2021 Nisan Anneleri

Brn anason rezene ısırgan falan karışık bişey içmiştim aktadan alıp. Hümana içmiştim. Bir de vitamalt içmitşim 25-30 şişe olmuştur toplam. Boza içtim. Kim ne dediysem yaptım. Bebeğim emmedi ve sağarak verdim hep . Sonuç olarak kiloyu bebek değil ben aldımAma şimdi araştırıyorumda sütün kalitesini bozuyormuş. Sadece bol su ve sağlıklı beslenme diyor emzirme danışmanları.

Epidural açılmayı yavaşlatıyor ilk aldığında bana sunide vermişti ama suni bende sancıyı kesmişti çıkarmışlardı çok müdehale edildimi yavaşlıyor açılma o zamanki doktorum sezeryanci idi benim ısrarım ve kararlılığımdan dolayı almadı sezeryane hastaneye yatırdı ve açılma tamamlanana kadar gelmedi oradaki hemşirelerle takip etti, doğum anında epiduralden dolayı sadece ayaklarımı hissettiğimi farkedince çatala çıktığımda ayaklarımı dayadım ve onlardan güç alıp ittirdim kendimi o sebeple ıkınmam kuvvetli oldu doktoruma kızdığım için hiç bağırmadan odaklanıp nefesimi kullanıp ıkındım ve 5.de geldi şimdiki doktorum doğal doğum doktoru olduğu için hikayemi dinlediğinde sen kendin çok çabalamış başarmışsın bu sefer çok kolay müdahalesiz doğurursun sen dedi o sebeple güvenim onada kendimede tam kafana koyduysan olur o iş ve Ayetel Kürsiyi her an okudum İnan ağrı kesici gibi birşeydi bana çok yardım etti bu dua

Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım

Kızlar kontrolden çıktım her şey yolunda şükür 31+1 deyiz 1880 gr olmuş ama ters duruyor, ben zaten sezaryen istiyordum kan ve idrar verdim 32 den sonra nst ye başlıyoruz dedi.
masallah ay ne güzel ya hemen hemen hepsi 2 kilo oldular

Benim doğum yapacağım hastane veriyor lohusa şerbeti ama kim gelebilecek de ziyarete kime ikram edeceğiz ben içtim daha önce tadı güzel canım ama nasıl yapıldığı hakkında hiçbir bilgin yok şeker ya da çikolata yaptıracağım sanırım eve de gelen olur mu bilmiyorum belki yaza vakalar azalınca☹

Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Ben ilk dogumumda sezeryandi 5 gün kalmistim bundada sezeryan ve 5 gün kalacagim.

Az kalmış canım inşallah zamanında gelir Allah yardımcın olsun

Malt içecek içmemiştim. Kalorisi çok mu acaba, süt yapacağım derken kilolarıma kilolar katmayayım diye korkuyorum bende Su kesinlikle öncelikliğimiz

Ben 8 yil oncede 1 gece kaldim sezeryandi yine 1 gece kalicam
Ben ilk dogumumda sezeryandi 5 gün kalmistim bundada sezeryan ve 5 gün kalacagim.
Bacim sen nerde yasiodun5 gun cok degilmi ya ben cik deseler ayni gun cikmak isterim

Ne güzel maşallah yavruna

ONTK anamm o ne kızzz 5 gece .. Benim de sezaryan 2 geceydi ilk gün dr beni gönderecekti ben çıkmak istemedim.. Tabi 9 yıl önceydi.. Acemilik var bir sıkıntı olur diye korkmuştum..

Süt artıcı çay olarak bişeyler aldınız mı kızlar?
Aslında Eylül Öztürk'ün tavsiye ettiği bir çay vardı sepete ekledim ama vazgeçtim.. İlkinde humana çay almıştım bebek emmedi pompa ile de az geldi çayın da bir faydasını görmedim... Ama şunu anladım ki yok helva ye,yok soğan ye, bulgur ye diye bizi yiyip bitirenler hiç farkında değil bol su içirttiği için onlar işe yarıyor gibi oluyor. Ben de rezene komposto ve bol su düşünüyorum.. İnşallah bunda çok ahdım var emsin diye.. Allah bol sütlü günler versin hepimize.

Kızlar kontrolden çıktım her şey yolunda şükür 31+1 deyiz 1880 gr olmuş ama ters duruyor, ben zaten sezaryen istiyordum kan ve idrar verdim 32 den sonra nst ye başlıyoruz dedi.
Maşallah canım.. Ters olsa da daha haftan erken ya dönebilir.. Gerçi normal doğum istemiyormuşsun da geçen forumda birileri yazmıştı hareketler varmış bebeği düz döndüren ben ilk hamileliğimde bilsem yapardım.. O kadar çok normal düşünüyordum ki sezaryan deyince dünya başıma yıkılmıştı..Sezeryanın da korkulacak birşey olmadığını yaşayarak görmüş oldum..

Biz de geçen hafta konuştuk iki gece kalınıyormuş hastanede. Sezaryen normal diye bi ayrımda bulunmadı. Ziyaretçi yasak bir refakatçi artı eş de kalabilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…