Brn anason rezene ısırgan falan karışık bişey içmiştim aktadan alıp. Hümana içmiştim. Bir de vitamalt içmitşim 25-30 şişe olmuştur toplam. Boza içtim. Kim ne dediysem yaptım. Bebeğim emmedi ve sağarak verdim hep . Sonuç olarak kiloyu bebek değil ben aldımBende ilk doğumda humana içmiştim ama çok şekerliydi hala tadı aynı mı bilmiyorum. Hatta doğumdan bi kaç gün önce içmeye başlamıştım. Sezeryandan 10 saat sonra da sütüm gelmeye başlamıştı bilmiyorum etkisi var mıydı tabiŞekersiz bişeyler bulmak istiyorum. Anasonlu rezeneli bişeyler yani evet bol su ve gündüz uykusu da çok iyi gelmişti bana
Epidural açılmayı yavaşlatıyor ilk aldığında bana sunide vermişti ama suni bende sancıyı kesmişti çıkarmışlardı çok müdehale edildimi yavaşlıyor açılma o zamanki doktorum sezeryanci idi benim ısrarım ve kararlılığımdan dolayı almadı sezeryane hastaneye yatırdı ve açılma tamamlanana kadar gelmedi oradaki hemşirelerle takip etti, doğum anında epiduralden dolayı sadece ayaklarımı hissettiğimi farkedince çatala çıktığımda ayaklarımı dayadım ve onlardan güç alıp ittirdim kendimi o sebeple ıkınmam kuvvetli oldu doktoruma kızdığım için hiç bağırmadan odaklanıp nefesimi kullanıp ıkındım ve 5.de geldi şimdiki doktorum doğal doğum doktoru olduğu için hikayemi dinlediğinde sen kendin çok çabalamış başarmışsın bu sefer çok kolay müdahalesiz doğurursun sen dedi o sebeple güvenim onada kendimede tam kafana koyduysan olur o iş ve Ayetel Kürsiyi her an okudum İnan ağrı kesici gibi birşeydi bana çok yardım etti bu duaRüyamda normal doğuma giriyordum.kegel egzersizi yapıyorum, yürüyüş yapıyorum, pilates topunu bayadır ara ara kullanıyorum haftaya düzenli kullanmaya başlayacağım. Bence bebeğin doğum pozisyonuna girmesi konusunda etkili oldu o. Bi de hurma yiyip, ahududu yaprağı çayıydı sanırım ondan içeceğim. Elimden gelen herşeyi yapıyorum normal olsun diye de bakalım epidural almayı da düşünmüyorum ıkınmayı zorlaştırıyor dediler diye. Sezeryan için bi hazırlığım yok ona kafa olarak hazır olmam lazım.
aynen aminnnnnnnnnnnnnnnnnnYaa inşallah ziyaretçi yasağı kalkmazHastanede sadece annem olsun istiyorum, eşimde arada gelsin gitsin falan.. Kvalide, onun kardeşleri, onların çocukları falan gelemesin yani bu seferki doğumumda dinimiz amin
masallahKızlar kontrolden çıktım her şey yolunda şükür 31+1 deyiz 1880 gr olmuş ama ters duruyor, ben zaten sezaryen istiyordumkan ve idrar verdim 32 den sonra nst ye başlıyoruz dedi.
Seni şanslı şeyBende bu hayalim gercek olsn die cook uzaklarda 2.cocugu yaptmilk cocukda yeterince lohusa depresyonu yasadm
Benim doğum yapacağım hastane veriyor lohusa şerbeti ama kim gelebilecek de ziyarete kime ikram edeceğiz ben içtim daha önce tadı güzel canım ama nasıl yapıldığı hakkında hiçbir bilgin yok şeker ya da çikolata yaptıracağım sanırım eve de gelen olur mu bilmiyorum belki yaza vakalar azalınca☹Kızlar lohusa şerbeti yapcakmısınız? Lohusa şekeri diye birşey varmış onu da koymak gerekiyor sanırım.Hem ikram etmek için hem de anne sütünü de arttırıyormuş ben hiç içmedim tadı güzelmidir acaba
Ben ilk dogumumda sezeryandi 5 gün kalmistim bundada sezeryan ve 5 gün kalacagim.Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Az kalmış canım inşallah zamanında gelir Allah yardımcın olsunEşimin ailesi memlekette kendi ailemde ilgilenmiyor benmle evde tek başıma kalıyorum bişey olunca korkuyorum sürekli kadınlar kulübündeki forumlara bakıyorum netten okuyorum annemi bile arasam işim var diyo kimseyi de rahatsız etmek istemiyorum bende artık Allah büyükEşim yardım ediyor işten gelince Sağolsun
Malt içecek içmemiştim. Kalorisi çok mu acaba, süt yapacağım derken kilolarıma kilolar katmayayım diye korkuyorum bendeBrn anason rezene ısırgan falan karışık bişey içmiştim aktadan alıp. Hümana içmiştim. Bir de vitamalt içmitşim 25-30 şişe olmuştur toplam. Boza içtim. Kim ne dediysem yaptım. Bebeğim emmedi ve sağarak verdim hep . Sonuç olarak kiloyu bebek değil ben aldımAma şimdi araştırıyorumda sütün kalitesini bozuyormuş. Sadece bol su ve sağlıklı beslenme diyor emzirme danışmanları.
Canım humananın çayını aldım ve bol kayısı kompostosu yapmıştık kızımda bunda da yaparım sanırımSüt artıcı çay olarak bişeyler aldınız mı kızlar?
Ben 8 yil oncede 1 gece kaldim sezeryandi yine 1 gece kalicamKızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Bacim sen nerde yasiodunBen ilk dogumumda sezeryandi 5 gün kalmistim bundada sezeryan ve 5 gün kalacagim.
Bende sezaryen olmuştum ve 1 gece kaldım.Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Ne güzel maşallah yavrunaBen de kontrolden geldim kızlar. 34+1 bugün 2400 kg 45 cm olmuş minik kuşum.. Kafa aşağıda kendini yorma dedi.. 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım 11 mart dayansa keşke de korkmaya başladım.. Doktor da kendini zorlama o zamana kadar dayanayım diye dedi.
Kasılmaları sordum çocuğun bir tarafa toplanması değilmiş sadece o hareket halindeyken yeri daraldığından zaten olur dedi.. O toplanma ile beraber belden sancı ağrı olursa kasılma diyebiliriz dedi.. 1 martta kontrol tekrar 20 dk nst bağlarız dedi.. Bizden haberler böyle .. Bir de şuraya köfte dudak bırakayım gülün biraz teyzeleri.. Anası gibi hep aç yavrucak el yetmemiş ayak emiyor.
İlk doğumda içmiştim humana ama şekerli geliyordu. Alayım bari yine bi kutu en azından bulunsunCanım humananın çayını aldım ve bol kayısı kompostosu yapmıştık kızımda bunda da yaparım sanırım
Aslında Eylül Öztürk'ün tavsiye ettiği bir çay vardı sepete ekledim ama vazgeçtim.. İlkinde humana çay almıştım bebek emmedi pompa ile de az geldi çayın da bir faydasını görmedim... Ama şunu anladım ki yok helva ye,yok soğan ye, bulgur ye diye bizi yiyip bitirenler hiç farkında değil bol su içirttiği için onlar işe yarıyor gibi oluyor. Ben de rezene komposto ve bol su düşünüyorum.. İnşallah bunda çok ahdım var emsin diye.. Allah bol sütlü günler versin hepimize.Süt artıcı çay olarak bişeyler aldınız mı kızlar?
Maşallah canım.. Ters olsa da daha haftan erken ya dönebilir.. Gerçi normal doğum istemiyormuşsun da geçen forumda birileri yazmıştı hareketler varmış bebeği düz döndüren ben ilk hamileliğimde bilsem yapardım.. O kadar çok normal düşünüyordum ki sezaryan deyince dünya başıma yıkılmıştı..Sezeryanın da korkulacak birşey olmadığını yaşayarak görmüş oldum..Kızlar kontrolden çıktım her şey yolunda şükür 31+1 deyiz 1880 gr olmuş ama ters duruyor, ben zaten sezaryen istiyordumkan ve idrar verdim 32 den sonra nst ye başlıyoruz dedi.