Benimde 8 yıl önceydiBen 8 yil oncede 1 gece kaldim sezeryandi yine 1 gece kalicam
Bacim sen nerde yasiodun5 gun cok degilmi ya ben cik deseler ayni gun cikmak isterim
O zaman doktor tavsiye etmişti eczaneden alıyorduk. Eşimde sağolsun bıktırana kadar almıştı. Bana aşırı kilo yaptı.Malt içecek içmemiştim. Kalorisi çok mu acaba, süt yapacağım derken kilolarıma kilolar katmayayım diye korkuyorum bendeSu kesinlikle öncelikliğimiz
Maşallah bebişeBen de kontrolden geldim kızlar. 34+1 bugün 2400 kg 45 cm olmuş minik kuşum.. Kafa aşağıda kendini yorma dedi.. 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım 11 mart dayansa keşke de korkmaya başladım.. Doktor da kendini zorlama o zamana kadar dayanayım diye dedi.
Kasılmaları sordum çocuğun bir tarafa toplanması değilmiş sadece o hareket halindeyken yeri daraldığından zaten olur dedi.. O toplanma ile beraber belden sancı ağrı olursa kasılma diyebiliriz dedi.. 1 martta kontrol tekrar 20 dk nst bağlarız dedi.. Bizden haberler böyle .. Bir de şuraya köfte dudak bırakayım gülün biraz teyzeleri.. Anası gibi hep aç yavrucak el yetmemiş ayak emiyor.
Ben de hiç kullanmadım su yeterli bencede ama tabi o 8 yıl önceydi şimdi yine bol süt olur mu bilmiyorum yaş ilerlediBen almadım . Önceki hamileliğimde o kadar çık içmiştim ki hümana dahil hiçbirşey almayacağım. Bol su içeceğim inşallah
Allah Allah ne kadar sıkı önlemler alınıyor bizde haftasonu yasakları bile doğru dürüst uygulanmıyorisvicrede ohal nisana kadar uzatildi burda, ziyaretci bile kabul etmiyorlar refakatci alinmiyor zaten. Esim ve oglum sadece günde 2 saatligine gelebilecekler o yüzden ben herseyi iptal ettim. Kapi süsü ve magnetli süsler yaptirmistim malesef evdede 5 kisi kurali geldi, kv kp gelecegi icin 6 kisi olacagiz evde o yüzden evede kimse gelmeyecek. Oglumda lohusa serbeti lokum cikolata ve hediyelikler yaptirmistim.
Çok anlayışsız valla ailen de yanında ama kota sınırından gelemeyecekler kabus gibiAh ahhh tas kafaya ne anlatsan bos. Hic dinlemiyolar 5 kisi kurali var diyorum ee tmm iste bebegi saymazsak 5 kisi oluyoruz evin icinde kimsenin gelmesine gerek yok diyolar sanki benim ailem yokmus gibi. Seytan diyo polisi ara bunlar zorla geldi yeni dogum yaptim virüslü olabilirler korkuyorum diyim alip götürsünler karantina hastanesine
Bilmişe bak yaa akıllı bıdıkKiz valla biraktirmak icin neler yaptim 4 aylik hamileydim sütüm kesildi ohh simdi birakir dedim yokk bacim bide dil pabuc gibi süt yok meme var diyo bide karnimi elleyip kardes hadi gelde sütte gelsin diyo
Benimde haftasi önde ama dogum icin planlayacagimiz tarihi etkilemez demsti doktorCihazdan cihaza ölçümler ne kadar çok değişiyor sizde de öyle mi
Daha iyi cihazda hep daha önde çıkıyor.
33+ 4 de 2495 gr ve yaklaşık 49-50 cm olmuşuz.
Çok şükür herşey yolunda haftası önden gidiyor haftası önden gidince de doğum erken mi olur acaba
Bazen çok oynuyo ölçümler arası evet bende şaşırıp kalkiyomCihazdan cihaza ölçümler ne kadar çok değişiyor sizde de öyle mi
Çok şükür herşey yolunda haftası önden gidiyor haftası önden gidince de doğum erken mi olur acaba
Bacim yenirmi bilmem ama hic elleme bebekde leke olur derlerArkadaşlar merhaba, hamilelikte dana ciğeri yenir mi? Bilgisi olan, Dr. Una soran oldumu hiç? Araştırdım ilk 3 ay yenmez diyor ama emin olamadım.
Bana diyetisyenim işlenmiş etleri, sakatatların hiçbirini önermemişti ciğer de dahil ciğer içerisindeki a vitamininden dolayı tavsiye edilmiyor sanırım ama canın fln çekiyosa iyi temizlenmiş iyi pişirilmiş abartmıcak şekilde yemenin çok da sorun olacağını düşünmüyorum.Ben bikaç defa sucuk yedim mesela canım çektiği için:) hatta sushi bile yedim:)Arkadaşlar merhaba, hamilelikte dana ciğeri yenir mi? Bilgisi olan, Dr. Una soran oldumu hiç? Araştırdım ilk 3 ay yenmez diyor ama emin olamadım.
Evet onu duydum, hatta teyzemin kızında varmış,hep der teyzem sakın elleme diye. Anneme yaptırıcam, azcık yiyim bari.Bacim yenirmi bilmem ama hic elleme bebekde leke olur derlergecen hatta bi topikde okumstm biri yazms lekeli dogmus bebek ama baskasina yaptir ye canin cekiosa
Azıcık yiyim nefsim körelsin bari.Bana diyetisyenim işlenmiş etleri, sakatatların hiçbirini önermemişti ciğer de dahil ciğer içerisindeki a vitamininden dolayı tavsiye edilmiyor sanırım ama canın fln çekiyosa iyi temizlenmiş iyi pişirilmiş abartmıcak şekilde yemenin çok da sorun olacağını düşünmüyorum.Ben bikaç defa sucuk yedim mesela canım çektiği için:) hatta sushi bile yedim:)
Bana girmiyor kramp ama magnezyum hapları hemen geçiriyormuş eğer yoksa avokado ve muzun içerisinde de çok miktarda magnezyum var günlük onları da tüketebilirsin.Kızlar ya bacağına ayağına kramp gören oluyor mu hic, az once bir girdi aman tanrım.yok böyle acı, sabırla bekledim geçsin diye tam geçti bacağımı parmaklarını hareket ettirsin rahatlasın diye çok daha şiddetli girdi ağlıyordum acıdan, felç gibi kalakaldım. Çok uzun sürdü geçmesi.
Benimde başladı kramplar, fındık ve soda iyi geliyor diye okudum. Günde 1 şişe sade soda içmeye başladım azaldı. Kramp girdiğinde ayak parmaklarını oynat daha çabuk geçiyor.Kızlar ya bacağına ayağına kramp gören oluyor mu hic, az once bir girdi aman tanrım.yok böyle acı, sabırla bekledim geçsin diye tam geçti bacağımı parmaklarını hareket ettirsin rahatlasın diye çok daha şiddetli girdi ağlıyordum acıdan, felç gibi kalakaldım. Çok uzun sürdü geçmesi.
Benim gece uykudan uyandırıyordu.. Öyle böyle değil kitlenip ağlıyordum eşim masajla zor açıyordu.. Eskiden ayağımı dik öne uzatınca geçerdi artık öyle bile kımıldatamıyorum.. Dilimi ısırayım bir iki haftadır girmiyor..Kızlar ya bacağına ayağına kramp gören oluyor mu hic, az once bir girdi aman tanrım.yok böyle acı, sabırla bekledim geçsin diye tam geçti bacağımı parmaklarını hareket ettirsin rahatlasın diye çok daha şiddetli girdi ağlıyordum acıdan, felç gibi kalakaldım. Çok uzun sürdü geçmesi.
Maşallah baya boylu olacak heralde.. Benim kızım 51 cm doğmuştu şimdiki de okadar olur heralde...Cihazdan cihaza ölçümler ne kadar çok değişiyor sizde de öyle mi