2021 Nisan Anneleri

Ya kıyamam çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et hastane ortamında bir de sen hasta olma Rabbim acil şifalar versin🙏
Hiç aklıma gelmiyorum inanın bütün vücudu mırardı çocuğun gözümün önünde ağlamaya başladım😔

çocuklar hasta olmasın biz olalım onlar olmasın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sağma makinesi ne aldın canım? Benim medelam vardı elektrikli 9 yıl önce aldığım bir iki arkadaşıma vermiştim kullansınlar diye.. Hafta sonu kaynatayım dedim ilk denemek istedim motor çalışıyor ama vakumlamıyor bozulmuş herhalde .. Şimdi kararsız kaldım alsam mı diye..
Direkt denediniz mi siz. Ben şöyle elimi tuttum çalışıyor mu diye çok emin olamadım. Meme üzerinde denemeye de korktum açıkçası.

Lansinoh marka olandan çift taraflı canm ama almadım.kardesimin vardı o verdi o yüzden baya sağlam dezenfekte etmem lazım.denemedim ama inşallah çalışıyordur nasıl denemeliyim kendime mi takip calistirayim napayim :KK17:
Kendine takma canım uyarılma falan yaşama boşuna.. Elinle anlarsın herhalde ya da koluna bacağına mı tutsan.. Ben elime tuttum ama vakumlamadı acaba ben mi yanlış kontrol ettim :)

Direkt denediniz mi siz. Ben şöyle elimi tuttum çalışıyor mu diye çok emin olamadım. Meme üzerinde denemeye de korktum açıkçası.
Ben de elime avucumun ortasına bastırdım ama hiç çekmedi .. Bozulmuş dedim :) var sa bir bilen bize de öğretsin yahu kendime takmaya korktum bende .

Ben de elime avucumun ortasına bastırdım ama hiç çekmedi .. Bozulmuş dedim :) var sa bir bilen bize de öğretsin yahu kendime takmaya korktum bende .
Bende öyle bakınca çok çekmedi gibi ama zaten elimizin içinde çok vakum yapamazki. Ben 10 ay kadar aktif kulşanmıştım. Sonra kimseye de vermedim kaldırmıştım. Dura dura bozuldu mu acaba. Yani çekiyor ama göğüs gibi değil. Belki elimizle yaptığımız içindir🙏🏻 Şimdi bi masraf daha çıkmasın😳😁

Bende öyle bakınca çok çekmedi gibi ama zaten elimizin içinde çok vakum yapamazki. Ben 10 ay kadar aktif kulşanmıştım. Sonra kimseye de vermedim kaldırmıştım. Dura dura bozuldu mu acaba. Yani çekiyor ama göğüs gibi değil. Belki elimizle yaptığımız içindir🙏🏻 Şimdi bi masraf daha çıkmasın😳😁
Ben doğru düzgün kullanmadım bile sütüm olmadı .. İnan verdiğim arkadaşlarım da birkaç defa ya kullanmış ya kullanmamış.. Belki de bozulmadı emin de olamadım. Mochi alsam dedim o da sütü bol olana göre bir şey.. Dün weebaby manuel gördüm indirimde alıp almamak arasında kaldım..

Günaydın kızlar, bende şimdi dr dan çıktık. 32 hafta yarın bitiyor 1700 42 cm haftasıyla uyumlu dedi cok şükür bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. O zamn nSt ye sokucakmiş. Sezeryan olacaklar korse takabiliyor mu dogumdan sonra alan var mi önerebileceğiniz bi marka ? Daralmadan çok aşırı rahatsız etmeden kullanılabilecek bisey istiyorum

Gunaydin kizlar.Ben cok zorlanmaya basladim her daim yatmak istioorm ama yatincada heryerim agrio garip bi döngü icindeyim🤦‍♀️Subat ayi bitsede kendimizi bi marta atsk artik sona yaklastikca hersey zorlasiyor gbi
Al bendende o kadar refluden agzimdaki acı tatdan uyuyamadim ve dondugum her tarafim agriyo kemiklerim falan gunduz bisey yok calisiyorum ama gec uyuyamadim bugun hic uykusuzumm

Günaydın kızlar, bende şimdi dr dan çıktık. 32 hafta yarın bitiyor 1700 42 cm haftasıyla uyumlu dedi cok şükür bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. O zamn nSt ye sokucakmiş. Sezeryan olacaklar korse takabiliyor mu dogumdan sonra alan var mi önerebileceğiniz bi marka ? Daralmadan çok aşırı rahatsız etmeden kullanılabilecek bisey istiyorum
Sezeryan olacaklar hemen korse takamıyorlar sanırım dikişlerin alınması ve 2-3 hafta geçmesi gerek diyorlar.Hatta normal doğum yapanlara da hemen önerilmiyor birkaç ggün geçsin diyorlar.En çok owli ve yamuna marka alıyor herkes

Aa evde normal mi dogurdu ne güzel😊 evet bende hep öyle diyorum ya.hamilelik baslı basına bi.mucize zaten bende tek nasıl bilmiyorum ilk ikiz deneyimledim ama hala inanamıyorum diyebilirim çok farklı gercekten. Amin hepimizin gönlüne göre olsun inşaallah sagol🤗
Ayy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin eminim araştırmışsındır nasıl oluyor normal doğumda bebeler hemen peşpeşe mi geliyor yoksa biri doğuyor biraz zaman mı geçiyor o arada anne biraz dinlenir belki yoksa hemen öbürü mü kanala giriyor

Maşallah bebişe . Ben ilkinde takmadım çok pişman oldum.. Şimdi doktoruma sorup takacağım ama ilk 10 gün takılmıyor sanırım.. Hele bir doğurayım da o zaman alırım diye araştırmadım.

X