2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun

Canım benim ilk doğumumda yakın arkadaşım çekti (sağlık personeliydim) heyecandan hep bulanık çıkmış fotolar. Halbuki başkalarını çok güzel çekmişti. Bence foto işini eşine emanet etme
Hadi ya zaten çok da heyecanlıdır eşim, bir sorayım bakıyım kendinden emin konuşacak mı

ONTK 7 78kova
Sağolun kızlar. Aklım çıktı gerçekten. 10 aydır ateşlenmemişti. İlaç vernce 37,5 a iniyor sonra 39. Titreme ve döküntüde eşlik etti, ikna ettik gittik hastaneye. Ciğerler temiz pcr bekliyoruz.
pandemi hastanesi bomboştu. Kimseyle temasımız olmadı. Kendimi çok güvende hissettim. Haftasonu böyle oluyormuş aklınızda olsun. Sıra da yoktu. Çok rahat işimizi halledip çıktık.

Hayir gorusmedim daha once dr.beklerken soylemisti fotografta varmis sanirim bu fiyatta ama sormadim kime sormam lazim bunu marttin 11de gidicem birdaha

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
Soy yada ez, üzerine biraz zeytinyağı, tuz sarımsaklı sos yap dök. Ohhhh! Afiyet olsun.
Yada kahvaltı için, avakado, maydanoz, haşlanmış yumurta, beyaz peynir doğra limonla.

aynen öyle canim bende uzak duruyorum öyle insanlardan.

Dün geç kahvaltı yapınca iki öğün yemiştim. Gece de acıktım ve uyuyamadım.1 çay bardağı Süt ve badem yedim. O da etkilemiş olabilir ama bugün krndimi hiç iyi hissetmedi
Olur canim öyle strese sokma kendini ne yapalim en fazla insülin aliriz bas edemezsek, az kaldi zaten doguma biraz daha sabir

Aman masallah bidahada ateslenmez insallah canim simdi havalar gene tam hastalik havasi nekadar dikkat etsekte üsütüyolar. Benim oglum sürekli hareket halinde oldugu icin sicaklayip üstünü komple cikarmisti bu halimle giydirene kadar üsüttü bile ama sükür disari cikarmadim banyo falan yaptirdim öksürük surubu ates düsürücüyle iylesti cok sükür.

Hayir gorusmedim daha once dr.beklerken soylemisti fotografta varmis sanirim bu fiyatta ama sormadim kime sormam lazim bunu marttin 11de gidicem birdaha
Geçen ay minegül hn.da doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi sezeryan 3500 dr.ve hastane ücreti ödemişler. Çeşitli fotoğrafçı paketleri varmış hep ordalar broşürleri var alıp incelersin dedi. Çok memnun kalmış hastaneden

Kızlar doktorum kan tahlili istedi sonuçlar çıkmış özellikle Ferittin için ona görünmeden size sorayım dedim anlayan var mı ya

Eklentiler

• 4FFC4FC0-3075-413B-910D-389385E410D2.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 59
Size de geçmiş olsun. Ben hala anlamış değilim. Gece boyu nöbetteydim 39.4 e kadar yükseldi tekrar Bakalım bugün de devam ederse bu sefer kan testi yaptırmaya götüreceğim.
Hekim arkadaşlarım uyardı maskeden bulaşmayan şey grip ateş çıkarsa covidtten şüphelen dedi. Aslında o yüzden yaptırmak istedim testi ama çok şükür değilmiş.
Karda falan çok oynadı o zaman üşüttü herhalde. Bugün de düşerse ateşi rahatlayacağım

Miniklerimiz hasta olmasın

Kızlar doktorum kan tahlili istedi sonuçlar çıkmış özellikle Ferittin için ona görünmeden size sorayım dedim anlayan var mı ya
Referans değerinin dışında görünüyor. İlaç kullanıyor musunuz? Ben 4 haftalık hamiyleyken başladım kullanmaya kansızlığım var diye. 3 hafta önce istemişti tekrar bu testleri ilaç kullandığım halde alt sınıra yakın çıktım
Bir de hamileler için referans değerleri değişebiliyor. Benim bazı hormonlar referans değerinin dışında çıkmıştı doktor mühimsemedi

Hastane ücretleri konuşulmuştu. Ben Acıbademe sordum 6-7 bin tl gibi bir fiyat söylediler. Yılbaşından sonra zamlandı. Doktorumun o hastaneyle anlaşması varmış 3.9 e indiler. Bana hala yüksek geliyor.
Ben sonradan öğrendim özel düşünen varsa doktoruna anlaşmalı olduğu hastane var mı yok mu diye sorabilir

Kan ilacı kullanmıyordum midemi çok bulandırıyordu

Gecmis olsn cnm bazen cocuklarda direncli ates oldugunda kanda enfeksiyondan suphelenir bikac kez yasadik 10 gun surdu atesi bi kan testide ver bakalim insallah hemen toparlar kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…