30+5 toplamda 5 kilo aldim. Ama bundan sonra artacaktır diye düşünüyorum. Bebek fazla alacağı için.Buarada kaç kilo aldınız kızlar
Canım 2 ölçek olarak kullan doktorum öyle dedi bana, günde 4 kere falan kullanıyorum.İnşallah kuzum inşallah şimdi çıktım almaya gidiyorum bende çok sağolungünde 3 defa birer kaşık içebilirim değil mi
4 defa 2ser kaşık içebilirsin demişti doktor bana canmİnşallah kuzum inşallah şimdi çıktım almaya gidiyorum bende çok sağolungünde 3 defa birer kaşık içebilirim değil mi
Bende 33. Haftadaym 17 kiloBen 15 kilo aldım 31. haftadayım daha
Maşaallah cok iyiV
30+5 toplamda 5 kilo aldim. Ama bundan sonra artacaktır diye düşünüyorum. Bebek fazla alacağı için.
Canım 2 ölçek olarak kullan doktorum öyle dedi bana, günde 4 kere falan kullanıyorum.
Hiç sorma hiç bi 15te bende var bildiğim kadarıyla fazlası var eksiği yokBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Napalm bebişlerimize yarasın inşaallahHiç sorma hiç bi 15te bende var bildiğim kadarıyla fazlası var eksiği yok
Temennimiz o yonde tabiiNapalm bebişlerimize yarasın inşaallah
Yanlış yere konu açmış banlanmış o yüzdenBende 9 kilo almisimhilal bacim subat anneleri sayfasini kacirdm ya bayagidir yazmiyor ama ben ogrenirsem o bayanin tekrar suprizi varsa yazarm Muhittin nereye gitti banlandimi
Ama senin ikiz galiba nese veririz heralde doğumdan sonra:) benim diyetisyenim 9-12 kg hakkın var demişti en başında 12 yi aştıktan sonra da bidaha gidemedim zaten:)Bende 33. Haftadaym 17 kilo
34.hafta bitti 11 kg aldım .Bakalım son bir ayda kaç daha eklerim.Buarada kaç kilo aldınız kızlar
Ben baslarda cok kilo aldım zaten kilolu bir hamile olarak ilk 22 haftada 7 buçuk kilo filan aldım dengesiz beslenme uykusuzluk stres derken simdi 35. haftamızdayız ödemsiz bir gün de tartılırsam 9 kilo oluyor tabi 22 ile 35 arası bebek 2 kilodan fazla aldıBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Çok seri banlaniyo bu hatun ya demin burdaydi daha
Sabah baktığımda birikmişti yazılanlar okudum ama sanırım doğurmadı hala normal doğum bekliyordu. Bakalım artık denk gelirsem yazarım ben deBende 9 kilo almisimhilal bacim subat anneleri sayfasini kacirdm ya bayagidir yazmiyor ama ben ogrenirsem o bayanin tekrar suprizi varsa yazarm Muhittin nereye gitti banlandimi
Dogurup da gelcek korkum oÇok seri banlaniyo bu hatun ya demin burdaydi daha
Aa sezeryana alinacakdi sanki ozamandan beri dogurmamismiSabah baktığımda birikmişti yazılanlar okudum ama sanırım doğurmadı hala normal doğum bekliyordu. Bakalım artık denk gelirsem yazarım ben de
49 la başladım 31.hafta oldu bugün 58 le devam ama kollar bacaklar aynı tüm kilo göbek bölgemde bu da sırtıma ve belime acayip baskı ve ağrı yapıyorBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Evet ikiz benim teke göre 5kilo töleranslı oluyomus ama ben o beş kiloyuda asıcam gibiAma senin ikiz galiba nese veririz heralde doğumdan sonra:) benim diyetisyenim 9-12 kg hakkın var demişti en başında 12 yi aştıktan sonra da bidaha gidemedim zaten:)
Benimde öyle canım göbek ve cevresi popomda bile degısıklık yok annem diyo kızda popo büyür derler bide sende hiç değısklık yok diyo49 la başladım 31.hafta oldu bugün 58 le devam ama kollar bacaklar aynı tüm kilo göbek bölgemde bu da sırtıma ve belime acayip baskı ve ağrı yapıyor
Ben 15 kilo aldım 31. haftadayım daha