- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyetisyene gitmedim bu ay mantigini ogrendim ondan süt ayran yogurt dengeliyo aynen zaten az kaldi sukurBenim diyetisyen azad etti beni sekerin cok iyi sadece doguma kadar genede ölcmeye devam et sorun yok dedi. Bende kahvaltida yogurt, yemeklerin yanindada ayran iciyorum demekki o dengeliyo.
30 canimkızlar selam
bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız
Sunu biliyorum eger bu 32 ile 37 arasinda izin rapor vs alirsan dogumdan sonraya izinli yada raporlu gunlerini aktaramiyosun canim. Ama extra bu sure icinde calismaz raporu verirlermi onu bilmiyorumGünaydın annişler ben Nisan annesiyim raporla ilgili bir şey soracaktım bugün 32 haftam doldu 37’ye kadar çalışabilir raporu alacaktım online devam ettiğim için atıyorum 2 hafta sonra yüz yüze eğitime geçince ayrılabiliyor muyum? Sistem buna izin veriyor mu benim doktorum tüp bebek merkezi var ordan verecekler raporu orada çalışan bayan sistem izin veremeyebilir galan dedi kafam karıştı bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim
Bende düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum sonra tekrar neden olmasın denemekten ne çıkar baktık olmayacak gibi sezaryene girersin diyorum ama nasip doktorumla daha kesinleştirmedik olmaz demedi olur da demedi öyle kaldı gidişata bakalım dedi 2 hafta sonra kontrolde konuşacağım inşallah.senin doktorun ne diyorSsvd düşünen var mı ? Ben araştırıyorum.hastane yetersiz kafam karışık.
Cok sükur bu gece uyumusum kac gecedir sinirim bozulmstu artik darisi basina bacimUyku neydi dönmek dönmek döner gibi dönmek mi
Senin yerine ucretli ogretmen bulacaklari icin okul ve ogrenciler zor durumda kalabilir bu yuzuzden skntı yasayabilirsin benim kizimin ogretmeni hamile subatta tatile girdigimz gun ayrildi dogum iznine ve ogretmen bulmakda cok zorkandilar okul idaresi surekli bilgilnedirdi bizi.yuzyuze egitim kesin olarak basliyor bunu goze alarak karar ver cnmGünaydın annişler ben Nisan annesiyim raporla ilgili bir şey soracaktım bugün 32 haftam doldu 37’ye kadar çalışabilir raporu alacaktım online devam ettiğim için atıyorum 2 hafta sonra yüz yüze eğitime geçince ayrılabiliyor muyum? Sistem buna izin veriyor mu benim doktorum tüp bebek merkezi var ordan verecekler raporu orada çalışan bayan sistem izin veremeyebilir galan dedi kafam karıştı bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim
Hayirli haberlerle gel canmGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyoruz biZde bakalım bizim tospaaa ne kadar büyümüş inşallah hala doğum pozisyonundadır
Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyoruz biZde bakalım bizim tospaaa ne kadar büyümüş inşallah hala doğum pozisyonundadır
İse yarar ama yükselmesi icin stres, yorgunluk panik gibi bir tetikleyicisi yoksa. Dinlenmeyle de baya düşer insallahGünaydınn kızlarr tansiyonu düşürmek için napmak lazım ? Limonlu su içmek işe yarar mı?
Aslında dinleniğim ama stres var hep yüksek mi çıkcak yine diye sanırım o tetikliyoİse yarar ama yükselmesi icin stres, yorgunluk panik gibi bir tetikleyicisi yoksa. Dinlenmeyle de baya düşer insallah
Aslında dinleniğim ama stres var hep yüksek mi çıkcak yine diye sanırım o tetikliyo
Cok mu yuksek canim valla ben dusurmek icin napiliyo hjc bilmiorm bilenler hemen yazar insallahGünaydınn kızlarr tansiyonu düşürmek için napmak lazım ? Limonlu su içmek işe yarar mı?
Bacim sonlara dogru da migde bulantisi baslayabiliyormus.Yada migdenimi usuttun acabaAşırı midem bulanıyor öyle böyle değil sanki ilk ayim gibi ac değilim valla çıldırıcam
Perşembe günü hastanede yüksek çıktı baya sonra 15 20 dk sonra tekrar ölçtüler düşük çıktı o zaman. Doktor da evde takibini yap 14ü geçerse gel dedi. Şuan 14 çıkıyo tedirgin oluyorum yüksek çıkar diye. İnşallah düzene girerEvet canım tetikler, biraz sakinlesmeye çalış ben gebeligin ilk zamanları is yerinde oyle stres vs yüzünden yuksek tansiyonlaydım ama gebelikte kullanılabilecek ilaclar var bu dönemde onları baslayabilir doktorun yuksek seyrediyorsa. Bide tabii tansiyon ölçmeye niyet edince bile yukselebiliyor bazen seninki sanırım onlar gibi dizi film vs biseyle kafa dağıt canım iyi düşün sakin ol Bende takip ediyorum hamilelik başlangıcından beri ilac kullanmıyorum ama yazsalarda doğal yollardan duzeldi stres ortamından uzaklasınca.
14 çıkıyo doktor 14ü geçerse gel dedi işte inşallah geçmezCok mu yuksek canim valla ben dusurmek icin napiliyo hjc bilmiorm bilenler hemen yazar insallah