2021 Nisan Anneleri

Asıl onlara kiyamiyoruz inanki karnimdakinden cok onun herseyini dusunuyorum hatta ona kizdgm zaman bile kndime kızıyorum sanki cocuga yanlis yapmisim gbi annelik cok ilginc birsey yahu 🥰
Vicdanen rahatsizim sanki o mutsuz olacakmis gibi geliyor kardesi gelince..
Bakiyorum o kadar tatli ve saf ki e diyorum karnindaki oyle cok garip duygular icindeyim annelik delilik resmen bu saate uykumun kacma sebebi oglum uzulecek mi ben dogumda iken ne yapacak ya bana bir sey olursa bensiz ne yapar....gibi gibi uzayip gidiyor
Bnim oglumda 3.5 yasinda hala benimle uyuyor kesinlikle baskasiyla uyumuyor doguma bsey kalmadi kardesi geldiginde ayırırsam cok üzülür ikisiyle zor olur kafam karisik napicagimi bilmyrm bnde
Merak etme benimki de benimle uyuyor muhtemelen gitmek istemeyecekler..
Agladiginda filan bebek iceri falan gecicez bir seyler yapicaz..
Ikisiyle de mis gibi uyumak ne keyifli olur ama..

Vicdanen rahatsizim sanki o mutsuz olacakmis gibi geliyor kardesi gelince..
Bakiyorum o kadar tatli ve saf ki e diyorum karnindaki oyle cok garip duygular icindeyim annelik delilik resmen bu saate uykumun kacma sebebi oglum uzulecek mi ben dogumda iken ne yapacak ya bana bir sey olursa bensiz ne yapar....gibi gibi uzayip gidiyor

Merak etme benimki de benimle uyuyor muhtemelen gitmek istemeyecekler..
Agladiginda filan bebek iceri falan gecicez bir seyler yapicaz..
Ikisiyle de mis gibi uyumak ne keyifli olur ama..
Öylede adamlar arka planda kaldilar 😂😂😂

Alıntı yapamadım kızlar benim de evladım 4 yaşında gece odasında yatıyor ama geliyor sabaha kadar beraberiz yaşadığınız tüm kaygıları ben de yaşıyorum... bir şekilde kurucaz dengeyi umarım biraz zaman verelim kendimize. korse konusunda Boyner’den magic form diye bir marka balenli kopçalı bir korse kullanmıştım Doğumdan 10 gün sonra başladım ben. Gayet memnundum. Emzik verme taraftarı olanlardanım ilk evladımda çok rahat ettim avent ultra air aldım, bir tane de bibs alacağım çünkü çok tatlılar:)) belki tutar. Avent tutmayan yok gibi(tabi geç kalmadan vermek burda önemli olan)
Bir de kızlar 33. Haftadayım inanın kıyafetlerini yeni almaya başladım eşyaları tamamlanmadı, burda yıkadım ütüledim çantası hazır vs görünce bi panik oldum.. özlemişim bu heyecanlı halleri. Bu hafta beşiğini alayım da yavaştan kurayım bari:))

Üst üste olacak ama benim de hep kucağımda.. yapacak bir şey yok maalesef. Ağlayınca bile istemsizce geçen gün kaldırdım (17 kg) yanımdakiler kızınca indirdim. Wc falan zaten hep bende. Bir de beni en çok kuyruk sokumumda tutulma oluyor o mahvediyor yaşayan var mı? Azcık yorulsam hareket edemiyorum bacağımı oynatınca çok canım yanıyor. Magnezyum da içiyorum ama maalesef geçmiyor

Üst üste olacak ama benim de hep kucağımda.. yapacak bir şey yok maalesef. Ağlayınca bile istemsizce geçen gün kaldırdım (17 kg) yanımdakiler kızınca indirdim. Wc falan zaten hep bende. Bir de beni en çok kuyruk sokumumda tutulma oluyor o mahvediyor yaşayan var mı? Azcık yorulsam hareket edemiyorum bacağımı oynatınca çok canım yanıyor. Magnezyum da içiyorum ama maalesef geçmiyor
Oluyor canim o kuyruk sokumu.tutulmasi bende de.

2021 mart annelerinde öyle oldu bir arkadas muayne sonrası lekelenme tarzı geleni oluyor sonra geceye doğru nişan geliyor sabahta doğuma aldılar sanırım bende muayne neden 38 haftada diyor diye düşünüyordum kendi doktorum icin ama doğumu tetikliyor gercekten bir kac yerde daha okudum bunu.
Aynen öle bende derdim 37-38 geç değil mi diye meğer o tetikleme yapıyormuş zaten çatı kontrolü sonrası olcağı varsa başlıyor açılma genelde devletteki acillerden uzak durun hiç düşünmüyorlar sonunu pataküte girişiyorlar gerçekten malesef kendi doktorunu bekleme git devlete acilden baktır merak ettiğinde diyenlerin kafasına uymuştum hep tecrübesizlik

32+2 den günaydın 🥰
Bugün 10.30da aldım kizimı yanıma bir yatmışım daha yeni uyandim🥰🥰
Döne döne zaten insan ne olduğunu anlamıyor 😄😄😄😄

kızlarr bebişinizin hareketlerni sayıyor musunuz bana doktor dediki 6-8 saat arası hareket hissetmezsen haber ver dedi stres oldum. Gece 12 de uyudum 1.30 da uyandım sonra 2 de uyudum 6 da uyandm sanki 6 saat hareket hissetmedim panik oldum. :KK43: şimdi hafiften hissetmeye başladım çok şükür. biraz kaygılı biriyim sizde takip ediyor musunuz?

kızlarr bebişinizin hareketlerni sayıyor musunuz bana doktor dediki 6-8 saat arası hareket hissetmezsen haber ver dedi stres oldum. Gece 12 de uyudum 1.30 da uyandım sonra 2 de uyudum 6 da uyandm sanki 6 saat hareket hissetmedim panik oldum. :KK43: şimdi hafiften hissetmeye başladım çok şükür. biraz kaygılı biriyim sizde takip ediyor musunuz?
Çocuk o saatler uyuyor olabilir mi arkadaşım yanlış zaman da saymaya baslamisin ayrica hareket ediyorsa ediyordur gün içinde yenidogan bebek nasıl uyuyorsa artık uyuyorlar🥰

Bu arada o kiraz çekirdeği kısmını ısıtıp süngerin içindeki kesik süngeri çıkarıp yerine koyacağız ama süngeri çıkarıp kiraz çekirdeğini koyunca boşluklu bir yapı oluşuyor, hatta hepsiburadada genel olatak bunu eleştirmişler, onu nasıl çözebiliriz ki acaba?
Hmm ben onu bilmiyodum anlayamamıştım hatta o çıkan süngeri niye yapmışlar diye kiraz çekirdekli yastık içinmiymiş.Ben kiraz çekirdeğini ısıtıp bebeğin yanına karnına fln koycaz zannediyorum😂 deniyim bi onu

Sabah sabah kendimi yaktım kızlar yaa kaynayan çay döküldü üstüme 1 kupa dolusu acısından çok korktum karnıma çok gelmedi allahtan ama alımda pijama yoktu bacaklarım tümden gitti:mad:ılık su tuttum aloevera sürdüm bide nemlendirici sürdüm ama hala acıyo başka napabilirim

Sezeryanda alinan dikis olmuyor ki benim ilk dogumumda sezeryandi 5. Gun bandaj aciliyor sadece hepsi bu yapistirma oluyor.
Ama belki teknik farkliliklari vardir bilemicem.
Bilemiyorum ben daha önce doğum yapmadım bazıları dikişli olmuş bazıları yapıştırmalı doktora ve hastaneye göre değişiyor sanırım ama yapıştırma olsa bile ben bir süre kullanamam heralde korse zaten irrite olmuş ağrılı bir bölge orayı daha da sıkıştırmak nekadar doğrı bilemedim.

Sabah sabah kendimi yaktım kızlar yaa kaynayan çay döküldü üstüme 1 kupa dolusu acısından çok korktum karnıma çok gelmedi allahtan ama alımda pijama yoktu bacaklarım tümden gitti:mad:ılık su tuttum aloevera sürdüm bide nemlendirici sürdüm ama hala acıyo başka napabilirim
Çok geçmiş olsun ben de küçükken kaynar suyla iki bacağımı da yakmıştım.Ilık değil de normal soğuk su tut buz koyma ama buz da yakabilir.Silverdin iyi gelebilir ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum yanık kremi daha çabuk iyileştirir bir doktoruna sor istersen hangisini kullanabilirsin.Dİşmacunu yoğurt gibi şeyler sürme ama daha çok tahriş eder.

Sarı kantoron ve susam yağı iyi gelir gebelikte bir zararı yok bildigim kadaryla, cok gecmis olsun... Susam yağı bu arada evde tahin varsa onun üstüne birikiyor direkt kullanabilirsiniz tahinden ayırıp.

Sarı kantoron ve susam yağı iyi gelir gebelikte bir zararı yok bildigim kadaryla, cok gecmis olsun... Susam yağı bu arada evde tahin varsa onun üstüne birikiyor direkt kullanabilirsiniz tahinden ayırıp.
Ayirmistim tahin yağı göğüs yarası için onu kullanayim bari çok saol cnm

Ayirmistim tahin yağı göğüs yarası için onu kullanayim bari çok saol cnm

Şifa olsun insallah🤲🏼 benim de 3 yıl önce kaynayan caydanlık sapı kırılıp ayağımı yakmıştı ama ciddi yanıktı cok şükür hic bir iz bile kalmadı ve bu yağların cok faydasını gördüm açık yara yokken kullandım tabi baslarda direkt kullanamadım. Ama acısını alıyordu diye hatrlıyorum sizinde alsın umarım, Qllah şifa versin

Hmm ben onu bilmiyodum anlayamamıştım hatta o çıkan süngeri niye yapmışlar diye kiraz çekirdekli yastık içinmiymiş.Ben kiraz çekirdeğini ısıtıp bebeğin yanına karnına fln koycaz zannediyorum😂 deniyim bi onu
Evet ya, ayrıca ayak altına falan da koyabilirsin tabii ama karnına, beline koymak üzere bi boşluğu var içeride zaten, bakınca bana da bi çözüm bulursan yazar mısın? 😊

Şifa olsun insallah🤲🏼 benim de 3 yıl önce kaynayan caydanlık sapı kırılıp ayağımı yakmıştı ama ciddi yanıktı cok şükür hic bir iz bile kalmadı ve bu yağların cok faydasını gördüm açık yara yokken kullandım tabi baslarda direkt kullanamadım. Ama acısını alıyordu diye hatrlıyorum sizinde alsın umarım, Qllah şifa versin
Çok aşırı yanmadım allaha şükür kızarıklık ve acı var sadece şuan karnıma gelmedi allahtan çok hafif geldi çok korktum ama yaa :KK17: yarın doktor kontrolüm var bide araba kullanmam lazm bgun geçirmem lazım acısını yoksa isim çok zor:işsiz:

Canım geçmiş olsun soğuk kompleks yap çayda içme kanuni düşürür demirini😄

X