onun da faydası vardır belki. Bir de bu dönemlerde bacak krampları çok olurmuş, soğukta kaldıysan o da çok tetikliyor ama özellikke 3. Trimesterde magnezyum olmadan vitamin tek başına ne kadar destekler bilemedimCanım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım
Günaydın kızlar ya sol ayağımın üstüne basamıyorum topal topal yürüyorum kalçamla bacağımın birleşim noktasında deli olacağım hafiften vardı ama bugün hiç basamıyorum niye ki acaba muz yiyorum maden suyu içiyorum vitamin alıyorum neyim eksik ki
Anladım canım gidince sorayım bakalım teşekkür ediyorumMultivitamin bende kullanıyorum ama ekstra verdi bu gittiğimde
Aslında ESBACH diye bir test var 24 saatlik idrar biriktirilip bakılıyor ama bazen normal idrar tahlilinde de çıkıyorProtein kaçağına kanla mı bakıyolar canım acaba bakılıyo mu benim de ki
Canım magnezyum dediğin şu biocence pragnavit değil mi? Onun dışında da mı bir şey verdi ben bunu kullanıyorum sadece bir de kan ilacı oksapar ve koraspinCanım bence magnezyumu extradan da kullan. Bana 4.ayda magnorm verdi Aret Bey, en son gittiğimde de devam dedi, bana çok yarıyor,kasılmaları da kesiyor. Ben günlük kalsiyum da kullanıyorum onun da faydası vardır belki. Bir de bu dönemlerde bacak krampları çok olurmuş, soğukta kaldıysan o da çok tetikliyor ama özellikke 3. Trimesterde magnezyum olmadan vitamin tek başına ne kadar destekler bilemedim
Şuan düşük çıkıyo zaten tansiyonum tekrar yükselmezseAslında ESBACH diye bir test var 24 saatlik idrar biriktirilip bakılıyor ama bazen normal idrar tahlilinde de çıkıyor
Canım bende çok araştırdım içime sinen similac oldu hippde de Palm yağı falan var zatenKızlar mama ne aldınız ya da alacaksınız araştırdınız mı? Ben cok kararsız kaldım yaa içeriği temiz helal sertifikalı olsun diye araştırdım epey ama hiç bir mamada yokmuş bu şart neden anlayamadım
Raporu ne zaman alırsan ondan sonrası aktarılır benim bildiğim. Yani 32+0 da almam gerekir 5 hafta aktarabilmen icin 33+0 da alırsan 4 hafta aktarabilirsin. Rapor yazdırman gerekir.Kızlar günaydın çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı yazdırmak gerekiyor? O raporla 37 ye kadar çalışabiliyoruz sanırım.Eğer rapor yazdırmadan çalışmaya devam edersek iznimiz doğum sonrasına aktarılmıyor mu?
Siyatik agri bende de varGünaydın kızlar ya sol ayağımın üstüne basamıyorum topal topal yürüyorum kalçamla bacağımın birleşim noktasında deli olacağım hafiften vardı ama bugün hiç basamıyorum niye ki acaba muz yiyorum maden suyu içiyorum vitamin alıyorum neyim eksik ki
Evet canımİlk mi?
O ağrı karnım çıkmaya başladığından beridir benimle, magnezyum kullandım pek etki etmedi. Özellikle yürürken yanlış basarsam ağrıyor ama bu aralar geçti gibi şükür. Ben ağırlığımı hep oraya veriyorum ondan oluyor diye düşünmüştümGünaydın kızlar ya sol ayağımın üstüne basamıyorum topal topal yürüyorum kalçamla bacağımın birleşim noktasında deli olacağım hafiften vardı ama bugün hiç basamıyorum niye ki acaba muz yiyorum maden suyu içiyorum vitamin alıyorum neyim eksik ki
Ya cok tatli olmusKızlar doktora gittim 35+4 günlüğüz 2600 gr 47 cm olmuş..Nst de kalp atışı normal sancı da yok dedi..18 marta kadar ağrın olmazsa aksilik olmazsa 22 martta alırız dedi.. Günler artık 1 ayın altına indi şükür.. Artık haftada bir kontrol..
Bugün işyerinde son günüm evden devam edeceğim.. Hastaneden şirkete bir geldim arkadaşlar odayı süslemiş, pasta falan,ufak ufak notlar bana baby shower yapmışlar. Hİç beklemiyordum çok duygusal ve çok güzeldi ... Tabi sulu göz ben yine ağlamadan duramadım.. Valla hormonların suçu..
Çok güzelKızlar doktora gittim 35+4 günlüğüz 2600 gr 47 cm olmuş..Nst de kalp atışı normal sancı da yok dedi..18 marta kadar ağrın olmazsa aksilik olmazsa 22 martta alırız dedi.. Günler artık 1 ayın altına indi şükür.. Artık haftada bir kontrol..
Bugün işyerinde son günüm evden devam edeceğim.. Hastaneden şirkete bir geldim arkadaşlar odayı süslemiş, pasta falan,ufak ufak notlar bana baby shower yapmışlar. Hİç beklemiyordum çok duygusal ve çok güzeldi ... Tabi sulu göz ben yine ağlamadan duramadım.. Valla hormonların suçu..
Doktorum normal dedi.. O sertleşmeyle aynı anda bele sancı olursa kasılmaymış.. Diğerleri normal bebek hareketi.Kızlar ben sizden birkaç hafta gerideyim. Ama bende de kasılmalar var . Karnım sertleşiyor gün içinde. Bir de yürürken birden kramp giriyor gibi karnıma. Magnezyuma bugün başladım sabah akşam içicem. Normal mi bu acaba
Benim arada belim de ağrıyorDoktorum normal dedi.. O sertleşmeyle aynı anda bele sancı olursa kasılmaymış.. Diğerleri normal bebek hareketi.