2021 Nisan Anneleri

Selamun aleykum kızlar sabah gittik kontrole ancak yazıyorum şükür kilo alımları iyi biri 1936 biri 1999 olmuş bugün 32+6 idi. Muayenede fenalaştm göZÜM Kararır gibi oldu elim ayağım boşaldı sırt üstü yattıgm içinmiş doktor döndürdü hemen özellikle uzun tutmadm ama normal artık sırt üstü yatınca kan damarlarına baskı oluyormuş artık ikisi de 4kilo nerdeyse dedi. Suan suları iyi doğurmuyorsun da yolunda görünüyor ama nst ye bakalım birde ciger geliştirici yapcam dedi yarın sabah gene gelirsiniz yarın bir doz daha yaparız bir iki hafta daha dursunlar inşaallah dedi ciğerler gelişmezse iki hafta sonra tekrar yaparız iğne dedi. Bugün iğnem yapıldı yarın 9da yine gidicez işte böyle. Doğum ile ilgili zaman sordum belli bi tarih vermicem bebekler belirlicek dedi kafa aşağı ikisi de tmm normal doğum deneriz ama riske atmam dedi tabiki dedim bende ama bakacak kimsem yok normal olursa cabuk toparlarım diye istiyorum dedim tamam denicez acılman falan olur dogum baslar deneriz dedi ama bazen biri doguyor biri dogmuyor sonra içerdekini sezeryanla almak gerekiyor dedi doguma takılma sen nasıl olursa olsun saglıklı doğsunlar buna yogunlasalım dedi bizde onayladık tabiki benim bugünkü kontrol böyleydi arkadaslar doktor dogurmuyorsun bak dedi kapıdan cıkarkende tmm dedim tembihledim ben onları😅

Herkese merhaba 9nisanda doğumum olacak aranıza katılmak istedim, tüm hazırlıklarımız alışverişlerimiz tamam sayılır sadece lohusa pijamasına karar veremedim hepsi dantelli şekilli sanki. Konuştuysanız görmedim ama aldınız mı siz spor mu aldınız kızlar yoksa dantelli falan mı:) umarım herkes iyidir benim ikinci doğumum olacak inşallah. Bir de sezeryandan sonra ben akşamına lahmacun bile yemiştim:) tatlıda da yasak yoktu ama bilemeyeceğim doktorlar istemiyorsa
Hosgeldin cnm oncelikle kendi adima soyliyim duz onden dugmeli pjama aldm ikitane stu gomlek tarzi olanlardan lohusa takimi almadim grupta lohusa takimi alan yok sanm varsada ben kacirmisimdir herkes gunluk sonradanda kullanabilecegi kendi zevkine gore pjama aldi
Selamun aleykum kızlar sabah gittik kontrole ancak yazıyorum şükür kilo alımları iyi biri 1936 biri 1999 olmuş bugün 32+6 idi. Muayenede fenalaştm göZÜM Kararır gibi oldu elim ayağım boşaldı sırt üstü yattıgm içinmiş doktor döndürdü hemen özellikle uzun tutmadm ama normal artık sırt üstü yatınca kan damarlarına baskı oluyormuş artık ikisi de 4kilo nerdeyse dedi. Suan suları iyi doğurmuyorsun da yolunda görünüyor ama nst ye bakalım birde ciger geliştirici yapcam dedi yarın sabah gene gelirsiniz yarın bir doz daha yaparız bir iki hafta daha dursunlar inşaallah dedi ciğerler gelişmezse iki hafta sonra tekrar yaparız iğne dedi. Bugün iğnem yapıldı yarın 9da yine gidicez işte böyle. Doğum ile ilgili zaman sordum belli bi tarih vermicem bebekler belirlicek dedi kafa aşağı ikisi de tmm normal doğum deneriz ama riske atmam dedi tabiki dedim bende ama bakacak kimsem yok normal olursa cabuk toparlarım diye istiyorum dedim tamam denicez acılman falan olur dogum baslar deneriz dedi ama bazen biri doguyor biri dogmuyor sonra içerdekini sezeryanla almak gerekiyor dedi doguma takılma sen nasıl olursa olsun saglıklı doğsunlar buna yogunlasalım dedi bizde onayladık tabiki benim bugünkü kontrol böyleydi arkadaslar doktor dogurmuyorsun bak dedi kapıdan cıkarkende tmm dedim tembihledim ben onları😅
Bacim gozun aydin insalalh kalabildikleri kalirlar anne karninda insallah cok kolay bisekilde normal dogum gerceklestirrirsn gönlundeki gibi🥰

Kizlar e bebege gittm bugun süt cayalrinda indirim var haberiniz olsn 2 cesit aldim toplam 3 kutu aldm bazilari dogumdan bikac gun icmeye baslamanin daha iyi oldugunu yazmislar bende baslicam bakalim tarih netlesince 🥰
Bende şimdi hipp in çayını ve bestlak diye bi damla aldım ebebek uygulamasından :KK51: İlk gebelikte bende 36.haftayı dolduğumda bi iki kez içmiştim. 36+4 te doğum yapınca pek içememiş oldum ama faydası oldu sanki. Sezaryenden 7-8 saat sonra sütüm gelmeye başladı.

Bende şimdi hipp in çayını ve bestlak diye bi damla aldım ebebek uygulamasından :KK51: İlk gebelikte bende 36.haftayı dolduğumda bi iki kez içmiştim. 36+4 te doğum yapınca pek içememiş oldum ama faydası oldu sanki. Sezaryenden 7-8 saat sonra sütüm gelmeye başladı.
Senle gunumuzde ayniymis🤭Insallah ise yararlar damla almadim gerek olursa alirim die mart ayida cabucak gelip gecse 🙈

İnşallah almana gerek kalmaz :KK51:
Bana doktorum 15 Nisanda yaparız sezaryeni dedi. Tabi öncesnde bi sürpriz yapmazsa🙏 Sana tarih verdi mi?
Valla 30.haftaya kadr gittigim doktor 19 nisan da alirim dedi fakat ben hastane degistirdim haliyle doktor da degisti 34.haftada gel ne zmn sezeryan yapacagimiza karar verelim dedi 16 mart gibi gidicem muayneye yani ozmn belli olcak insallah🤲

Herkese merhaba 9nisanda doğumum olacak aranıza katılmak istedim, tüm hazırlıklarımız alışverişlerimiz tamam sayılır sadece lohusa pijamasına karar veremedim hepsi dantelli şekilli sanki. Konuştuysanız görmedim ama aldınız mı siz spor mu aldınız kızlar yoksa dantelli falan mı:) umarım herkes iyidir benim ikinci doğumum olacak inşallah. Bir de sezeryandan sonra ben akşamına lahmacun bile yemiştim:) tatlıda da yasak yoktu ama bilemeyeceğim doktorlar istemiyorsa
Bir tane ilk dogumumdan kalma önü açılan geceligim var.iki de pijamam önden düğmeli..Lohusa takımı almadım polar gibi ama daha ince bir sabahlık aldım..O takımlar bana çok hanımcık geliyor tarzım değil😊 Sezeryan sonrası yeme içme hastaneye göre değişiyor sanırım..Ben ilkinde gazımi bile iğne yaptilar da öyle çıkardım yoksa taburcu olamayacaktim..

Maşallah canım iyiler..inşallah biraz daha dururlar da ele avuca gelirler..En hayırlı doğum şekli ne ise onu nasip etsin Allah..

Bugün battaniyeleri yıkayarak yıkama ütüleme sürecine başlamış bulunmayım :KK8:
Kardeşim de annemlerden anne yanı beşiğimi getirdi. 1-2 hafta sonra babamla kuracağız :KK51:
Benim çantam hazır.. Korkumdan tetikteyim..İlk kızım tersti hiç rahatsız olmamıştım..Bu baş aşağı ve aşağıya kafasını dayadı çok zorlanıyorum..Sezeryan olacağım için de birkaç hafta daha gelmeye kalkmasın diye dua ediyorum..

Benim çantam hazır.. Korkumdan tetikteyim..İlk kızım tersti hiç rahatsız olmamıştım..Bu baş aşağı ve aşağıya kafasını dayadı çok zorlanıyorum..Sezeryan olacağım için de birkaç hafta daha gelmeye kalkmasın diye dua ediyorum..
Senin haftanda bende çoktan hazırlamış olurum çantamı canım :KK51: Mart annesi olacaksın:KK36:

Kafasini asagiya dayadigini doktormu soyledi yoksa kendin hissedebiliyirmusun?

Kan değerimdeki ferrittin benimde cok dusuk gunde 2 taneye cikardi hapi ama asla icemiyorum.Bagirsaklarimi mahvediyor.Normal dusunuyorum ne olacak bilmiyorum.Martta kontrole gidincd soyleyecegim.Olmadi sivi birsey versin.

Bizim düşmedi ateş 41 dereceyi gördük. Boğazda da birşey görmeyince yatış verdiler. Hastanedeyiz araştırıyorlar sebebini 😔
Ya kıyamam çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et hastane ortamında bir de sen hasta olma Rabbim acil şifalar versin🙏

[/QUOTE]
Bacim gozun aydin insalalh kalabildikleri kalirlar anne karninda insallah cok kolay bisekilde normal dogum gerceklestirrirsn gönlundeki gibi🥰
[/QUOTE]
Ayy sağol canım Allah razı olsun ağzından bal damlıyo inşaallah🙏 hepimiz saglıkla alalım inşaallah vaktinde saatinde🙏🤗
Maşallah canım iyiler..inşallah biraz daha dururlar da ele avuca gelirler..En hayırlı doğum şekli ne ise onu nasip etsin Allah..
Amin inşaallah Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşaallah🙏

Daha önce ikiz doğuma denk geldim canlı canlı.Dayımın eşinin doğumuydu.Evde doğurmuştu.Gerçekten o kadar güzel bir mucize ki.Tek doğum zaten güzel ama ikiz doğum bambaaşka.umarım gönlünüze göre olur herşey.

Daha önce ikiz doğuma denk geldim canlı canlı.Dayımın eşinin doğumuydu.Evde doğurmuştu.Gerçekten o kadar güzel bir mucize ki.Tek doğum zaten güzel ama ikiz doğum bambaaşka.umarım gönlünüze göre olur herşey.
Aa evde normal mi dogurdu ne güzel😊 evet bende hep öyle diyorum ya.hamilelik baslı basına bi.mucize zaten bende tek nasıl bilmiyorum ilk ikiz deneyimledim ama hala inanamıyorum diyebilirim çok farklı gercekten. Amin hepimizin gönlüne göre olsun inşaallah sagol🤗

Kızlar yazamadım gündüz bugün çağırmıştı doktorum gittim. Aranızda migren problemi olan varsa diye ayrıntılı yazıyorum. Migreni olanlar lohusalıkta çok etkileniyormuş. Şimdi benimde atak şeklinde olmuş işte doktor ağrıdıkça parol içebilirsin dedi. Şiddetli ilaçlara kadar yolu varmış ama inşallah öyle bi duruma gelmeyiz dedi doktorum ve baş ağrısı yaşayan başka varsa magnezyum baş ağrısına iyi geliyormuş. Bi daha migren atağı geçirmemem için her gün bi tablet magnezyum kesinlikle dedi. Bebeğim 2400 gramdı, haftasından ilerde gidiyor ama suyu iyiymiş. Doğum tarihini çok etkilemez ama doğum şeklini etkiler dedi doktorum. Biraz dikkat edersem normal doğum şansım artarmış ki ben normal doğum istiyorum. İki hafta sonra tekrar gideceğim %80 doğum tarihi ve şekli oluşur kafamızda dedi.

X