2021 Nisan Anneleri

Canım okulun bilgisi var zaten ücretli öğretmen ile ilgili başvuru yapılmış öğrenciler mağdur olsun istemiyorum zaten ama sanki 37 ‘den önce ayrılamam gibi anlattı kız bilginin doğruluğunu merak ediyorum

Evet. Doktor raporunu yenileterek ayrilabilirsin. Yani 32+0 da çalışabilir raporu aldın diyelim. Her hafta yenileyebilirsiniz. 34+0 da ben çalışabilecek durumda değilim dersen ve doktorun çalışamaz raporu yazarsa ücretli dogum iznin başlamış olur. Dogum öncesi 8 haftadan sadece 2 haftasini dogum sonrasına aktarmış olursun ama. Ayrica 40. Haftada değilde 38 de dogum yaptin diyelim. Arti 2 hafta daha eklenir iznine. Sistem oturmuş bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öğrencilerin icinde okul idaresi önlem almak zorunda sonucta hamile oldugun ve izne cikacagin belli. Allah korusun erken dogum yapsan ne yapacaklar. Gorevlendirme cekebilirler havuzdakilerden.

Tamam canım Anladım çok açıklayıcı oldu teşekkür ediyorum okulun bilgisi var zaten ona göre planlama yapmışlardır hayırlı sağlıklı doğumlar

Senin normal mi canım inşallah dönüyordur benim aşağıda ayakaltı enf da çıktı idrarda
Ben normal istiyorum ama sanmıyorum olacağını doktor pek taraftar değil bakalım benimkinin kafa aşağıda ama bazen karnımda deprem etkisi yapıyor o zaman bulanıyor midem enfeksiyon geçer bende de çıkmıştı ilaç verecektir kullan su iç ayağını sıcak tut hemen geçer Allah’ın izniyle

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin sende

Emin olmamakla birlikte, bildiğim kadarıyla onu fix 5 haftalık veriyorlar canım. Eğer devam etmeyeceksen 2 hafta sonra tekrar şu şu sebepten dolayı çalışamaz şeklinde bir rapor alman gerekebilir.

Bugündü kontrolüm.olmaz dedi.ben normal doğumu kimseye muhtaç olmayayım yatmayayım diye çok istedim.ilkinde çok zor günler geçirdim.kimseye yük olmak kimseye evimin yemeğini yaptırmak ,bebeğime bakmasını yatarak izlemek istemiyorum.her işimi kendim görmeye alıştım yıllardır.sadece marketi eşim sıkça yapar.bugün öyle üzgünüm ki ameliyattan sonra 4 saat sonra kalkıp artık hiç oturmamak gerekiyormuş.eve 3. Gün gelsem 5. Gün göbeği düşse inşallah yıkayabilirim.kafamda difirizi doldurmak var tekrar.7 günlük poşet yemek hazırlarsam iyi olur.temizliği de yavaştan yaparım.kafamda planlar kurmaya çalışıyorum.benim durum net yani .çünkü yaşadığım ilde tek özel hastane var ve ben oraya mecburum.devleti istemiyorum bazı sebeplerden.Allah hepimize dayanma kuvveti versin.ilk haftayı atlattık mı gerisi kolay inşallah .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…