2021 Nisan Anneleri

Kızlar günaydın ben lohusa pijaması yerine pentiden normal bir pijama alacağım hastane için normalde s giyiyorum sizce s mi almalıyım bir beden büyük mü almalıyım doğumdan sonra da kullanmak istiyorum bir tane gecelik iki pijama yeter sanırım değil mi?

Bence bir beden büyük al ben de normalde 36 beden giyiyodum ama normal zamanda da da pentiden hep L beden pijama alırdım boyum uzun zaten yıkadıkca da küçülüyor sürekli pijamalar.

Canın kontrole gitmiyor musun kimin ne dediğini sakın kafana takma doktorun erken doğum riskin var demediyse birşey olmaz Allah’ın izniyle sen bugünlerin tadını Çıkar

Gunaydin cnm bende pentiden aldim normalde s bedenim ama M beden aldim yikayinca cekerse fiye korktm pamuklu aldigim.Pijamanin kalibina gore karar ver eger kalibi buyukse beden buyutmeye gerek yok bence

Gunaydin cnm bende pentiden aldim normalde s bedenim ama M beden aldim yikayinca cekerse fiye korktm pamuklu aldigim.Pijamanin kalibina gore karar ver eger kalibi buyukse beden buyutmeye gerek yok bence
Canım saten ama ben 155 boyunda normalde de 50 kiloyum şimdi 64 penye olsa çık sıkıntı olmaz da

Bence bir beden büyük al ben de normalde 36 beden giyiyodum ama normal zamanda da da pentiden hep L beden pijama alırdım boyum uzun zaten yıkadıkca da küçülüyor sürekli pijamalar.
Canım benim boyum kısa saten pijama karar veremedim bir türlü 155 boy 50 kiloyum normalde şimdi 64

Offffffff kuzum çok geçmiş olsun silverdin krem varsa evde sür hemen ne diyeceğimi bilemedim yanıktan çok korkarım acısı çok kötü

Canım bence bir beden büyük al hastanede de daha rahat edersin ben öyle yaptım vücuduma çok yapışmasın diye doğuma kadar da biraz kilo alırım diye düşündüm

Asıl onlara kiyamiyoruz inanki karnimdakinden cok onun herseyini dusunuyorum hatta ona kizdgm zaman bile kndime kızıyorum sanki cocuga yanlis yapmisim gbi annelik cok ilginc birsey yahu
Yaaa ikincilerde hep böyle sanırım.. Ben de kızımın kalbini kırmayayayım onu dışlanmış hissettirmeyeyim diye uğraşıyorum.. O bana kıyamıyor ben ona.. Zaten hamilelik fikri bile zorken hamile kalınca sanki onu aldatıyormuşum hissine kapıldım.. Allah korusun korkuyorum onu bebek yüzünden ihmal edermiyim ya da öyle düşünürmü diye.. Şimdiden bilincinde gerçi konuşuyoruz..

ben de bir beden büyük aldım canım, zaten pijamaların bir beden büyüğü sonradan da kötü durmuyor, hatta daha salaş daha rahat olur emzirme döneminde

Çok geçmiş olsun, yanık acısı da çok kötü için için, inşallah krem kullanılıyordur çabuk toparlarsın o zaman. Allah şifa versin

7 78kova herkes farkli konusms sen pjamayi deneyip alben saten cok giyemiyorm bol bitane var sevmiorm hic onu ustume gore olsa daha rahat ederm ama pamukludada dar kalip sevmiormcok karisik bisi oldu ama

Canın kontrole gitmiyor musun kimin ne dediğini sakın kafana takma doktorun erken doğum riskin var demediyse birşey olmaz Allah’ın izniyle sen bugünlerin tadını Çıkar
Canım en son gittigimde normal durumun demisti cati agrilarim yeni basladi ama bebek zaten asagidaydi gittigimde.
Insallah ya 36 yi beklesin yeter bana oglumda 37+1 de dogmustu onda da geciktirmistik hep ilaclarla.

Çok geçmiş olsun . Aloevera alevini almıştır heralde en iyisi silverdin geliyor bende evde eksik etmem...

M bel olarak oluyor mesela ben de ama göğüste düğmeler kapanmıyor bu sebepten dolayı L aldım. Doğumdan sonra lastiğini falan daralttırırım olmadı ama üst kısmının bol olması rahatsız etmez beni. Düğmeler patlatacak gibi oldu, 95c falan şu an göğüslerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…