2021 Nisan Anneleri

isvicrede ohal nisana kadar uzatildi burda, ziyaretci bile kabul etmiyorlar refakatci alinmiyor zaten. Esim ve oglum sadece günde 2 saatligine gelebilecekler o yüzden ben herseyi iptal ettim. Kapi süsü ve magnetli süsler yaptirmistim malesef evdede 5 kisi kurali geldi, kv kp gelecegi icin 6 kisi olacagiz evde o yüzden evede kimse gelmeyecek . Oglumda lohusa serbeti lokum cikolata ve hediyelikler yaptirmistim.

Oyyy masallah kuzucuga Benimde 2 martta bakalim nekadar büyüyecekler

Burda da hastanede ziyaret yasak tek refakatçi ben ev için düşündüm eve de herkes gelmez tabi ama annemler teyzemler anneanem fln gelir en azından onlara ikram ederim çikolata da yaptırdım bide ilk çocuk eksik kalmasınKayınvalideyi kabul edememek için güzel sebepmiş aslında 5 kişi kuralı

Iligini kemigini kurutur kız ikisi senin büyüğe bırakır bari olmuş o artık emzirirken kilo vermek hayalim şimdide hamileyken cok almamak hayali suya düşünce yeni maceralar arıyorum
Kiz valla biraktirmak icin neler yaptim 4 aylik hamileydim sütüm kesildi ohh simdi birakir dedim yokk bacim bide dil pabuc gibi süt yok meme var diyo bide karnimi elleyip kardes hadi gelde sütte gelsin diyo

Bnde sırf o yüzden bisey yaptirmiycam sanirim ya gelmesinler daha iyi kabul etmeyek boswer

Ben almadım . Önceki hamileliğimde o kadar çık içmiştim ki hümana dahil hiçbirşey almayacağım. Bol su içeceğim inşallah
Bende ilk doğumda humana içmiştim ama çok şekerliydi hala tadı aynı mı bilmiyorum. Hatta doğumdan bi kaç gün önce içmeye başlamıştım. Sezeryandan 10 saat sonra da sütüm gelmeye başlamıştı bilmiyorum etkisi var mıydı tabi Şekersiz bişeyler bulmak istiyorum. Anasonlu rezeneli bişeyler yani evet bol su ve gündüz uykusu da çok iyi gelmişti bana

İlk doğumumda hemşireler bittikçe getirmişti. Sezeryan olmuştum. Bunu içince tuvalete çıkmam filan cok rahat olmuştu. Ustelik sütü de artırıyor. Bence cok lazım ama yapilisini daha arastirmadim. Tadı tarçın sevmememe rağmen kötü gelmedi bana
Süt artıcı çay olarak bişeyler aldınız mı kızlar?
Humana stil tea bulundurucam hastane çantamda. Benim sütümü cok artırmıştı çok elzem değil tabi ihtiyaç halinde her eczanede var.

Ah ahhh tas kafaya ne anlatsan bos. Hic dinlemiyolar 5 kisi kurali var diyorum ee tmm iste bebegi saymazsak 5 kisi oluyoruz evin icinde kimsenin gelmesine gerek yok diyolar sanki benim ailem yokmus gibi. Seytan diyo polisi ara bunlar zorla geldi yeni dogum yaptim virüslü olabilirler korkuyorum diyim alip götürsünler karantina hastanesine

Kuzum ben öyle hazırlıklar yapmayı pek düşünmüyorum malum pandemi hastaneye kimse gidip gelemez eve de öyle ilk doğumum yapmak isterdim tabi ama nasip olmayacak inşallah ikinciye

Kizlar mart basi yasaklar kalkacakmis iller belirlenecek ilk 5 il arasinda bulundugum yer vaka sayisi cok azalmis sukur burda ziyaretci yasagi olmaz galiba nisan da dahada rahatlariz die dusunuyorm Ama ramazan ayinda dogum yapacagim icin oruc oruc kimse eve gelmez zatrn bayramdan sonra baslar bizim ziyaretcilerimiz

Kizlar bende humana kullandim ama bu sefer humana alsam bile daha cok komposto dusunuyorm cok sut yapiyo ozellikle sezeryan olacaklar tuvalete cikmayi kolaylastiriyor kuru uzum kayisi flan dusunuyorm bide yazin erik kompostosu yapmisti kaynanam annem onlari da stokladim

Canım 2buçuk yaşındaymış bence bıraktır senin canına da yazık.Bildiğim kadarıyla yarardan çok zararı oluyor.Tabi sen daha iyi bilirsin ama hep öyle bilinir
Canim cok ugrastim biraktiramayinca uzmandan destek aldim. Zorla sütten memeden kesersen bukadar düskünse piskolojik sorun yasar kendini yeni dogacak bebekten dolayi dislanmis hisseder ve daha kötü seyler olur dedi kardesinden nefret etme zarar verme gibi.. Ama emmeye devam ederse hem piskolojisi bozulmaz hemde sana cok faydasi olur, önce bebegi sonra onu emzirirsin gögsünde tikaniklik falan hicbir sorun yasamazsin ve bebekte sürekli taze süt allmis olur dedi.

Yaa inşallah ziyaretçi yasağı kalkmaz Hastanede sadece annem olsun istiyorum, eşimde arada gelsin gitsin falan.. Kvalide, onun kardeşleri, onların çocukları falan gelemesin yani bu seferki doğumumda dinimiz amin

Yaa inşallah ziyaretçi yasağı kalkmaz Hastanede sadece annem olsun istiyorum, eşimde arada gelsin gitsin falan.. Kvalide, onun kardeşleri, onların çocukları falan gelemesin yani bu seferki doğumumda dinimiz amin
Benim sadece annem yanimda olacak kayinvalidem coooook uzaklarda gelme sanslari sifir arkadas cevremiz ziyaretci olur bizde oyuzden keyfim yerindeKaynanamlar sanirim 1 yasindayken gorecekler oglusumu

Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. biz iyiyiz şükür şimdilik bir yaramazlık yok..

Bende ikramlık hediyelik birşey yaptırmıyorum.
Kimseyi de kabul etmicem vallahi kimse de kusura bakmasın bebeğin sağlığından öte bisey yok. Hele ki 100 yılda 1000 yılda bir gelen bir illet varken başımızda..

Vallahi kocam da sa itiraz eden onu da atarım dışarı amaaa ama ne bu bizlerin çektiği hamile kalmak ayrı dert taşıması ayrı dert sonra pandemi ye yakalanmak ayrı bi şans sonra loğusa kimse takmasın bebegimii herkez vıcık vıcık öpsün... Daha neler ... Ben basda kestim kp kv bikere gelir okadar kendi annemler de ayni şekilde geri kalanlar beklesin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…