2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar,
Ben emzirme atletini 3 farklı markadan birer tane aldım. En çok nbb nin atletinin duruşunu beğendim, 3 tane daha alacağım ordan :KK51: Göğüslerim büyük, diğeri birbirine yaklaştırırken nbb de ayrı ayrı duruyorlar görüntü daha iyi:KK53:
Emzirme sütyeni olarak penyelerden kesinlikle almayacağım. İlk doğumda almıştım asla kullanamadım. Alırsam kaplı olanlardan 2 tane alırım.

Ben ilk doğumdan sonra pentinin lotus modelini kullanmıştım emzirirken. Gayet rahat emziriliyor tavsiye ederim, yine lotus alacağım :super:

Günaydın kızlar ya sol ayağımın üstüne basamıyorum topal topal yürüyorum kalçamla bacağımın birleşim noktasında deli olacağım hafiften vardı ama bugün hiç basamıyorum niye ki acaba muz yiyorum maden suyu içiyorum vitamin alıyorum neyim eksik ki☹️
Doktora söylesen acaba magnezyum vermez mi. İyi gelebilir. Bende hergün muz yiyorum badem yiyorum ama kasılmam olunca magnezyum yazdı doktor

Merhaba kızlar,
Ben emzirme atletini 3 farklı markadan birer tane aldım. En çok nbb nin atletinin duruşunu beğendim, 3 tane daha alacağım ordan :KK51: Göğüslerim büyük, diğeri birbirine yaklaştırırken nbb de ayrı ayrı duruyorlar görüntü daha iyi:KK53:
Emzirme sütyeni olarak penyelerden kesinlikle almayacağım. İlk doğumda almıştım asla kullanamadım. Alırsam kaplı olanlardan 2 tane alırım.

Ben ilk doğumdan sonra pentinin lotus modelini kullanmıştım emzirirken. Gayet rahat emziriliyor tavsiye ederim, yine lotus alacağım :super:
Ben normal kullanımda da lotusu çok beğeniyorum. Ama kaplı emzirme sütyeni hiç duymamıştım. Araştırayım☺️

Kizlar beni biliyorsunuz en son 12.ayda 9 çıkmıştı ferritinim kanimnhep 11.4 felan ilaç kullanmıyorum vitamince biliyorsunuz alan biri değilim şu kürü yaptim tekrar atıyorum ılactan daha hızlı etki ediyor. Değerim 9dan 2 ayda 13e çıktı

Eklentiler

• IMG_20210104_125133.jpg
    IMG_20210104_125133.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar,

Ben de gebelikten önce penti lotus kullanıyordum çok da rahat ama onun emzirme sutyeni varmı? Normal lotusla emzirmek zor olmuyormu

Ben normal kullanımda da lotusu çok beğeniyorum. Ama kaplı emzirme sütyeni hiç duymamıştım. Araştırayım☺️
Evet bende kullanıyorum özellikle beyaz tişört gömleklerin altında belli olmayan tek sütyenim :KK48: dokusu yumuşak olduğundan kıvrılması sorun olmuyor emzirmek rahat👍

Ben de gebelikten önce penti lotus kullanıyordum çok da rahat ama onun emzirme sutyeni varmı? Normal lotusla emzirmek zor olmuyormu
Normal lotus.. Kıvrıldığı için göğsü çıkarması kolay oluyor. Diğer sütyenler gibi sert kalıp gibi değil ya ben rahat etmiştim açıkcası

Günaydın kızlar sağlık ocağına gidiyorum takip için dün tansiyonum 13e indi çok şükür bakalım sağlık ocağında kaç çıkıyo 😊 bi de bu arada bi tanıdıgım tansiyonu 13 14 çıkanı acil doğuma alıyolardı dedi. Ama doktor bana 14ü geçerse gel dedi. Siz böyle bişe duydunuz mu
Hayır canım tabiki almıyorlar onunla birlikte idrarında protein kaçağıda varsa ancak ozaman doğuma almak düşünülebilir

Kızlar mama ne aldınız ya da alacaksınız araştırdınız mı? Ben cok kararsız kaldım yaa içeriği temiz helal sertifikalı olsun diye araştırdım epey ama hiç bir mamada yokmuş bu şart neden anlayamadım🙁
Canım ben almayı düşünmüyorum hastaneden verirler zaten lazım olunca alırım ama kızımda çok araştırmıştım SMA nın iyi olduğunu duymuştum o zaman onu kullanmıştım tavsiye ederim

Doktora söylesen acaba magnezyum vermez mi. İyi gelebilir. Bende hergün muz yiyorum badem yiyorum ama kasılmam olunca magnezyum yazdı doktor
Canım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım

Benm dün akşam 15 10 çıktı yine salak tansiyon sınır oldum bu hafta full takip edicem bakalm inşallah düşer :işsiz: protein kaçağı olunca sıkıntı demişti benm doktor geçen hafta çıkmadı kaçak ama bilemiyorum şuan
Protein kaçağına kanla mı bakıyolar canım acaba bakılıyo mu benim de ki

Ben hep bebeğim olursa ucretsiz doğum iznine ayrılırım diyordum. Sözleşmeli öğretmenim o yüzden izne ayrılırsam yilim uzar diye ayrılmicam inşallah. Bulunduğum yer çok küçük doktor falan sıkıntılı. Biranönce geleyim istiyorum. Yoksa eşinin şark görevi bu sene bitiyor. Sizin yeriniz neresi. Memnunsunuz galiba. Ben büyük konuşmayayım ama zaten en uzak noktadayım daha uzak gitmem inşallah. Ağrıdan ötesi sınır😊. Otobüsle gelsem benim de 20 yi bulur belki de geçer.
Bulundugumuz yer guzel merkezdeyiz herturlu imkan var keyfimiz yerinde tek sorun uzaklik bizim cnm🥰
Bence vermeyin pöhlerdeki gibi 5 bölge olabilir🤔
Valla bu yil sozde 5 bolge olacakdi olmadi bacim nasip ya tekrar bolge olayi oluo dogu grubu olursa direkt doguya gideriz bizde aradan ciksn artik

Benim şuan 13/8 civarı. Hamilelik öncesi tansiyon ilacı kullanıyordum. Hamilelikle bıraktırdı kardiyoloji doktroru. 14/9 u geçerse mutlaka haber ver dediler. Acil doğuma almıyorlar ama ilaç veriyorlar.preeklampsi olmaması önemli. Eğer düşmüyorsa ve preeklampsi oluşursa alıyorlar doğuma
Anladım canım. Bana da öyle dedi doktor ama çok şükür düşüyo. Bugün 12 çıktı umarım yükselmez.

Canım magnezyum var zaten vitaminin ve minarel içeren bir ilaç verdi ama yine oluyor sinirim bozuldu valla oturup ağlayacağım
Bndede var o sıkıntılar el bileklerim özellikle fena halde kalkmaya flan çalışırken destek alamiyorum çok aciyo cnm magnezyumda kullanıyorum ama bu ara boşladım çok ondan mı acaba diyorum

X