- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Selamun aleykum kızlar sabah gittik kontrole ancak yazıyorum şükür kilo alımları iyi biri 1936 biri 1999 olmuş bugün 32+6 idi. Muayenede fenalaştm göZÜM Kararır gibi oldu elim ayağım boşaldı sırt üstü yattıgm içinmiş doktor döndürdü hemen özellikle uzun tutmadm ama normal artık sırt üstü yatınca kan damarlarına baskı oluyormuş artık ikisi de 4kilo nerdeyse dedi. Suan suları iyi doğurmuyorsun da yolunda görünüyor ama nst ye bakalım birde ciger geliştirici yapcam dedi yarın sabah gene gelirsiniz yarın bir doz daha yaparız bir iki hafta daha dursunlar inşaallah dedi ciğerler gelişmezse iki hafta sonra tekrar yaparız iğne dedi. Bugün iğnem yapıldı yarın 9da yine gidicez işte böyle. Doğum ile ilgili zaman sordum belli bi tarih vermicem bebekler belirlicek dedi kafa aşağı ikisi de tmm normal doğum deneriz ama riske atmam dedi tabiki dedim bende ama bakacak kimsem yok normal olursa cabuk toparlarım diye istiyorum dedim tamam denicez acılman falan olur dogum baslar deneriz dedi ama bazen biri doguyor biri dogmuyor sonra içerdekini sezeryanla almak gerekiyor dedi doguma takılma sen nasıl olursa olsun saglıklı doğsunlar buna yogunlasalım dedi bizde onayladık tabiki benim bugünkü kontrol böyleydi arkadaslar doktor dogurmuyorsun bak dedi kapıdan cıkarkende tmm dedim tembihledim ben onları