2021 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun canim. Aynen katiliyorum dedigine, insanlarin gözü cok cabuk degiyo.

Ben 4 ay boyunca her gün iğneye gidiyordum, rahat edeyim diye epey almıştım onlardan. lcw'de var çok güzel ve rahatlar gerçekten

İki gündür şekerim yüksek tokluk 150 çıkıyor. Çok üzülüyorum
Hic üzülme canim. Benim bikac yüksek cikti ve cok tuhaf bir deneme yaptik 2 gün ayni porsiyon ayni yemek yedim biri yüksek digeri düsük cikti. Diyetisyen sinir, stres, cok ac kalip yemek yemek yada senle hic alakasi olmadan plasentadan bile kaynaklanabilir o yüzden hiccc strese girmene gerek yok normal yemene bak stressiz düsünmeden. insülin kötü birsey degil, en kötü ihtimal insüline baslariz dedi.

Canım benim de parmaklarda şişlik var bir de ateş basması oluyor bazen bir de ilk defa bir haftada 700 gr almışım ya ödem olduğuna inanmak istiyorum
Benim de şişti ya el ve ayak parmaklarım ve o kadar da su içerim ki ben olmaz sanıyordum. Hele ellerimi kullanırken çok zorlanıyorum iyi ki ağır bir iş yapmıyoruz yoksa çok zor. Dün ayakkabıyı giyerken de hissettim daralmış biraz. Romatologa sordum yemekleri sıfır tuzsuz ye dedi, o da bir alem her şeyi çok kolay yasaklıyor doğum doktoru daha da şişecek bir bardağı kavrayamayacak duruma geliyor insanlar son ayda, çok normal dedi kilo olayı değişken ya ilginç bu hamilelik, yarın yine tartılsan 700 eksik çıkabilirsin yine.

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
canim normal yesil salata yapiyorsun ya onun icine dograyip öyle tüket istersen yemek istiyorsan. Bende hic sevmiyorum yiyemiyorum. Esimin enistesi ezmesini yapiyordu meze tarzi o bitek hosuma gitmisti.

Ha ha ha ben e- bebekte indirime girmişti üç tane aldım evet çok kötü ama mecbur kullanacağız bir süre ben de hamilelikte kullanmadım ama sezeryan sonrası lazım olacak gibi

ilik dus falan denedinmi canim hic degisiklik olmuyormu? üsütmüs olabilirmi? benim oglumda 3 gündür öksürükte var ama corona olmadigina emin oldugum icin üsütügünü bildigiim icin götürmedim. ilk gün kötüydü 3 günde atlatti sükür. Gecmis olsun

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
Ben de çiğ yiyemem yarım avokadoya bir tatlı kaşığı kadar pınar labne koyuyorum onla birlikte eziyorum etimek üzerine sürüp yiyorum her gün ozaman tadı gelmiyor

Canım benim ilk doğumumda yakın arkadaşım çekti (sağlık personeliydim) heyecandan hep bulanık çıkmış fotolar. Halbuki başkalarını çok güzel çekmişti. Bence foto işini eşine emanet etme

Canım benim de parmaklarda şişlik var bir de ateş basması oluyor bazen bir de ilk defa bir haftada 700 gr almışım ya ödem olduğuna inanmak istiyorum
Ama bu haftalarda artık haftalik yarim kiloya kadar kilo alabilirsiniz diyor. Biz değil bebek sanırım alıyor canım ödem de muhakkak var... beslenmede artışın yoksa sen almıyorsundur boşa üzme kendini.

Benim de inanılmaz şiş özellikle ayaklarım çok ayakkabıyla kalınca oluyor normalde kemiklidir ayaklarım kemiklerim kayboldu resmen şişlikten yukarı kaldırıp dinlenince geçiyor ama

Yavruları hasta olan anneler geçmiş olsun cok, alıntı yapamadım geride kalmış galiba. Çabucak iyilessin yavrular inşallah, evlat hastalanınca dünya duruyor gerçekten.

Evet konuşmuştuk daha önce bende Minegül'den sonra eski dr.uma döndüm o da özel de her hastaneye gelirim ama can ı tavsiye ederim diyor. Bende egeşehir i istiyorum. Çocuk dr.umuz orda. Doğum yaptığın hastanede bebeğin 40 gün ücretsiz bakılma hakkı oluyor Can'a bağlanmak istemiyorum uzak çok oturduğum yere. Doğum fotoğrafcısı için görüştün mü canım ege şehirde

Benim de inanılmaz şiş özellikle ayaklarım çok ayakkabıyla kalınca oluyor normalde kemiklidir ayaklarım kemiklerim kayboldu resmen şişlikten yukarı kaldırıp dinlenince geçiyor ama
Ay ben de ayaklarımı farkettim bu ne böyle dedim balon gibi sanki, o kadar ince uzun ayaklarım var ki parmaklarım tombik tombik olmuş. Sabah yumurtaya tuz ekmiştim az biraz, o mu etkiledi bu kadar anlamadim ki. Bir daha tövbe ekmem. Zaten normalde az tuzlu yapıyorum yemekleri, bunca zaman hic ödem şikayetçi olmamıştı. Son haftalar değil daha valla ne yapıcaz bilmem.

Cok gecmis olsun canim. Aynen katiliyorum dedigine, insanlarin gözü cok cabuk degiyo.
Bizim bi akrabamız var bebeğin gelişimi biraz önde kilosu var diye duymuş 8 aydır aramaz aradı, sordu da sordu ve normal nasılsın vs gibi sorular değil yani. Sürekli bebeğin gelişimiyle ilgili, bi saat sonra migren atağı geldi işte. Nazar başa vurur derlerdi de inanmazdım bu arada tek doğuran ben değilim sonuçta ama bazı insanlar kendi çocuklarıyla kıyaslamak için, iyi olmayan niyetlerle kötü enerjilerini gönderiyorlar. Böyle 200 kişi varsa çevremden 2-3 kişi vardır. Başkalarının mutluluklarıyla mutlu olamayan insanlardan uzak durun, uzak duralım. Gerçekten etkilerse insanı onlar etkiliyor. Bi de zaten nazarı değmese bile kendi çocuğuyla benim çocuğumu farkında olmadığı bi yarışa sokan her insandan uzak durmayı düşünüyorum. Her çocuk özel bence ve böyle yarışlar anca çocukları olumsuza iter, ben buna inanıyorum.

Dün geç kahvaltı yapınca iki öğün yemiştim. Gece de acıktım ve uyuyamadım.1 çay bardağı Süt ve badem yedim. O da etkilemiş olabilir ama bugün krndimi hiç iyi hissetmedi

Ama bu haftalarda artık haftalik yarim kiloya kadar kilo alabilirsiniz diyor. Biz değil bebek sanırım alıyor canım ödem de muhakkak var... beslenmede artışın yoksa sen almıyorsundur boşa üzme kendini.
Olabilir canım 15 kilo ile tamamlasam süper olacak da bakalım artık şimdilik 11 kilo sağlıkla doğsun da kuzular illa ki verilir kilo

Doktorum farklı ilçede gebeliğim de yeni olduğu için kalp atışını duyabildiğimiz hafta gitmeyi planlıyoruz ilçedeki hastanede de doktor randevusunu çarşamba gününe veriyor. Demir ilacına 12. Hafta başlanıyormuş zaten ben şimdiden yazdırıp başlayacağım

Teşekkür ederim rahatladım şimdi folik asit neredeyse 6 aydır kullanıyorum planlı gebelik bizimki tecrübesizlik panikletiyor biraz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…