Çok geçmiş olsunKızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Hadi yaCanım benim ilk doğumumda yakın arkadaşım çekti (sağlık personeliydim) heyecandan hep bulanık çıkmış fotolar. Halbuki başkalarını çok güzel çekmişti. Bence foto işini eşine emanet etme
Hayir gorusmedim daha once dr.beklerken soylemisti fotografta varmis sanirim bu fiyatta ama sormadim kime sormam lazim bunu marttin 11de gidicem birdahaEvet konuşmuştuk daha önce bende Minegül'den sonra eski dr.uma döndüm o da özel de her hastaneye gelirim ama can ı tavsiye ederim diyor. Bende egeşehir i istiyorum. Çocuk dr.umuz orda. Doğum yaptığın hastanede bebeğin 40 gün ücretsiz bakılma hakkı oluyor Can'a bağlanmak istemiyorum uzak çok oturduğum yere. Doğum fotoğrafcısı için görüştün mü canım ege şehirde
Soy yada ez, üzerine biraz zeytinyağı, tuz sarımsaklı sos yap dök. Ohhhh! Afiyet olsun.Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
aynen öyle canim bende uzak duruyorum öyle insanlardan.Bizim bi akrabamız var bebeğin gelişimi biraz önde kilosu var diye duymuş 8 aydır aramaz aradı, sordu da sordu ve normal nasılsın vs gibi sorular değil yani. Sürekli bebeğin gelişimiyle ilgili, bi saat sonra migren atağı geldi işte. Nazar başa vurur derlerdi de inanmazdımbu arada tek doğuran ben değilim sonuçta ama bazı insanlar kendi çocuklarıyla kıyaslamak için, iyi olmayan niyetlerle kötü enerjilerini gönderiyorlar. Böyle 200 kişi varsa çevremden 2-3 kişi vardır. Başkalarının mutluluklarıyla mutlu olamayan insanlardan uzak durun, uzak duralım. Gerçekten etkilerse insanı onlar etkiliyor. Bi de zaten nazarı değmese bile kendi çocuğuyla benim çocuğumu farkında olmadığı bi yarışa sokan her insandan uzak durmayı düşünüyorum. Her çocuk özel bence ve böyle yarışlar anca çocukları olumsuza iter, ben buna inanıyorum.
InsaAllah dogumumuz kolay olur asagida olursa daha kolay olur diyorlar nekadar dogru BilmiyrmÇok normal canım benim hep aşağıdaydı hep orda gelişti o yüzden haftalardır yaşıyorum bu durumu alışmaya çalıştım artık
Olur canim öyle strese sokma kendini ne yapalim en fazla insülin aliriz bas edemezsek, az kaldi zaten doguma biraz daha sabirDün geç kahvaltı yapınca iki öğün yemiştim. Gece de acıktım ve uyuyamadım.1 çay bardağı Süt ve badem yedim. O da etkilemiş olabilir ama bugün krndimi hiç iyi hissetmedi
Aman masallah bidahada ateslenmez insallah canim simdi havalar gene tam hastalik havasi nekadar dikkat etsekte üsütüyolar. Benim oglum sürekli hareket halinde oldugu icin sicaklayip üstünü komple cikarmisti bu halimle giydirene kadar üsüttü bile ama sükür disari cikarmadim banyo falan yaptirdim öksürük surubu ates düsürücüyle iylesti cok sükür.ONTK 7 78kova
Sağolun kızlar. Aklım çıktı gerçekten. 10 aydır ateşlenmemişti. İlaç vernce 37,5 a iniyor sonra 39. Titreme ve döküntüde eşlik etti, ikna ettik gittik hastaneye. Ciğerler temiz pcr bekliyoruz.
pandemi hastanesi bomboştu. Kimseyle temasımız olmadı. Kendimi çok güvende hissettim. Haftasonu böyle oluyormuş aklınızda olsun. Sıra da yoktu. Çok rahat işimizi halledip çıktık.
İnşallah bende bundan umutluyum biraz ablamın da öyleydi 6 saatte doğurdu doğum anı da kolay olduInsaAllah dogumumuz kolay olur asagida olursa daha kolay olur diyorlar nekadar dogru Bilmiyrm
InsaAllah oturdugum yerde sanki cocuk bacakalrima oturuyor degisik birsey yahuİnşallah bende bundan umutluyum biraz ablamın da öyleydi 6 saatte doğurdu doğum anı da kolay oldudarısı başımıza olsun inşallaaahhhh
Geçen ay minegül hn.da doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi sezeryan 3500 dr.ve hastane ücreti ödemişler. Çeşitli fotoğrafçı paketleri varmış hep ordalar broşürleri var alıp incelersin dedi. Çok memnun kalmış hastanedenHayir gorusmedim daha once dr.beklerken soylemisti fotografta varmis sanirim bu fiyatta ama sormadim kime sormam lazim bunu marttin 11de gidicem birdaha
Size de geçmiş olsun. Ben hala anlamış değilim. Gece boyu nöbetteydim 39.4 e kadar yükseldi tekrarAman masallah bidahada ateslenmez insallah canim simdi havalar gene tam hastalik havasi nekadar dikkat etsekte üsütüyolar. Benim oglum sürekli hareket halinde oldugu icin sicaklayip üstünü komple cikarmisti bu halimle giydirene kadar üsüttü bile ama sükür disari cikarmadim banyo falan yaptirdim öksürük surubu ates düsürücüyle iylesti cok sükür.
Referans değerinin dışında görünüyor. İlaç kullanıyor musunuz? Ben 4 haftalık hamiyleyken başladım kullanmaya kansızlığım var diye. 3 hafta önce istemişti tekrar bu testleri ilaç kullandığım halde alt sınıra yakın çıktımKızlar doktorum kan tahlili istedi sonuçlar çıkmış özellikle Ferittin için ona görünmeden size sorayım dedim anlayan var mı ya
Kan ilacı kullanmıyordum midemi çok bulandırıyorduReferans değerinin dışında görünüyor. İlaç kullanıyor musunuz? Ben 4 haftalık hamiyleyken başladım kullanmaya kansızlığım var diye. 3 hafta önce istemişti tekrar bu testleri ilaç kullandığım halde alt sınıra yakın çıktım
Bir de hamileler için referans değerleri değişebiliyor. Benim bazı hormonlar referans değerinin dışında çıkmıştı doktor mühimsemedi
Benimde ferittin 5 di simdi 11 oldu motofer aliorm sabah aksam cnm migdeme dokunmayan tek ilacKan ilacı kullanmıyordum midemi çok bulandırıyordu
Gecmis olsn cnm bazen cocuklarda direncli ates oldugunda kanda enfeksiyondan suphelenir bikac kez yasadik 10 gun surdu atesi bi kan testide ver bakalim insallah hemen toparlar kuzunSize de geçmiş olsun. Ben hala anlamış değilim. Gece boyu nöbetteydim 39.4 e kadar yükseldi tekrarBakalım bugün de devam ederse bu sefer kan testi yaptırmaya götüreceğim.
Hekim arkadaşlarım uyardı maskeden bulaşmayan şey grip ateş çıkarsa covidtten şüphelen dedi. Aslında o yüzden yaptırmak istedim testi ama çok şükür değilmiş.
Karda falan çok oynadı o zaman üşüttü herhalde. Bugün de düşerse ateşi rahatlayacağım
Miniklerimiz hasta olmasın