2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun, Doktora ben rahat edemiyorum cihaz istiyorum dedim, iki ölçünden sonra makinelerin kalibresi bozuluyor çok güvenme onlara dedi
Benimkini hastane vermişti zaten. İlk gebeliğimde. Aradım bayeri makine bızulmaz dedi. Haftaya ölçümü beraber yapıcaz bakalım inşallah tüksek ölçen benimkidir

Benim gittiğim hastane 600 gibi bir fiyat verdi tam hatırlamıyorum ama baskı yaparsak 750 dedi sanki ordaki fotoğraflara göz gezdirdim çok sıradandı. Doktor da eşime seni de alalım doğuma illa diyor, gelmeyeceksen de makineni ver foto çekelim, istersen video çekelim dedi biz bir şey demeden bizim de profesyonel makinemiz var ikimiz de fotoğrafçılık eğitimi almıştık hatta kız kardeşimin bütün nikah nişan fotolarını biz çektik. Tabii eşimin durumu ne olur o sırada bilmiyorum ama o çekecek diye planlıyoruz biz de. Bence göz at daha önce yaptıkları çalışmalara, hoşuna giderse çektirirsin. Yayınlanma iznini ben vermezdim sanırım, yani rahat edemezdim kimlerin göreceğini bakacağını bilmediğim için. Çünkü ne durumda oluruz meçhul ama fotoğraf çektirmek ve anı kalması her türlü güzel olur

Son düzenleme:
Ya işte benim eşim de girecek doğuma ama hem makinamız yok hem de o kadar profesyonel çekim yapamaz sanırım inceledim canım çekimlerini güzel ama biraz pahalı geldi bana kızımda bunların hiçbirini yapamamıştım bir yandan diyorum yapmak istiyorum diğer yandan zaten hastane falan çok pahalı eşim de içinde kalan ne varsa yap bu son diyor

Canım hangi medicalparkta doğum yapacaksın?

Bence de haklı 1000 lirayı yeri geliyor saçma sapan harcıyoruz, zara'ya mangoya yatırıyoruz, ya da bir spor ayakkabı fiyatı öyle düşün içinde kalmasın canım. Pahalı ama başka yerde de en az 700 vereceksin, 300 lira bir fark var çektir gitsin, ömür boyu kalacak bir şey. Biz de kendimiz çekmesek, mutlaka çektirirdim

İki gündür şekerim yüksek tokluk 150 çıkıyor. Çok üzülüyorum
Canım bende aynıyım ailemin yanına geldim 1 haftadır dikkat edemiyorum galiba çok moralim bozuluyor. Tek başıma dikkat edebiliyodum inşallah minnoslarimiza zarar olmuyordur.

Ben egesehire gidiyorum onceden minegule gidiyordum sonra ozel yer acti devam edemedim simdi umran hanima gidiyorum oda cok iyi bir doktor tavsiye uzerine devam ettim iyikide etmisim cok tatli sakin biri fiyatta ocaktan once normal 3750 simdi 4500 olmus serlzeryan 3500 oda 4000 olmuş yeni sordum ogrendim

Ben de pazar günü 10 saat yol geldim doğum iznine ayrılmak için doktora gittim pazartesi. Doktor kafası aşağı inmis agri çekmişsin dedi ben ağrıyı hiç hissetmedim ama... Ilaç verip yatmami söyledi. Kız bebekleri acele ediyor zaten gelmek için dedi. Korkmadım desem yalan olur. Bu gün 33 haftalık oldum inşallah vaktinde gelirler

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil

Kızlar merhaba,
Dünden beri kızımın ateşi çok yüksek. ilaç verince düşüyor sonra tekrar yükseliyor. 38-39 larda
Biz de bir durum yok ama acaba teste götürsem mi diye düşünüyorum. Ondan varsa bende de varr kesin

Devlet hastanesinde pazar günü kızıma test yaptırabilir miyim acaba? Bilginiz var mı? Özeller çok yüksek söyledi

Test test demişim kovid testini sorduğumu yazmamışım

Kızlar avokado çok iyi bizlere ama bir türlü yiyemiyorum çiğ çiğ istifra edesim gelio.. var mı tatlandıracak bi tarif... Çok faydalı diye yemek istiyorum ama mümkün deyil
Canım ben resmen avokadosuz yaşayamam.Avokadoyu beyaz peynirle ezip tüketebilirsin sabahları.Çeyrek dilim yemen yeterli zaten.Ya da akşam sarımsak limonla salatasını yapabilirsin bir süre sonra alışıyor insan

Selamlar, Ben de hergün yarım avakado yiyorum. Bol limon karabiber ve tuz koyuyorum. Bunun dışında ezip tatlandırıp sos olarak da et yanında tüketebilirsin, internette Farklı avakado sos tarifleri Var

en sonunda yutabildim biraz bu şekilde bide nar eksisi ekledim ... sagolun kızlar..yarın da sarmisakli deniyecem

Selam, ben de Acıbadem de yapıcam doğumu. Dışarıdan fotoğrafçı getirmek yasak, hastane içindeki organizasyonla görüştük, İki gün çekime ve 1 büyük albüm 2 küçük albüme 960 tl dediler. Doğum videosu yoktu içinde.Sonra fotoğrafçının odasında görüştük, Çekim, bir büyük albüm ve doğum videosu için 1000’e anlaştık. Sadece çekim 450 TL, doğum videosu 250 TL, albüm 300. Düğün ve kınamda biraz sıkıntı olmuştu, şimdi riske atmak istemedim açıkçası. Pandemiye denk gelmesi kötü oldu, ya oranın fotoğrafçısına yaptırırsın ya da hiçbişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…