2021 Nisan Anneleri

Benimde oyle bebek cok asagida karnima bakinca belli oluyor zaten son gidisimde dogum yoluna girmis demisti.
Ve catı kemiklerim fena acıyor yerimden zor kalkiyorum ve sancım kesinlikle var karnim kasiliyor belime de agri giriyor.
Kac haftaliksin aynılarını bnde yasiyorum

Ben olsam bu saydigin seylerle normale gidip riske atmadan sezeryan isterdim. Bende o seylerden gectim anliyorum seni.

Yalniz 3.5 yasinda oglum var ve hala benimle uyuyor istanbul depreminden snra bnde bir korku oldu yanima aldim oylede daha ayiramadim babasiyla asla yatmiyor hatta bugun dediki cocuklar annesiyle babalar tek yatar ben napicam bilmiyrm

Bnde 33+1 sanırım dikkatli olmamiz gerek ilk oglumu 41 haftalik dogurdum ama bu sanki erken gelecek gibi
Cok yıldım biliyor musun bu agrilar beni mahvetti..
Psikolojim alt ust oldu heran cikacakmis gibi geliyor bebek ordan biliyorum erken gelecek...
Neden boyle oldu anlamiyorum..
Annemde beni sucluyor oglum var 4.5 yasinda onu hamileliginin ilk zamanlardinda hep kucagina aldin cocuk asagiya yerlesti diyor inan karnima bakamiyorlar ayy cikacak filan diyorlar iyice psikolojim bozuldu..

Oğlum 33+2 oldu. seker yüklemesi olmadığı için evde 3 gün sabah aksam yemek öncesi ve sonrası kendim ölçtüm. Normalde sınırlar içinde cıktı. Ama doktor karbonhidrat tüketimine dikkat et dedi. Kendim 1 kilo aldım bebek 10 gün onden gidiyor. Cuma kontrolümüz var. Şeker sıkıntısı olanlar ya da doktorunuzun tavsiyeleri var mı?

Canım benim sağolasın,ilk gebeliğimde 28de başlayınca acaba bu hastanedeki doktor ihmalmi ediyor düşüncesi oluşmuştu.daha rahatım riskli gebelikti benimde ilk olan , inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine ,bilirim stresin normal gebeliktekinin on mislidir.hepsi geçecek inşallah

Bnde cok kucagima aldim klozete oturttum vsvs ama yapabilecegim birsey yoktu o da benim yavrum sen başkalarına aldrma ama bol bol dnlen bn bu aralar oyle yapiyorum.. tekmelerini nerede hissediyorsun peki

Bnde cok kucagima aldim klozete oturttum vsvs ama yapabilecegim birsey yoktu o da benim yavrum sen başkalarına aldrma ama bol bol dnlen bn bu aralar oyle yapiyorum.. tekmelerini nerede hissediyorsun peki
Karnimin altinda daha cok zaten kafasi asagiya inmisti.
Gobegimin hep altinda hissediyorum baya altinda yani...

Aynen oyle o zamanlar cocuk hep kucagimdaydi ki benim bebek gibi kucakta tasirdim cogu zaman aglardi alirdim simdi cocukta temkinli yavas yavas yaklasiyor yanima..
Ama hala klozete oturtmam gerekebiliyor ona da kiyamiyorum..

Aynen oyle o zamanlar cocuk hep kucagimdaydi ki benim bebek gibi kucakta tasirdim cogu zaman aglardi alirdim simdi cocukta temkinli yavas yavas yaklasiyor yanima..
Ama hala klozete oturtmam gerekebiliyor ona da kiyamiyorum..
Asıl onlara kiyamiyoruz inanki karnimdakinden cok onun herseyini dusunuyorum hatta ona kizdgm zaman bile kndime kızıyorum sanki cocuga yanlis yapmisim gbi annelik cok ilginc birsey yahu

2021 mart annelerinde öyle oldu bir arkadas muayne sonrası lekelenme tarzı geleni oluyor sonra geceye doğru nişan geliyor sabahta doğuma aldılar sanırım bende muayne neden 38 haftada diyor diye düşünüyordum kendi doktorum icin ama doğumu tetikliyor gercekten bir kac yerde daha okudum bunu.

Asıl onlara kiyamiyoruz inanki karnimdakinden cok onun herseyini dusunuyorum hatta ona kizdgm zaman bile kndime kızıyorum sanki cocuga yanlis yapmisim gbi annelik cok ilginc birsey yahu
Vicdanen rahatsizim sanki o mutsuz olacakmis gibi geliyor kardesi gelince..
Bakiyorum o kadar tatli ve saf ki e diyorum karnindaki oyle cok garip duygular icindeyim annelik delilik resmen bu saate uykumun kacma sebebi oglum uzulecek mi ben dogumda iken ne yapacak ya bana bir sey olursa bensiz ne yapar....gibi gibi uzayip gidiyor..

Bnim oglumda 3.5 yasinda hala benimle uyuyor kesinlikle baskasiyla uyumuyor doguma bsey kalmadi kardesi geldiginde ayırırsam cok üzülür ikisiyle zor olur kafam karisik napicagimi bilmyrm bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…