2021 Nisan Anneleri

Sezeryan daha mi ucuz normalden cok sasiridm tam tersi olmuyormuydu

kahvesevenkadin canım çok geçmiş olsun ama hastaneye gitmekle iyi yapmışsın bence de çünkü birçok yerde okumuştum görmede ani bir problem oluşmuşsa aksatmadan doktora gidin diyorlar

Eşim de dün ceviz kırdı bulunsun evde diye ben de bir iki derken dünyanın cevizini yemişim sabah bir karın ağrısı mide bulantısı istifra valla daha yeni kendime geldim diyebilirim siz de dikkat edin kızlar bir şeyden çok fazla yemek hiç iyi değilmiş özellikle bizim için şu sıralarda

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
Bende ilk defa geçen hafta yaptım yedim..ezip üstüne az limon az zeytinyag ve ceviz parçaladım gayet güzel oldu kahvaltıda sos gibi yedim..

Ya çok doğru söylüyorsun geçenlerde spor ayakkabıya 750 TL verdim iyi hatırlattın bak böyle bakınca ucuz gibi geldi

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
Ben de sevemedim şu avokadoyu nasıl denediysem olmadı gitmedi bir türlü

Canım çocuklara test yapmıyorlar diye biliyorum ama acile götür bir istersen

Canım Taksim Acıbadem mi?

Kızlar yüksek bel iç çamaşırı almayı unutmayın doğum öncesi tavsiyem..
Ben ilk doğumumda almamıştım kimse söylemedi. Gebelikte de hamile külodu kullanmamıştım, gebelik öncesi kullandıklarımı giydim doğuma kadar. Ama sezaryenden sonra o çamaşırlar tam ameliyatlı yerime denk geliyordu, rahat edemeyecektim Hastaneden çıkarken annem yengeme aldırmış baya bildiğiniz babanne külotları şimdiden zevkinize göre yüksek bel bulup alın derim

Kizlar 32+5 haftaligim bebegin hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakta cok durunca asagiya baski yapiyor oturmak zorunda kaliyorum bu durumu yasayan varmi normal mi acaba?
Çok normal canım benim hep aşağıdaydı hep orda gelişti o yüzden haftalardır yaşıyorum bu durumu alışmaya çalıştım artık

Kızlar yeni bir gündemle geldim, ellerinizde ataklarınızda ödem var mı sizin de? Böyle ağrılı dizili değil ama sis benim elim ayağım tansiyonumu ölçtüm 12/8 normal yani. Bol bol su içiyorum. Bu haftalarda sizde de başladı mı bir sorayım.dedim, carsamba kontrolüm var doktoruma da soracağım. Gerçi demişti o şişmeler olabilir diye ama kızlarda hic olmamıştı, doğuma yakın olmuştu, daha 32.hafta ne şişliği bu tedirgin oldum. Bebeğin hareketleri de can yakıyor artık o kibar vuruşlardan sonra kemikleri batıyor gibi acıtıyor sıpa.

insallah kuzum kararliyim bu sefer lohusaligimida anneligimide onlara ragmen doya doya yasayacam. Cok ileri giderlerse esim dahil polis cagirir hepsinii attiririm. Tek önemli olan ben ve 2 yavrum hic kiimse umrumda degil..

Bu sefer öyle birsey yasamayacagim canim kendime ve ogluma söz verdim asla ters birsey yapmalarina müsade etmeyecegim..

Bende hamile külodu alcaktım yengem öyle alcağına yüksek bel külot al hem doğum sonrası da kullanırsın dedi banada mantıklı geldi bende öyle yapcam

Canım benim de parmaklarda şişlik var bir de ateş basması oluyor bazen bir de ilk defa bir haftada 700 gr almışım ya ödem olduğuna inanmak istiyorum

Ay bu ne kabus gibi kaynana sen anlattıkça ben şok oluyorum ne sanıyorlar bunlar kendini senin yerine olsam kapıdan içeri sokmam oğlunu da al git derim
öyle yaptim kuzum kv nin biletini kestim istemiyorum seni evimde dedim kovdum ama gene geliyor. Esimide kovdum kapida sogukta yatti aciyip eve almadim sizi birakmam dedi güzelce konustum kabul etmiyorum dedim tamam dedi annesini hep gizli aradi konusmadi telefonda bile konusmuyor hala benim yanimda, aradigindada acmiyor ben varsam ama iste kv yüzsüz hicbirseyden anlamiyor tek cocugu var onu bu hale sokacak arada birakacak kadar vijdansiz laftan anlamaz iste.. hicbirine üzülmüyorum..

Gülüm yanlış anlama ama ben kv kadar eşine de çok kızdım.
Zaten suc onda. O beni tutup anne karima haksizlik yapamazsin böyle davranamazsin bu sekilde asla konusamazsin dese annesinin gaziyla üstüme gelmese bunlar olmazdi. Artik oda kimsede umrumda degil.. isvicre gibi bir yerde yasiyorum cok sükür ogluma bir destek kardes can istiyordum Allah nasip etti gül gibi calisir bakarim 2 yavruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…