2021 Nisan Anneleri

Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstm neyse altı ay bekleyip bir gün mü bekleyemycz

yok cnm en az 6 saat beklemen gerekBende migdem rahatsiz die bir cok seyi yiyemiorm migde ilaclarimi kullanamadigim icin dogumdan sora cok hayallerim var
Doğum sonrası benim de hayallerim varrrrr doğurayım hepsini yicem

Eşim baklava yedi bugün kutusunu kokladım ya maalesef baklava değil beyaz un yesem şeker fırlıyor
Benim eşim iki kere yeltendi baklava almaya duygu sömürüsü yaptım doğurunca birlikte yeriz bana günah değil mi canım çekecek yemicem diye hatta doktoruma dedim eşim.boyle böyle yapıyor diye doktorum da eşime takıldı ama kötü örnek olmayın diye ama bana şey dedi o kadar canım çekerse bir çatal at ağzına dedi. Yok sabrediyorum dedim. Ama eşim de yiyemiyor bana ne çocuğu ben taşıyorum diye tüm kahir bana mı reva

Yedi benimki diğer odada yiym dedi ama koklamak istedim

Çok şükür 33+1 deyiz 43 cm 1950 gram çıktı minik bugün. Ama baş aşağı dönmüştü geçen hafta bu hafta kafayı yine yukarı kaldirmszaten sezeryan olacagm için sorun yok. 37 de anestezi ile gorusecekmsm . 38 yada 39 da doğum dedi ama tarih vermedi, sizlerin verilmeye baslannca bir ümit demistm

Yedi benimki diğer odada yiym dedi ama koklamak istedim
Afiyet olsun ne denir... Benimki de çikolata falan almış kızlarla yediler haftasonu, yikilin karşımdan dedim, eşim bir de rahat rahat veriyim bir lokma dedi ya sacmalama yemem dedim. Ama oyle canim cekmiyor zaten serbetli tatlilar, baharatli baharatli turk mutfagi istiyor canim onlari yicem dogurunca, allah o gunleri gormeyi nasip etsin valla.
Maşallah ona ne güzel büyümüş, ay böyle tarih lafları geçtikçe icim bir hoş oluyor. 2 hafta
da Bir mi çağırdı seni artık? O zaman verir muhtemelen tarih...
Benim de çarşamba bakalım ne dicek doktorum heyecanlı bekleyiş devam.

Benim amniyon sıvısını kontrol ettikleri için üç haftadr haftada bir gidiyorum, şükür sıkıntı yok ama doğuma kadar boylyms tarih verseler kendimizi daha iyi hazrlrz

Onu gebelikten öncede yapmışlardı depolarım boş diye evet çok etkili valla 3-4hafta belki var inş hemen toplatır Çok ihmal ettim kan olayını

Sen başla bian önce doktorla konuşup canm sıvı şekilde olanları var daha hızlı toparliyo kan seviyesini belki ondan verir
Aynen cnm yarın görcek en son 28de görmüştü belki nts de sokar gerçi yalancı sancılarım başlamadı henüz ama çok Yorgun’um çok yordum kendimi bitmiyor işlerde hazırlıkta

Senin doguma az kalmis en az 2 ay sabah aksam al ki yukselsin demisti doktorum damrdan takviye iste bence yoksa seni zorlar halsizlik nefes darligi falan yapior cnku dusuk olmasi
Ah aynen öleyim işte son zamanlarda baş ağrısı halsizlik uykusuzluk yada çok uyku isteği gidip geliyor bugün balkonu yıkadım nefes nefese kaldın uzandığım yerden kalkamadım ah ben çok ihmal ettim ya ondan doktorum 1ay önce istedi tahlili yemi yaptırdım inşallah hemen toplayacak birşeyler yapar

Benim amniyon sıvısını kontrol ettikleri için üç haftadr haftada bir gidiyorum, şükür sıkıntı yok ama doğuma kadar boylyms tarih verseler kendimizi daha iyi hazrlrz
Ben de çarşambadan sonra haftalık gidicem benim de erken doğum riskim var diye yakın takipte kalıcam.
Suyunun azlığı falan mi takip ediliyor senin?
Evet tarih belli olsa daha rahat oluruz. Ama işte böyle belirsiziz. Şubat mart annelerinde böyle kontrole gidip doğuma girenleri okuyunca heyecanlanıyorum.zaten. Ben de 2. Bebegimde öyle kontrole diye gittim doktor yatış verdi sabahına doğurdum 4 cm acilmam varmış sancim varmış ama ben anlamamışım

Birşey soracağım saçma olacak ama ikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim
Valla bende şeker çıkmıştı ilk gebeliğimde( bunda da çıktı) hastanede bütün tatlı şeyleri yedim doğumdan sonra. Çikolata kurabiye vs... baklavayı evde yemiştim

Birşey soracağım saçma olacak ama ikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim
Ahh canım benim.. Ne baklavası ben öğlen 12:30 gibi ameliyattan çıktım akşam yemeği diye komposto ve çorba verdiler.. Sabah gelen kahvaltıyı görünce sinirimden ağladım... 4 bisküvi bir açık çay dı galiba.. Ben yemek aşığı olan birisiyim.Çok zoruma gitmişti..

Aay evet hatırlıyorum o kahvaltıyı, benimde öyleydi hatta akşam yemeği de bisküvi ve ıhlamurdu sanki Vicdansızlar

Evet bir ay önce su sınırda cikmisti, o günden beri 4 lt ye yakın belki şu içiyorum şükür şuan iyi ama yinede her hafta çağırıyor doktor benim canıma minnet içim rahat ediyor her hafta nst falan. İnşallah heyecansız planlı şekilde sezeryanima grerm

Valla bende şeker çıkmıştı ilk gebeliğimde( bunda da çıktı) hastanede bütün tatlı şeyleri yedim doğumdan sonra. Çikolata kurabiye vs... baklavayı evde yemiştim
Hayalim ama şekeri fırlatıp fenalasmaktan korkuyorum ,hemen geçse keşke şeker belası

Herkese merhaba 9nisanda doğumum olacak aranıza katılmak istedim, tüm hazırlıklarımız alışverişlerimiz tamam sayılır sadece lohusa pijamasına karar veremedim hepsi dantelli şekilli sanki. Konuştuysanız görmedim ama aldınız mı siz spor mu aldınız kızlar yoksa dantelli falan mı:) umarım herkes iyidir benim ikinci doğumum olacak inşallah. Bir de sezeryandan sonra ben akşamına lahmacun bile yemiştim:) tatlıda da yasak yoktu ama bilemeyeceğim doktorlar istemiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…