Günaydınlar. D vitamini ve Ferritin çok düşük canım midene dokunmayan bi ilaç versin dr.un. hatta hızlı yükselmesi için damardan venofer desteği yapabilir. Doğuma kadar yükselmesi lazım çünküKan ilacı kullanmıyordum midemi çok bulandırıyordu
Minegulle birlikte egesehirde dogum bu seneki fiyati mi oyleymişGeçen ay minegül hn.da doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi sezeryan 3500 dr.ve hastane ücreti ödemişler. Çeşitli fotoğrafçı paketleri varmış hep ordalar broşürleri var alıp incelersin dedi. Çok memnun kalmış hastaneden
Evet doğum öncesi sormuştum hastane biz 1800 alıyoruz dr.unuz ne alır bilemeyiz demiş. Toplamda 3500 ödedik dedi. Ama ocak ayı sonrası sanırım 4000 olmuşMinegulle birlikte egesehirde dogum bu seneki fiyati mi oyleymiş
Doktor hariç fiyatı mı bu 3.9?Hastane ücretleri konuşulmuştu. Ben Acıbademe sordum 6-7 bin tl gibi bir fiyat söylediler. Yılbaşından sonra zamlandı. Doktorumun o hastaneyle anlaşması varmış 3.9 e indiler. Bana hala yüksek geliyor.
Ben sonradan öğrendim özel düşünen varsa doktoruna anlaşmalı olduğu hastane var mı yok mu diye sorabilir
Ne kdr sürede yükseldi cnm malum 30-35 gün kaldı yeterli olur mu kiBenimde ferittin 5 di simdi 11 oldu motofer aliorm sabah aksam cnm migdeme dokunmayan tek ilac
D bir benim ihmalkarlığım ama kanı doktorda bıraktırmıştı ama kısa zaman kaldı ilaçla toparlayamayıp heralde kanı damardan kan mı verir diyorsunGünaydınlar. D vitamini ve Ferritin çok düşük canım midene dokunmayan bi ilaç versin dr.un. hatta hızlı yükselmesi için damardan venofer desteği yapabilir. Doğuma kadar yükselmesi lazım çünkü
Yok kan değil ampul şeklinde kan ilacı serumla karıştırılıp damardan veriliyor. Aşırı kan düşüklüğünde hap çok etkili olmadığı zamanlarda tercih ediliyor. Senin haftanda varmış baya dr.un daha iyi bilir tabi süre az kaldığı için öyle tahmin ettimD bir benim ihmalkarlığım ama kanı doktorda bıraktırmıştı ama kısa zaman kaldı ilaçla toparlayamayıp heralde kanı damardan kan mı verir diyorsun
Sen başla bian önce doktorla konuşup canm sıvı şekilde olanları var daha hızlı toparliyo kan seviyesini belki ondan verirD bir benim ihmalkarlığım ama kanı doktorda bıraktırmıştı ama kısa zaman kaldı ilaçla toparlayamayıp heralde kanı damardan kan mı verir diyorsun
Aynen zamlanmiş şaşirdim sen oyle soyleyince fotograf işini 11martta gidince sorayim bakalim nediceklerEvet doğum öncesi sormuştum hastane biz 1800 alıyoruz dr.unuz ne alır bilemeyiz demiş. Toplamda 3500 ödedik dedi. Ama ocak ayı sonrası sanırım 4000 olmuş
Senin doguma az kalmis en az 2 ay sabah aksam al ki yukselsin demisti doktorum damrdan takviye iste bence yoksa seni zorlar halsizlik nefes darligi falan yapior cnku dusuk olmasiNe kdr sürede yükseldi cnm malum 30-35 gün kaldı yeterli olur mu ki
Gaz ve tuvalet sorunun olmazsa yiyebilirsin bacimBirşey soracağım saçma olacak amaikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim
Hosgeldin saglikla al kucagina insallahMayıs annelerinden buraya terfi oldum sanırım 27 Nisan dogum tarihimiz kızlar merhaba
Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstmGaz ve tuvalet sorunun olmazsa yiyebilirsin bacimameliyattan 8 saat sonra once corbayla baslatiolar sanirim sonrasinda dedigin gibi sana bagli ama 2.gunu kesin yersin
Sagol canim. insallah birdaha ateslenmez kuzucuk. Onlar hastalandimi bizim canimizdan can ömrümüzden ömür gidiyor.Size de geçmiş olsun. Ben hala anlamış değilim. Gece boyu nöbetteydim 39.4 e kadar yükseldi tekrarBakalım bugün de devam ederse bu sefer kan testi yaptırmaya götüreceğim.
Hekim arkadaşlarım uyardı maskeden bulaşmayan şey grip ateş çıkarsa covidtten şüphelen dedi. Aslında o yüzden yaptırmak istedim testi ama çok şükür değilmiş.
Karda falan çok oynadı o zaman üşüttü herhalde. Bugün de düşerse ateşi rahatlayacağım
Miniklerimiz hasta olmasın
Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstmneyse altı ay bekleyip bir gün mü bekleyemycz
Günaydin canim güzel haberlerle dönersin insallahGunaydiiiinn 33 hafta olduk bgunbakalm doktorda kaç hafta çıkıcam perşembe randevu var niyeyse en fazla son 1 ay kalmış gbi hissediyorum
Benim diyetisyen ilk dogumumdaki gibi dogumdan sonraki ilk 2 günde ölcüm yapman lazim dedi.Birşey soracağım saçma olacak amaikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim
Kiyamamm yaaa. Kuzum canin bukadar cok istiyorsa kücük 1 dilim ye bisey olmaz.Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstmneyse altı ay bekleyip bir gün mü bekleyemycz