Ben ombre yaptirdim diplere dokundurtmadim yaptirdikdan sonra doktor kontrolum vardi ben sormadan doktor kendisi soyledi sacini boyatabilirsin diyeKızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarımdoğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm
Doğum öncesi boyatacağım bende. Hamilelik başında “bu saçlarla yaşayamam” diyordum ama hala boyatmadımKızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarımdoğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm
Ben ombre yaptirdim diplere dokundurtmadim yaptirdikdan sonra doktor kontrolum vardi ben sormadan doktor kendisi soyledi sacini boyatabilirsin diye
Ayy rahatladım doktordan sonra hemen randevumu alıyım bir yıkama yağlama yapalım o zamanDoğum öncesi boyatacağım bende. Hamilelik başında “bu saçlarla yaşayamam” diyordum ama hala boyatmadımYasaklar falan da başlayınca sanırım beyazlarımı önemsemedim. Ama doğumdan önce dipleri de uçları boyatacağım, ombremi yeniletmem lazım
Benim de hep aşağıda hiç yukarıya çıkmadı zaten kasıklarımda hep doktorum normal doğumu rahat yaparsın o yüzden dedi ama son anda birşey olmazsa inşallahCanım en son gittigimde normal durumun demisti cati agrilarim yeni basladi ama bebek zaten asagidaydi gittigimde.
Insallah ya 36 yi beklesin yeter bana oglumda 37+1 de dogmustu onda da geciktirmistik hep ilaclarla.
Maşallah fıstığa artık hepimizinki 2 kg oldu çok şükür. Tam ters pozisyonda yani senin cimcime döner inşallah 36ya kadar dönebiliyorlar sanırım1900 kilo 44 cm felan haftasıyla uyumlu suyu biraz fazla agrım var dedim ağrı baktılar yoktu ayaklar asagida kafa yukarıda öyle çok şükür iyiymis
Bi doktor sayfasında 34.haftadan sonra günde 4 tane demiştiKızlar bu hurma olayını biliyorsunuzdur özellikle tecrübeli anneler kaçıncı haftadan sonra yemeğe başlamak gerekiyor ve günde kaç tane yemek lazım acaba ?
Ben saymıyorum. Sürekli tetikte olup sayarsam strese girerim biliyorum. Doktoruma sordum, 2 saatte bir küçük bi hareket hissetsen bile yeter demişti bi de rutinlerini tanımaya çalış dedi. Bebeğimin rutinini öğrendim.kızlarr bebişinizin hareketlerni sayıyor musunuz bana doktor dediki 6-8 saat arası hareket hissetmezsen haber ver dedi stres oldum. Gece 12 de uyudum 1.30 da uyandım sonra 2 de uyudum 6 da uyandm sanki 6 saat hareket hissetmedim panik oldum.şimdi hafiften hissetmeye başladım çok şükür. biraz kaygılı biriyim sizde takip ediyor musunuz?
2 ay önce kendim dip boyası yaptım evde. Loreal inoa boya aldım.Kuaför arkadaşım hamilelerde onu kullanıyoruz dedi.. Şimdi de kalan boyalarla yine kendim boyayacağım.. Yoksa nine gibi girececeğim doğuma...Kızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarımdoğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm
7 78kova inoa nın boyasını önermişti, ben de yaptım inanılmaz beğendim. Hiç kokusu yok gerçekten ve çok doğal bir renk çıkıyor. Doğumdan önce yine evde aynı boyda ile boyayacağım.Kızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarımdoğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm
Predictor gibi olanlar mı? Ucundaki keçe gibi olan kısmı birkaç saniye idrara tutuyorsun o sıvıyı emiyor ve göstgerge penceresine kadar yürütüyor zaten bir-iki dk sonra sonuç çıkıyorYa kızlar bir şey soracağım bu kaset tipi olmayan sadece çubuk gibi olan testlerin adı ne nasıl yapılıyor.. Arkadaşa yapacağız da neresine kadar bandırılacak bilmiyoruz.. :) netten yapılışına bakayım dedim bulamadım.
Canım ben 3.ayında ablamın düğünü vardı diplerim yüzdeyüz beyaz boyatmak zorunda kaldım boyattım 6.ayında bida boyattım fotoğraf çekimim vardı şimdide doğum öncesi boyatcam diplerimi bir sıkıntı yaşamadım kanıtlanmış birşey yok, ilk kızımda da bu şekil olmuştu çok şükür bir sıkıntı olmadıKızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarımdoğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm
Sağol canım ya arkadaş yarısından çoğunu tutmuş bozuk olmuş.. Bana sordu ben de hiç bilemedim kasetler kolay oluyor..Predictor gibi olanlar mı? Ucundaki keçe gibi olan kısmı birkaç saniye idrara tutuyorsun o sıvıyı emiyor ve göstgerge penceresine kadar yürütüyor zaten bir-iki dk sonra sonuç çıkıyor
2 ay önce kendim dip boyası yaptım evde. Loreal inoa boya aldım.Kuaför arkadaşım hamilelerde onu kullanıyoruz dedi.. Şimdi de kalan boyalarla yine kendim boyayacağım.. Yoksa nine gibi girececeğim doğuma...
Canım ben 3.ayında ablamın düğünü vardı diplerim yüzdeyüz beyaz boyatmak zorunda kaldım boyattım 6.ayında bida boyattım fotoğraf çekimim vardı şimdide doğum öncesi boyatcam diplerimi bir sıkıntı yaşamadım kanıtlanmış birşey yok, ilk kızımda da bu şekil olmuştu çok şükür bir sıkıntı olmadı
Ay bende sezeryanliyim daha onceki dogumdan bir mucize olup normal yapiversem ne guzel olurduBenim de hep aşağıda hiç yukarıya çıkmadı zaten kasıklarımda hep doktorum normal doğumu rahat yaparsın o yüzden dedi ama son anda birşey olmazsa inşallahÇok şükür bu günleri gördük canım Allah’ın izniyle ciddi birşey olmaz inşallah
Kesinlikle oyle insan kendini kotu hissedyr insaAllah hersey umdugumuzdan daha guzel olur cabuk alisirlar kardeslerineYaaa ikincilerde hep böyle sanırım.. Ben de kızımın kalbini kırmayayayım onu dışlanmış hissettirmeyeyim diye uğraşıyorum.. O bana kıyamıyor ben ona.. Zaten hamilelik fikri bile zorken hamile kalınca sanki onu aldatıyormuşum hissine kapıldım.. Allah korusun korkuyorum onu bebek yüzünden ihmal edermiyim ya da öyle düşünürmü diye.. Şimdiden bilincinde gerçi konuşuyoruz..
2 aydan once artış bekleme dedi bana doktorum hemen etki etmez demisti cnmKızlar kan sonucum.cikmis geçen ay 11.1 e düşmüştü hemoglobin, bu ay 11.4 normal aralık alt sınır 12.6 sizinkiler ne durumda?
Ilaci 2 katı kullandım, yediklerime ekstra dikkat ettim. Ama artmamış doğru dürüst.