2021 Nisan Anneleri

Ya ne güzel bir forum kimse kimseyi görmedi tanımıyor ama ortam sıcacık sanki çaya kahveye gelinmiş sohbet ediliyormuş gibi çok güzel ya kurandan Da cevap verenlerden de Allah razı olsun tek başına evde bu gebe halimle çok korkup bulanmıştım nasıl iyi geldi iki kelime bile konuşmak ☺️🤲🥳❤️ çok duygulandım 😥göz yaşım pıtt 🤰🏼

Ben de kontrolden geldim kızlar. 34+1 bugün 2400 kg 45 cm olmuş minik kuşum.. Kafa aşağıda kendini yorma dedi.. 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım 11 mart dayansa keşke de korkmaya başladım.. Doktor da kendini zorlama o zamana kadar dayanayım diye dedi.
Kasılmaları sordum çocuğun bir tarafa toplanması değilmiş sadece o hareket halindeyken yeri daraldığından zaten olur dedi.. O toplanma ile beraber belden sancı ağrı olursa kasılma diyebiliriz dedi.. 1 martta kontrol tekrar 20 dk nst bağlarız dedi.. Bizden haberler böyle .. Bir de şuraya köfte dudak bırakayım gülün biraz teyzeleri.. Anası gibi hep aç yavrucak el yetmemiş ayak emiyor.

Eklentiler

• IMG_20210219_115849_resized_20210219_121216399[199163].jpg
    IMG_20210219_115849_resized_20210219_121216399[199163].jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20210219_115843_resized_20210219_121216060[199162].jpg
    IMG_20210219_115843_resized_20210219_121216060[199162].jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 87
Ben de kontrolden geldim kızlar. 34+1 bugün 2400 kg 45 cm olmuş minik kuşum.. Kafa aşağıda kendini yorma dedi.. 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım 11 mart dayansa keşke de korkmaya başladım.. Doktor da kendini zorlama o zamana kadar dayanayım diye dedi.
Kasılmaları sordum çocuğun bir tarafa toplanması değilmiş sadece o hareket halindeyken yeri daraldığından zaten olur dedi.. O toplanma ile beraber belden sancı ağrı olursa kasılma diyebiliriz dedi.. 1 martta kontrol tekrar 20 dk nst bağlarız dedi.. Bizden haberler böyle .. Bir de şuraya köfte dudak bırakayım gülün biraz teyzeleri.. Anası gibi hep aç yavrucak el yetmemiş ayak emiyor.
Masallah ya bende en son renkli usg aldm gordukce cildiriyorm 🥰Bacim dinlen sona cok yaklastin valla saglikla kavusmak nasip etsin rabbim🤲

Ayyy maşallah ona, nasil büyümüş ayyy 🥰 benim de belden vuruyor kasılma anlarında haftaya nst var bakalım ne diyecek doktor daha çok erken ablasına çekmemiştir inşallah bekler uslu uslu...
Ayak emme bizim ufaklikta da vardı fotoğrafta suratının yanında ayağı var minnak top parmakları 🥰🥰🥰🥰

Masallah ya bende en son renkli usg aldm gordukce cildiriyorm 🥰Bacim dinlen sona cok yaklastin valla saglikla kavusmak nasip etsin rabbim🤲
Evet canım ya benim ilk kızımda hep sırtı dönüktü yüz görememiştik bukadar.Bunun maşallahı var boy boy foto aldık.. İnsan baktıkça deliriyor.. Allah hepimize zamanında sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah.

Ne güzel çıkmış fotoğrafları yaa bende hiç böyle net fotoğrafları yok yavrumun renkli usg mu deniyor buna

Evet canm kırmızı bişy aktarlarda satiliyo sütü çok arttırıp cidden tadida güzel gelmişti bana baharatlı flan :eğlence:kendim içinde bolca yapicam inşallah
Bende deneyeyim ozaman sadece o şekere benzer şey ile yapılmıyor değilmi tarçın karanfil zencefil muskat fln da konuyor içine

Aynen inşallah birazcık daha dişini sıksa bugüne kadar gelebildik şükür burada seninle haftalarımız aynıymış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimkinin cinsiyeti kız senin ki nedir 🤗🤰🏼❤️
Benm erkek nasipse cnm aynı günmüş cidden :KK74:

Ya ne güzel bir forum kimse kimseyi görmedi tanımıyor ama ortam sıcacık sanki çaya kahveye gelinmiş sohbet ediliyormuş gibi çok güzel ya kurandan Da cevap verenlerden de Allah razı olsun tek başına evde bu gebe halimle çok korkup bulanmıştım nasıl iyi geldi iki kelime bile konuşmak ☺️🤲🥳❤️ çok duygulandım 😥göz yaşım pıtt 🤰🏼
Sen bide tam toplanınca gör bizi :KK48: biz hep buralardayız sıkıldıkça yaz hepimize iyi geliyo buralar :KK23:

Canım bebegin saglıklıysa ne güzel iste neden üzülüyorsunki kilo iyi bişey değilki
Bebegim iyi sükür canim ama 2 bucuk yasindaki oglum hala emiyor biraz kilo alsaydim iyi olurdu 2 cocuk emzirecem gücüm kalmayacak diye korkuyorum bide zayifim zaten cibik gibi olcam 🤭

Maşallah kuzucuga ağzını burnunu yerim onun:KK22:bnm kontrolde bgundu hftaya erteledim mecburiyetten depresyona girdim evde gidemedim diye:KK30:çok merak ediyom ne kadar oldu sipacigim

Maşallah kuzucuğa 😇 benim de randevum var 1 de bekliyorum doktoru. Rüyamda doğum yapmıştım ama avuç kadar bir şeydi ateşi çıkıyordu doktora gidiyorduk üzerini çıkarıyorduk bu defa işiyordu her yere falan doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmeye devam edicem sanırım 🙈

Bebegim iyi sükür canim ama 2 bucuk yasindaki oglum hala emiyor biraz kilo alsaydim iyi olurdu 2 cocuk emzirecem gücüm kalmayacak diye korkuyorum bide zayifim zaten cibik gibi olcam
Iligini kemigini kurutur kız ikisi senin büyüğe bırakır bari olmuş o artık :KK57::kk77: emzirirken kilo vermek hayalim şimdide hamileyken cok almamak hayali suya düşünce yeni maceralar arıyorum :KK48:

Bebegim iyi sükür canim ama 2 bucuk yasindaki oglum hala emiyor biraz kilo alsaydim iyi olurdu 2 cocuk emzirecem gücüm kalmayacak diye korkuyorum bide zayifim zaten cibik gibi olcam 🤭
Canım 2buçuk yaşındaymış bence bıraktır senin canına da yazık.Bildiğim kadarıyla yarardan çok zararı oluyor.Tabi sen daha iyi bilirsin ama hep öyle bilinir

Maşallah kuzucuğa 😇 benim de randevum var 1 de bekliyorum doktoru. Rüyamda doğum yapmıştım ama avuç kadar bir şeydi ateşi çıkıyordu doktora gidiyorduk üzerini çıkarıyorduk bu defa işiyordu her yere falan doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmeye devam edicem sanırım 🙈
Yaa sorma ben de bu ara çok görüyorum.. Geçen arkadaşımda beni şirkette doğurmuşum görmüş etkisinde kaldım heralde..

Kızlar lohusa şerbeti yapcakmısınız? Lohusa şekeri diye birşey varmış onu da koymak gerekiyor sanırım.Hem ikram etmek için hem de anne sütünü de arttırıyormuş ben hiç içmedim tadı güzelmidir acaba
Genelde hastanelerde ikram ediliyor. Kırmızı bi rengi oluyor. İlk hamileliğimde hastane ikram etmek için getirmişti odaya

X