2021 Nisan Anneleri

Kızlar herkes depend aldı mı sezeryanda çok kanama olmuyor yani belkide bünye meselesi mi bilmiyorum da bende olmamıştı ama yinede alsam mı diyorum bide alırsak L beden mi almalıyım.onun üstüne çamaşıra gerek olmaz değil mi
Bende sezeryan olucam ama bende aldm ilk 3 gun cok gerekli bence 🙄sonrasi az oluyor kanama

Kızlar herkes depend aldı mı sezeryanda çok kanama olmuyor yani belkide bünye meselesi mi bilmiyorum da bende olmamıştı ama yinede alsam mı diyorum bide alırsak L beden mi almalıyım.onun üstüne çamaşıra gerek olmaz değil mi
Canım bence bir paket almakta fayda var ben L beden aldım iyiki L almışım kalıpları çok bol değil çünkü bence hastanede çok kullanışlı olacak içinde 9 tane vardı sonra pede geçeriz

Kesinlikle üstüne çamaşıra gerek yok bildiğin külot o yüzden yanıma 2 tane külot aldım onları da kullanmam ama içim rahat etsin diye koydum

Ben almadım almayı da düşünmüyorum hastane de vereceklermiş zaten yanıma ped ve iki tane lohusa çamaşırı aldım.emzirme sütyeni ne aldınız? Benim bir o kaldı bir de bebişe müslin alacağım o kadar bugün gümüş göğüs kapaklarını aldım e-bebekten doğum hemşiresi kesinlikle al dedi doğumdan önce kullanmaya başla hatta dedi

Ben hazırladım canım 32.haftamda hazırdı. Pişik kremini de mustela aldım etrafımdaki herkes çok memnun. Biberon açıkçası kararsız kaldım avent aldım ama şırıngayla mi versem hastanede acaba sonra göğsümü tutmaz diye çok korkuyorum çünkü göğüs ucum yok biraz zorlamam lazım kolaya alışırsa hiç çabalayacakmış gibi geliyor
Arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla hem meme veriyor hem de biberon. Yeni doğdu onun bebeği de avent sanırım gerçekten anne memesine benzediği için meme reddine sebep olmuyor. Mesela gece bi kere eşi biberonla veriyor sütü, o uyuyor ve bu sayede aşırı yorgun gezmiyor ama normalde emziriyor da.

Ben almadım almayı da düşünmüyorum hastane de vereceklermiş zaten yanıma ped ve iki tane lohusa çamaşırı aldım.emzirme sütyeni ne aldınız? Benim bir o kaldı bir de bebişe müslin alacağım o kadar bugün gümüş göğüs kapaklarını aldım e-bebekten doğum hemşiresi kesinlikle al dedi doğumdan önce kullanmaya başla hatta dedi
Ben bir Pierre cardin bi de nbb aldım kalıplı aldım emzirme sütyenini yazın bol bol dışarı çıkacağımız için penye almak istemedim. Bi de iyi toplasın istiyorum o da göğüsler için bi nevi korse görevi görecek. Emzirme atletini zaten penye gibi alacağım o yüzden sütyenlerden memnunum ikisini de kullandım bu arada Pierre cardin de daha rahat ettim. Yani gün içinde aman gideyim de çıkartayım diye düşüncem olmadı, unuttum varlığını. Benim göğüslerim normalde de büyüktü bu arada küçük göğüslüyseniz belki farklı oluyordur bilemem ama büyük göğüste iki markayı da öneririm. Askılarının kalınlığı falan da idealdi çünkü.

Ben bir Pierre cardin bi de nbb aldım kalıplı aldım emzirme sütyenini yazın bol bol dışarı çıkacağımız için penye almak istemedim. Bi de iyi toplasın istiyorum o da göğüsler için bi nevi korse görevi görecek. Emzirme atletini zaten penye gibi alacağım o yüzden sütyenlerden memnunum ikisini de kullandım bu arada Pierre cardin de daha rahat ettim. Yani gün içinde aman gideyim de çıkartayım diye düşüncem olmadı, unuttum varlığını. Benim göğüslerim normalde de büyüktü bu arada küçük göğüslüyseniz belki farklı oluyordur bilemem ama büyük göğüste iki markayı da öneririm. Askılarının kalınlığı falan da idealdi çünkü.
Canım NBB hangi modeli? Benim de aklıma o yattı sanki ben 80 kullanıyorum 85 mi 90 mi almalı ben de kalıplı istiyorum zaten evde pek kullanmam sanırım evde şu yarım olanlardan kullanırım

Hm'nin online'da çok güzel ve şık görünüyor sütyenleri, oraya bakmayı düşünüyorum. Suwende denedim, arkası çok sıktı, ön taraf bir tuhaf durdu, bilmiyorum belki de bana olmadı 🤷‍♀️

Hm'nin online'da çok güzel ve şık görünüyor sütyenleri, oraya bakmayı düşünüyorum. Suwende denedim, arkası çok sıktı, ön taraf bir tuhaf durdu, bilmiyorum belki de bana olmadı 🤷‍♀️
Suwen bana biraz pahalı geldi o yüzden bakmadım gerçi internetten baktım ben eşim izin vermiyor AVM lere 😢internetten ne bulduysam artık

Yaa ben ilk çocuğumda penti kullandım memnundum ama şimdi tekrar göğüslerim büyüyünce taktım hiç rahat değilmiş aslında. Hm öneriyor tüm arkadaşlarım ama çok pahalı 300diyor:KK43:

Canım NBB hangi modeli? Benim de aklıma o yattı sanki ben 80 kullanıyorum 85 mi 90 mi almalı ben de kalıplı istiyorum zaten evde pek kullanmam sanırım evde şu yarım olanlardan kullanırım
3628 modeliymiş bendeki. Ben 90-95 giyiyordum 95 aldım. Tam oldu. Mesela Pierre cardinde 95b aldım bi tık bol oldu. Şu an dışarı çıkarken falan hangi bedende rahat ediyorsan ondan al.

Yaa ben ilk çocuğumda penti kullandım memnundum ama şimdi tekrar göğüslerim büyüyünce taktım hiç rahat değilmiş aslında. Hm öneriyor tüm arkadaşlarım ama çok pahalı 300diyor:KK43:
H&m Euro’nun yükselmesini hissettiren marka oldu benim için ya. Türkiye’ye ilk geldiğinde çok rahat alışveriş yapabiliyordum ama şu an pahalı geliyor. Almanya’daki H&M’e gittiğimde şok olmuştum. Euroyla maaş alan insan için inanılmaz ucuz bi marka aslında biz euroyla maaş alıyor olsak koton’dan daha uygun bile olabilirdi. 5 Euro’ya etek almıştım, 10 Euro’ya dantelli bodylerden falan almıştım. Şimdi eski bir dost gibi 😃

1 mart itibariyle oluyor benimki de,seminer haftam açıkta kalıyor benim de haziranda.izin 16 hafta evet sen tam kaçında ayrıldın?
15 inde ayrıldım. Seminer de uzaktan olursa çok güzel olur😊 köy okulu benim bulunduğumuz yerde köy okullarını merkezde topluyorlar rapor alamasam da bi sekilde gider imz a mi atar çıkarım inşallah. Köy olduğu için idari işlerim daha rahat oluyor 3öğretmeniz zaten.

Ailesine yakin olan varmi ki😔 hasretim bende yilda bir kez gorebiliyorum annemi babami kardeslerimi saglik olsun diye diye 9 yil oldu ayri kalali insallah bende bir gun yakinlarinda olurum amin🤲 Rabbim hepinizin gönlune gore versin insallah🤲
Amin canım😔5 senedir 6 saat mesafedeydik bizde annemlerle. Hep yakın a gelcez derken 2 sene önce tayinimiz cıktı 11 saat oldu yolumuz. Şimdi seneye tayinciyiz inşllah yakın olurum artik🤲. Doğum a annemin yanına geldim yol da kızımın kafası aşağı inmis biraz. Gurbetlik gelebilsen bile zor... Rabbim sevdiklerimizle mesafemizi azaltsın inşallah🤲

Amin canım😔5 senedir 6 saat mesafedeydik bizde annemlerle. Hep yakın a gelcez derken 2 sene önce tayinimiz cıktı 11 saat oldu yolumuz. Şimdi seneye tayinciyiz inşllah yakın olurum artik🤲. Doğum a annemin yanına geldim yol da kızımın kafası aşağı inmis biraz. Gurbetlik gelebilsen bile zor... Rabbim sevdiklerimizle mesafemizi azaltsın inşallah🤲
Bizim de aramizda 18 saat var ailemle bizde seneye tayinciyiz nasipse ama 1 yil daha uzatma vericez sonrasi insallah bizde yakin oluruz1
🥰🥰🥰

Bizim de aramizda 18 saat var ailemle bizde seneye tayinciyiz nasipse ama 1 yil daha uzatma vericez sonrasi insallah bizde yakin oluruz1
🥰🥰🥰
Ben hep bebeğim olursa ucretsiz doğum iznine ayrılırım diyordum. Sözleşmeli öğretmenim o yüzden izne ayrılırsam yilim uzar diye ayrılmicam inşallah. Bulunduğum yer çok küçük doktor falan sıkıntılı. Biranönce geleyim istiyorum. Yoksa eşinin şark görevi bu sene bitiyor. Sizin yeriniz neresi. Memnunsunuz galiba. Ben büyük konuşmayayım ama zaten en uzak noktadayım daha uzak gitmem inşallah. Ağrıdan ötesi sınır😊. Otobüsle gelsem benim de 20 yi bulur belki de geçer.

Ben annemlerle aynı sokakta oturuyorum aramızda 5 bina var..Çocuğuma o baktığı için onların sokağından ev aldık 8 yıl önce..Şükür çok büyük rahatlık..Anacığım olmasa ben calisamazdim zaten..Annem hep dedi sağlığım yerindeyken bir kardes yap kızına bakayım diye..Allah kimseyi anasız bırakmasin hakkını ödeyemem..İsteyen herkese de yakın olmayı nasip etsin.. Büyük nimet.
Hii anneye bak😍 ah ne mutlu sana,sizlere...annem kızıma 1,5 sene baktı ama ben çok yıprandım.ite kaka oldu biraz.bunu görünce insan kendini kötü hissediyor.ki ben izne ayrılıp 2 yaşına getirdim benim kızı,annemden sonra da kreşe başlattım.şu halimde bile annem bir saatliğine bana gelse (ki virüs yüzünden görüşmedik uzun süre) telefonu hep çalar.eve çağırırlar.ben huzursuz olurum.o yüzden herkes yerinde sağolsun ama muhtaç olmak çok kötü şey.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla hem meme veriyor hem de biberon. Yeni doğdu onun bebeği de avent sanırım gerçekten anne memesine benzediği için meme reddine sebep olmuyor. Mesela gece bi kere eşi biberonla veriyor sütü, o uyuyor ve bu sayede aşırı yorgun gezmiyor ama normalde emziriyor da.
Arkadaşınız çok şanslıymış darısı başımıza tabi inşallah sütümüz yeter de bol bol emziririz ama yetmezse yada tutmazsa tabiki mama vereceğiz allah korusun sarılık olmasınlar da

X