2021 Nisan Anneleri

Geçen ay minegül hn.da doğum yapan arkadaşıma sordum şimdi sezeryan 3500 dr.ve hastane ücreti ödemişler. Çeşitli fotoğrafçı paketleri varmış hep ordalar broşürleri var alıp incelersin dedi. Çok memnun kalmış hastaneden
Minegulle birlikte egesehirde dogum bu seneki fiyati mi oyleymiş

Hastane ücretleri konuşulmuştu. Ben Acıbademe sordum 6-7 bin tl gibi bir fiyat söylediler. Yılbaşından sonra zamlandı. Doktorumun o hastaneyle anlaşması varmış 3.9 e indiler. Bana hala yüksek geliyor.
Ben sonradan öğrendim özel düşünen varsa doktoruna anlaşmalı olduğu hastane var mı yok mu diye sorabilir
Doktor hariç fiyatı mı bu 3.9?

Günaydınlar. D vitamini ve Ferritin çok düşük canım midene dokunmayan bi ilaç versin dr.un. hatta hızlı yükselmesi için damardan venofer desteği yapabilir. Doğuma kadar yükselmesi lazım çünkü
D bir benim ihmalkarlığım ama kanı doktorda bıraktırmıştı ama kısa zaman kaldı ilaçla toparlayamayıp heralde kanı damardan kan mı verir diyorsun

D bir benim ihmalkarlığım ama kanı doktorda bıraktırmıştı ama kısa zaman kaldı ilaçla toparlayamayıp heralde kanı damardan kan mı verir diyorsun
Yok kan değil ampul şeklinde kan ilacı serumla karıştırılıp damardan veriliyor. Aşırı kan düşüklüğünde hap çok etkili olmadığı zamanlarda tercih ediliyor. Senin haftanda varmış baya dr.un daha iyi bilir tabi süre az kaldığı için öyle tahmin ettim

Sen başla bian önce doktorla konuşup canm sıvı şekilde olanları var daha hızlı toparliyo kan seviyesini belki ondan verir

Birşey soracağım saçma olacak ama 😂 ikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim😂 beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim 😂
Gaz ve tuvalet sorunun olmazsa yiyebilirsin bacim😂 ameliyattan 8 saat sonra once corbayla baslatiolar sanirim sonrasinda dedigin gibi sana bagli ama 2.gunu kesin yersin😂

Gaz ve tuvalet sorunun olmazsa yiyebilirsin bacim😂 ameliyattan 8 saat sonra once corbayla baslatiolar sanirim sonrasinda dedigin gibi sana bagli ama 2.gunu kesin yersin😂
Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstm😂 neyse altı ay bekleyip bir gün mü bekleyemycz😂

Size de geçmiş olsun. Ben hala anlamış değilim. Gece boyu nöbetteydim 39.4 e kadar yükseldi tekrar🤦🏻‍♀️ Bakalım bugün de devam ederse bu sefer kan testi yaptırmaya götüreceğim.
Hekim arkadaşlarım uyardı maskeden bulaşmayan şey grip ateş çıkarsa covidtten şüphelen dedi. Aslında o yüzden yaptırmak istedim testi ama çok şükür değilmiş.
Karda falan çok oynadı o zaman üşüttü herhalde. Bugün de düşerse ateşi rahatlayacağım🌸🌸

Miniklerimiz hasta olmasın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sagol canim. insallah birdaha ateslenmez kuzucuk. Onlar hastalandimi bizim canimizdan can ömrümüzden ömür gidiyor. :KK43:

Ben odaya geçer geçmez ağzıma baklava atacağımi hayal etmstm😂 neyse altı ay bekleyip bir gün mü bekleyemycz😂
😂😂😂 yok cnm en az 6 saat beklemen gerek🤭Bende migdem rahatsiz die bir cok seyi yiyemiorm migde ilaclarimi kullanamadigim icin dogumdan sora cok hayallerim var🤭

Birşey soracağım saçma olacak ama 😂 ikinci doğumu olanlar bilir , sezeryandan çıkınca baklava yiyebilirmiyim😂 beş aydır şeker yemedim yeniyorsa ameliyata baklava alıp gideceğim 😂
Benim diyetisyen ilk dogumumdaki gibi dogumdan sonraki ilk 2 günde ölcüm yapman lazim dedi.

X