Inşallah dönüyor durBacim sonlara dogru da migde bulantisi baslayabiliyormus.Yada migdenimi usuttun acaba
Limonlu su ve sarimsak canimGünaydınn kızlarr tansiyonu düşürmek için napmak lazım ? Limonlu su içmek işe yarar mı?
Sarımsak normal atıp yutuypruz dimiLimonlu su ve sarimsak canim
Canım okulun bilgisi var zaten ücretli öğretmen ile ilgili başvuru yapılmış öğrenciler mağdur olsun istemiyorum zaten ama sanki 37 ‘den önce ayrılamam gibi anlattı kız bilginin doğruluğunu merak ediyorumCok sükur bu gece uyumusum kac gecedir sinirim bozulmstu artik darisi basina bacim
Senin yerine ucretli ogretmen bulacaklari icin okul ve ogrenciler zor durumda kalabilir bu yuzuzden skntı yasayabilirsin benim kizimin ogretmeni hamile subatta tatile girdigimz gun ayrildi dogum iznine ve ogretmen bulmakda cok zorkandilar okul idaresi surekli bilgilnedirdi bizi.yuzyuze egitim kesin olarak basliyor bunu goze alarak karar ver cnm
Yaa benim de oluyor bazen özellikle bebek hareketliykenAşırı midem bulanıyor öyle böyle değil sanki ilk ayim gibi ac değilim valla çıldırıcam
evet cok az kaldi mart anneleride dogurmaya basladi sira bize geliyor cok heyecanliBen diyetisyene gitmedim bu ay mantigini ogrendim ondan süt ayran yogurt dengeliyo aynen zaten az kaldi sukur
Güzel haberlerle dön canımGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyoruz biZde bakalım bizim tospaaa ne kadar büyümüş inşallah hala doğum pozisyonundadır
Aynen bi diş yut ama miden kotu yapmaz insallah dene bi bakalimSarımsak normal atıp yutuypruz dimi
Evet. Doktor raporunu yenileterek ayrilabilirsin. Yani 32+0 da çalışabilir raporu aldın diyelim. Her hafta yenileyebilirsiniz. 34+0 da ben çalışabilecek durumda değilim dersen ve doktorun çalışamaz raporu yazarsa ücretli dogum iznin başlamış olur. Dogum öncesi 8 haftadan sadece 2 haftasini dogum sonrasına aktarmış olursun ama. Ayrica 40. Haftada değilde 38 de dogum yaptin diyelim. Arti 2 hafta daha eklenir iznine. Sistem oturmuş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öğrencilerin icinde okul idaresi önlem almak zorunda sonucta hamile oldugun ve izne cikacagin belli. Allah korusun erken dogum yapsan ne yapacaklar. Gorevlendirme cekebilirler havuzdakilerden.Günaydın annişler ben Nisan annesiyim raporla ilgili bir şey soracaktım bugün 32 haftam doldu 37’ye kadar çalışabilir raporu alacaktım online devam ettiğim için atıyorum 2 hafta sonra yüz yüze eğitime geçince ayrılabiliyor muyum? Sistem buna izin veriyor mu benim doktorum tüp bebek merkezi var ordan verecekler raporu orada çalışan bayan sistem izin veremeyebilir galan dedi kafam karıştı bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim
Senin normal mi canım inşallah dönüyordur benim aşağıda ayakaltı enf da çıktı idrardaYaa benim de oluyor bazen özellikle bebek hareketliyken
Tamam canım Anladım çok açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum okulun bilgisi var zaten ona göre planlama yapmışlardır hayırlı sağlıklı doğumlarEvet. Doktor raporunu yenileterek ayrilabilirsin. Yani 32+0 da çalışabilir raporu aldın diyelim. Her hafta yenileyebilirsiniz. 34+0 da ben çalışabilecek durumda değilim dersen ve doktorun çalışamaz raporu yazarsa ücretli dogum iznin başlamış olur. Dogum öncesi 8 haftadan sadece 2 haftasini dogum sonrasına aktarmış olursun ama. Ayrica 40. Haftada değilde 38 de dogum yaptin diyelim. Arti 2 hafta daha eklenir iznine. Sistem oturmuş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öğrencilerin icinde okul idaresi önlem almak zorunda sonucta hamile oldugun ve izne cikacagin belli. Allah korusun erken dogum yapsan ne yapacaklar. Gorevlendirme cekebilirler havuzdakilerden.
Ben normal istiyorum ama sanmıyorum olacağını doktor pek taraftar değil bakalım benimkinin kafa aşağıda ama bazen karnımda deprem etkisi yapıyor o zaman bulanıyor midem enfeksiyon geçer bende de çıkmıştı ilaç verecektir kullan su iç ayağını sıcak tut hemen geçer Allah’ın izniyleSenin normal mi canım inşallah dönüyordur benim aşağıda ayakaltı enf da çıktı idrarda
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin sendeGüzel haberler ile gel annesi bizimde saat 1 de kontrolumuz 28. haftadan beri bas aşağı bende halen aynı pozisyonda olmasını umuyorum bide siyatik ağrım var kilomuz 1 hafta önden gidiyordu simdi kac olduk bende merak ediyorum. Sizlerden de haber bekliyoruz
Tamam canım çok teşekkür ederimAynen bi diş yut ama miden kotu yapmaz insallah dene bi bakalim
Tamam canım çok sağol denicemLimonlu su ve yiyebilirsen eğer sarımsak tansiyonu güzel düşürüyor canım
Naptın nasıl oldunTamam canım çok sağol denicem
Büyük tansiyona çok takılma benim ilk hamileliği de vardi önemli olan küçük 90 i geçmesin eger dusmuyorsa da doktorunu bilgilendir alfamet mi ne öyle bir ilaç kullanmıştım benTamam canım çok teşekkür ederim
Emin olmamakla birlikte, bildiğim kadarıyla onu fix 5 haftalık veriyorlar canım. Eğer devam etmeyeceksen 2 hafta sonra tekrar şu şu sebepten dolayı çalışamaz şeklinde bir rapor alman gerekebilir.Canım okulun bilgisi var zaten ücretli öğretmen ile ilgili başvuru yapılmış öğrenciler mağdur olsun istemiyorum zaten ama sanki 37 ‘den önce ayrılamam gibi anlattı kız bilginin doğruluğunu merak ediyorum
Bugündü kontrolüm.olmaz dedi.ben normal doğumu kimseye muhtaç olmayayım yatmayayım diye çok istedim.ilkinde çok zor günler geçirdim.kimseye yük olmak kimseye evimin yemeğini yaptırmak ,bebeğime bakmasını yatarak izlemek istemiyorum.her işimi kendim görmeye alıştım yıllardır.sadece marketi eşim sıkça yapar.bugün öyle üzgünüm ki ameliyattan sonra 4 saat sonra kalkıp artık hiç oturmamak gerekiyormuş.eve 3. Gün gelsem 5. Gün göbeği düşse inşallah yıkayabilirim.kafamda difirizi doldurmak var tekrar.7 günlük poşet yemek hazırlarsam iyi olur.temizliği de yavaştan yaparım.kafamda planlar kurmaya çalışıyorum.benim durum net yani .çünkü yaşadığım ilde tek özel hastane var ve ben oraya mecburum.devleti istemiyorum bazı sebeplerden.Allah hepimize dayanma kuvveti versin.ilk haftayı atlattık mı gerisi kolay inşallah .....Bende düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum sonra tekrar neden olmasın denemekten ne çıkar baktık olmayacak gibi sezaryene girersin diyorum ama nasip doktorumla daha kesinleştirmedik olmaz demedi olur da demedi öyle kaldı gidişata bakalım dedi 2 hafta sonra kontrolde konuşacağım inşallah.senin doktorun ne diyor
Canım