2021 Nisan Anneleri

Evet evde doğum yaptı.doktora yetişemedi.Ebe çağırmıştık.Herşeyi gördüm ben de yardım ettim.Allahım öyle güzel yaratmış ki herşey kolay bir şekilde ilerledi.Bu arada onun tek ikizi yok daha öncesinden bir ikiz çocukları daha varinşallah seninki de öyle kolay ve zamanında olur.

Aminn Ayy ne güzel okadar umut olduki bana bu cok sağol yaa Rabbim hayırlısını versin yinede o biliyor en iyisini maşaallah çifter çifter vermiş Rabbim hem zor hem cok güzel Allah,sabrını veriyordur ya ben hiç korkmuyorum Allah ın izniyle çok heyecanlıyım

Uykusuz geceleeeeer
Kizlar 12de yattım 2 de lavoboya kaldim daha uyku denen bisey yok... delirmeeeem gelio

Merhaba hanımlar bebişler hızla büyüyor maşallah hepsine bizim de dün kontrolümüz vardı kilo ve boy malum geriden geliyor ama doktorumuz gelişimi iyi dedi 2 haftada bir çağırdı benim karaciğer bozulması hafiften hızlandı dayanabileceğimiz kadar bekleyecek duruma göre hemen doğum yeter ki sağlıkla kurtulalım Allah hepimize kolaylık versin kızlar

Maşallah herşey yolunda ilerliyor Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Dilediğin gibi doğumun olsun insallah.

Boşver kiloyu doğunca toparlar o gelişimi iyi ya çok sukur daha ne olsun öyle böyle doğum zamanını getirdin bak çok güzel direndin masallah size 1 2 hafta bile yeter artık

Maşallah masallah tombik ikizlerimiz çok guzel buyumus çok sukur gönlümüze göre doguruveririz hepimiz inşallah normal doguruverirsin ama bence birinci.cikinca ikincide takılır gelir peşine hemencik zaten baş aşağı bekliyorlarmış az daha dayansınlar mis gbi olur

merhaba, aranıza yeni katıldım 33+4 gün olduk biz bugun 9 nisan doğum inşallah ama ne zaman olur bilmiyorum :) ne yaptınız hazırlıkları yaptınız mı :)
HosgeldiiinBen yeni başladım ya geç kalmış gbi hissediyorum yıkamaya başladım en azndan hastane çantası hazır olsa bari biberon sağma makinası emzik flan nasıl yapmam.lazim onları kaynatmalimiyim fikir versenize bana onlarida koymak istiyorum çantaya

Onlarida koy canim zaten ben 2 gun once yaptim tencerede suyu kaynat guzelce sonra tum parcalari at 5 dk kaynasin bu kadar

Kafasini asagiya dayadigini doktormu soyledi yoksa kendin hissedebiliyirmusun?
Doktor söyledi aşağıda basıncından da anlıyorum hele akşam çıkacak galiba dedim fıldır fıldır korkuttu yürürken çıkıverecek gibi geliyor.. Normalde 11 marta kadar çalışabilir raporum var ama ben 1 mart kontrolümden sonra evden çalışacağım dr zorlama son güne kadar çalışacağım diye dedi..

Sağma makinesi ne aldın canım? Benim medelam vardı elektrikli 9 yıl önce aldığım bir iki arkadaşıma vermiştim kullansınlar diye.. Hafta sonu kaynatayım dedim ilk denemek istedim motor çalışıyor ama vakumlamıyor bozulmuş herhalde .. Şimdi kararsız kaldım alsam mı diye..

Lansinoh marka olandan çift taraflı canm ama almadım.kardesimin vardı o verdi o yüzden baya sağlam dezenfekte etmem lazım.denemedim ama inşallah çalışıyordur nasıl denemeliyim kendime mi takip calistirayim napayim

Gunaydin kizlar.Ben cok zorlanmaya basladim her daim yatmak istioorm ama yatincada heryerim agrio garip bi döngü icindeyimSubat ayi bitsede kendimizi bi marta atsk artik sona yaklastikca hersey zorlasiyor gbi
Ben bu haftalardan böyleyim. Gece ne tarafıma yatarsam o taraf ağrıyor. Sabah kalkıyorum yorgunum hiç dinlenememişim. Gündüz de şeker var diye keyfince yiyip içemiyorum zaten. Bir de uykusuzluğun verdiği stresle şeker yükseliyor Akşam olsa da yatsam diyorum. Doğumda mayısın ilk haftası gibi. Hayırlısıyla sağlıkla geçirelim bu dönemi inşallah

Benimde philips avent marka vardı 8 yıl öncesinden. Hiç de denemedim umarım bozulmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…