Hoş geldin canım günaydın herkese buralar çok sessiz yine umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdirMerhabalar benide aranıza alır mısınz kimseyi tanımıyorum
Hoş bulduk günaydınlar hayırlı sabahlar olsun inşallah evet iyiyiz şimdilik şükür ama heran erken doğum tehlikem var malesef sadece ilaçlar ve yatakHoş geldin canım günaydın herkese buralar çok sessiz yine umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir
Eşim almış onun web sitesinden 6-7 parça. Bi marka değil de bi bebek mağazası yani farklı farklı markalar var içinde. Çok beğendiklerimde var kalite olarak, normal dediklerimde varKızlar jammybaby diye bir marka çıkıyor hep karşıma. Ğrünlerinden alan oldu mu. Çok tatlılar fitatı da uygun ama bilemedim
Araştırma hastanesi flan yokmu yakınlarında orayla görüssen? Bidaha yasatmasin rabbim sağ salim kavuşun inşallahErken doğum tehlikem var yakınımızdaki bütün özel hastanelerde küvez yok devlet hastanesinde de doğum yapmak istemiyorum. Daha önce bebeğimi kaybettim devlet hastanesinde doğum yaptım halen bile psikolojim bozuk kanlar içinde o acıyla kızlı erkekli öğrencilerin elinde oyuncak gibi doğum yaptırdılar bana zorla şimdi bu gebeliğimde korkuyorum devlette doğum yapmaya ama özel küvezimiz yok seni alamayız diyorlar nypıcam ben
Allah razı olsun inşallahAraştırma hastanesi flan yokmu yakınlarında orayla görüssen? Bidaha yasatmasin rabbim sağ salim kavuşun inşallah
Hayırlısı ile inşallah haftasını bekler kuzucuk sorun nedir erken doğum ile ilgiliHoş bulduk günaydınlar hayırlı sabahlar olsun inşallah evet iyiyiz şimdilik şükür ama heran erken doğum tehlikem var malesef sadece ilaçlar ve yatak
Rüyamda normal doğuma giriyordum.Korkmayın kızlar sancı denen şey ara ara vuran birşey 5cm e kdr ne bağırdım ne ağladım sadece içten bir inleme geliyor o ayrı ama dayanılmayacak gibi değil ki ben baş ağrısı bilmem kesikten çok korkarım epiduralden sonrası çok rahat zaten sadece ıkınmak kalıyor onda da doktoru dinleyip nefesini kullanırsan en fazla 5ıkınmada gelmişti benim, kesi sıfır acıydı ve çok azdı zaten doğum sonrası acımıyor bile, bu sefer epidural almayacağım kesişe yapmam dedi bu sebeple nefes videoları izliyorum teknik önemli
Canım ailen nerde ya da eşinin ailesi başka bir yerdeyse gidip orda doğum yapman mümkün olabilir mi başınız sağolsun Allah tekrarından korusun bunu sağlıkla kucağına almak nasip okur inşallah belki de erken doğmaz küveze gerek kalmaz yani inşallah öyle olurAllah razı olsun inşallahpek yakın değil ama bitane var doğum haneleri harabe gibi ve süriyeli dolu bir kere tek doktor yüzü gördüm orda nasıl sevinmiştim doktoru görünce
Ay ne güzel anlatmışsın inşallah normal isteyen herkesin böyle kolay olurKorkmayın kızlar sancı denen şey ara ara vuran birşey 5cm e kdr ne bağırdım ne ağladım sadece içten bir inleme geliyor o ayrı ama dayanılmayacak gibi değil ki ben baş ağrısı bilmem kesikten çok korkarım epiduralden sonrası çok rahat zaten sadece ıkınmak kalıyor onda da doktoru dinleyip nefesini kullanırsan en fazla 5ıkınmada gelmişti benim, kesi sıfır acıydı ve çok azdı zaten doğum sonrası acımıyor bile, bu sefer epidural almayacağım kesişe yapmam dedi bu sebeple nefes videoları izliyorum teknik önemli
İnşallah Allah razı olsunHayırlısı ile inşallah haftasını bekler kuzucuk sorun nedir erken doğum ile ilgili
Eşimin ailesi memlekette kendi ailemde ilgilenmiyor benmle evde tek başıma kalıyorum bişey olunca korkuyorum sürekli kadınlar kulübündeki forumlara bakıyorum netten okuyorum annemi bile arasam işim var diyo kimseyi de rahatsız etmek istemiyorum bende artık Allah büyükCanım ailen nerde ya da eşinin ailesi başka bir yerdeyse gidip orda doğum yapman mümkün olabilir mi başınız sağolsun Allah tekrarından korusun bunu sağlıkla kucağına almak nasip okur inşallah belki de erken doğmaz küveze gerek kalmaz yani inşallah öyle olur
Evt çok güzel anlatmış içim bi hoş oldu inşallah benm doğumumda öyle olur okurken cesaret geldiAy ne güzel anlatmışsın inşallah normal isteyen herkesin böyle kolay olur
Inşallah bikac hafta daha direnir ozman bebiş gerek kalmaz kuvoze flan sende gönlünce doğum yaparsınAllah razı olsun inşallahpek yakın değil ama bitane var doğum haneleri harabe gibi ve süriyeli dolu bir kere tek doktor yüzü gördüm orda nasıl sevinmiştim doktoru görünce
Evet canm kırmızı bişy aktarlarda satiliyo sütü çok arttırıp cidden tadida güzel gelmişti bana baharatlı flanKızlar lohusa şerbeti yapcakmısınız? Lohusa şekeri diye birşey varmış onu da koymak gerekiyor sanırım.Hem ikram etmek için hem de anne sütünü de arttırıyormuş ben hiç içmedim tadı güzelmidir acaba
Hoşgeldin..Allah yardımcın olsun. Çaresiz bırakmasın rabbim.Erken doğum tehlikem var yakınımızdaki bütün özel hastanelerde küvez yok devlet hastanesinde de doğum yapmak istemiyorum. Daha önce bebeğimi kaybettim devlet hastanesinde doğum yaptım halen bile psikolojim bozuk kanlar içinde o acıyla kızlı erkekli öğrencilerin elinde oyuncak gibi doğum yaptırdılar bana zorla şimdi bu gebeliğimde korkuyorum devlette doğum yapmaya ama özel küvezimiz yok seni alamayız diyorlar nypıcam ben
Aynen inşallah birazcık daha dişini sıksa bugüne kadar gelebildik şükür burada seninle haftalarımız aynıymış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimkinin cinsiyeti kız senin ki nedirInşallah bikac hafta daha direnir ozman bebiş gerek kalmaz kuvoze flan sende gönlünce doğum yaparsınözelde bi şekilde ayarlarlar ama zorda kalınca dogumdan sonra sevk edebilirler flan tam olarak konuşmakta fayda var
Hoş buldukHoşgeldin..Allah yardımcın olsun. Çaresiz bırakmasın rabbim.