Karın ağrısı dediğin regl ağrısıysa eğer canım 1 haftadır ara ara hergün yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi.Karın ağrısı yaşayan var mı kizlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karın ağrısı dediğin regl ağrısıysa eğer canım 1 haftadır ara ara hergün yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi.Karın ağrısı yaşayan var mı kizlar?
Evet ya pahalı, ben sadece dışarda kullanmak için bir tane alırdım yine de beğensem ama fiyat fayda dengesi göremedimSuwen bana biraz pahalı geldi o yüzden bakmadım gerçi internetten baktım ben eşim izin vermiyor AVM lere internetten ne bulduysam artık
Hm uygulamasından mama sütyen yazınca çıkıyor ikili genellikle çoğu. 79 'a, 99'a var. Tabii ikilisi 180 200 olan da var ama hepsi de çok hoş. İndirimli ürünler var ama çoğunda stok yok, mağazada stoklar ne alemde acabaYaa ben ilk çocuğumda penti kullandım memnundum ama şimdi tekrar göğüslerim büyüyünce taktım hiç rahat değilmiş aslında. Hm öneriyor tüm arkadaşlarım ama çok pahalı 300diyor
bende de başladı tüm karnım ağrıyor göbek deliğimden aşağısı sizde nasıl ağrıKarın ağrısı dediğin regl ağrısıysa eğer canım 1 haftadır ara ara hergün yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi.
Evet canım karnın alt bölgesiydi benim de yazmıştım gruba doktordan çıktıktan sonra doktor düzenli aralıklarda gelmiyorsa önemli olmadığını söyledi rahim kendini doğuma hazırlıyor artık doğuma kadar ara ara bunu yaşamak çok normalmişbende de başladı tüm karnım ağrıyor göbek deliğimden aşağısı sizde nasıl ağrı
Bence vermeyin pöhlerdeki gibi 5 bölge olabilirBizim de aramizda 18 saat var ailemle bizde seneye tayinciyiz nasipse ama 1 yil daha uzatma vericez sonrasi insallah bizde yakin oluruz1
Canım ben önceden almayı düşünmüyorum kendimi emzirmeye zorlayayım lazım olursa hastaneden hemen verirler tabi merkezi yerdeyiz bide eşim eczaneden alır hemen ama sen ikiz annesi olacaksın durumun biraz farklı tabii. Baya araştırdım bende gerekirse eğer hipp veya similac alacağım ikisinin arasında kaldımKızlar mama ne aldınız ya da alacaksınız araştırdınız mı? Ben cok kararsız kaldım yaa içeriği temiz helal sertifikalı olsun diye araştırdım epey ama hiç bir mamada yokmuş bu şart neden anlayamadım
Ben henuz almadım almayacağım da ..Zaten ememezse hastane vermisti ilk kızimda..onu da rica edeceğim bana getirsinler ben kaşık biberonla vereyim..Alıp bebeği götürüyorlar besleyecegiz diye biberona alışmıştı kızım..Bu sefer tecrübelerimi kullanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse..Kızlar mama ne aldınız ya da alacaksınız araştırdınız mı? Ben cok kararsız kaldım yaa içeriği temiz helal sertifikalı olsun diye araştırdım epey ama hiç bir mamada yokmuş bu şart neden anlayamadım
Benm dün akşam 15 10 çıktı yine salak tansiyon sınır oldum bu hafta full takip edicem bakalm inşallah düşer protein kaçağı olunca sıkıntı demişti benm doktor geçen hafta çıkmadı kaçak ama bilemiyorum şuanGünaydın kızlar sağlık ocağına gidiyorum takip için dün tansiyonum 13e indi çok şükür bakalım sağlık ocağında kaç çıkıyo bi de bu arada bi tanıdıgım tansiyonu 13 14 çıkanı acil doğuma alıyolardı dedi. Ama doktor bana 14ü geçerse gel dedi. Siz böyle bişe duydunuz mu
Evet canım tam 32+0 da aldım böyle olunca 37 ‘ye kadar çalışabilirsin almazsan ne olur bir fikrim yok aktaramayabilirsin sanırım aldığın tarihten itibaren sayılır sanırımKızlar günaydın çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı yazdırmak gerekiyor? O raporla 37 ye kadar çalışabiliyoruz sanırım.Eğer rapor yazdırmadan çalışmaya devam edersek iznimiz doğum sonrasına aktarılmıyor mu?
32 de aldim tam. Ona gore sistem hesapliyo bitiş tarihini sana soyluyo ona gore 37 de ayriliyosun canimKızlar günaydın çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı yazdırmak gerekiyor? O raporla 37 ye kadar çalışabiliyoruz sanırım.Eğer rapor yazdırmadan çalışmaya devam edersek iznimiz doğum sonrasına aktarılmıyor mu?
Teşekkür ederim benim 8 martta 32+0 görünüyor sanırım o gün yazdırcam çalışabilir raporunuEvet canım tam 32+0 da aldım böyle olunca 37 ‘ye kadar çalışabilirsin almazsan ne olur bir fikrim yok aktaramayabilirsin sanırım aldığın tarihten itibaren sayılır sanırım
Tamam kuzum sağol bana iyi fikir oldu çünkü değiştirmek de ayrı bir olay şu pandemide3628 modeliymiş bendeki. Ben 90-95 giyiyordum 95 aldım. Tam oldu. Mesela Pierre cardinde 95b aldım bi tık bol oldu. Şu an dışarı çıkarken falan hangi bedende rahat ediyorsan ondan al.
Benim şuan 13/8 civarı. Hamilelik öncesi tansiyon ilacı kullanıyordum. Hamilelikle bıraktırdı kardiyoloji doktroru. 14/9 u geçerse mutlaka haber ver dediler. Acil doğuma almıyorlar ama ilaç veriyorlar.preeklampsi olmaması önemli. Eğer düşmüyorsa ve preeklampsi oluşursa alıyorlar doğumaGünaydın kızlar sağlık ocağına gidiyorum takip için dün tansiyonum 13e indi çok şükür bakalım sağlık ocağında kaç çıkıyo bi de bu arada bi tanıdıgım tansiyonu 13 14 çıkanı acil doğuma alıyolardı dedi. Ama doktor bana 14ü geçerse gel dedi. Siz böyle bişe duydunuz mu