Ben sağlık problemlerimden dolayı alamadım canım sürekli hastalandım alayım da sağlıklı olayım yeter ki gerisinin hiç önemi yok inşallah emzirirsek veririz hepsini zatenYaa çok iyi kilon maşaallahya ben çok aldım aynen ikiz olması da etkili tabide hareket edememem de etkili canım ya hep yatıyorum malesef napalm saglıklı olsunlar da kilo verilir artık yuvarlanmazsam iyidir 17kilo almışım gerci gören herkes de okadar gibi durmuyorsun hiç diyor ama belkide üzülmiyim diyedir
Tamam canım bir kaşık içmiştim şimdi bir kaşık daha içtim valla o bile rahatlattı sanırım şuan yanma hissi yokV
30+5 toplamda 5 kilo aldim. Ama bundan sonra artacaktır diye düşünüyorum. Bebek fazla alacağı için.
Canım 2 ölçek olarak kullan doktorum öyle dedi bana, günde 4 kere falan kullanıyorum.
Di mi insan dünya varmış diyorTamam canım bir kaşık içmiştim şimdi bir kaşık daha içtim valla o bile rahatlattı sanırım şuan yanma hissi yok
12 almisim dun doktorda baktimBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Kuzum benim allah senden veDi mi insan dünya varmış diyorbir süre sonra kaşık bile kullanmiyorsun ben şişeyi kafama dikiyorum zaten o kadar alıştım ki ölçek ihtiyacım kalmadı.
Iyi gelmesine sevindim canım. Tüm dertlerimiz böyle böyle bitsin, doğuralım sağlıkla inşallah...
Işe yaramış sende de çok sevindim ya azabın bitti gözün aydınKuzum benim allah senden veYsmnondr den razı olsun gerçekten ilk defa bir akşamı rahat geçiriyorum şimdi bunun şerefine kendime Mısır patlattım yiyorum korkudan canımın istemesine rağmen yiyemiyordum artık bende şarapçı gibi gezinirim bununla amin canım inşallah
Veee sen gene kime comak soktunda ceza yedin ya karnindaki bebe ban li dogacak bizde burda meraktan gidecez kiz az otur yerine son ayda bulasma kimseyeYok canım magnezyum kullanmıyorum gece yatarken ceviz yedim üstüne kan ilacini içtim.yattim
Ben sadece 5 kilo aldimBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Valla masallah her yere yetisiyor enerjisine hayranim bide banlanmamaya dikkat etse süper olacakYanlış yere konu açmış banlanmış o yüzden
Yanlış yere konu açıp banlanmakta çok üzücü bence yaValla masallah her yere yetisiyor enerjisine hayranim bide banlanmamaya dikkat etse süper olacak
Hoşbuldum kuzumIşe yaramış sende de çok sevindim ya azabın bitti gözün aydınşurupcular komitesine hoşgeldim bebeğim
Canım bebegin saglıklıysa ne güzel iste neden üzülüyorsunki kilo iyi bişey değilkiBen sadece 5 kilo aldimKilo alamiyorum.
Korkmayın kızlar sancı denen şey ara ara vuran birşey 5cm e kdr ne bağırdım ne ağladım sadece içten bir inleme geliyor o ayrı ama dayanılmayacak gibi değil ki ben baş ağrısı bilmem kesikten çok korkarım epiduralden sonrası çok rahat zaten sadece ıkınmak kalıyor onda da doktoru dinleyip nefesini kullanırsan en fazla 5ıkınmada gelmişti benim, kesi sıfır acıydı ve çok azdı zaten doğum sonrası acımıyor bile, bu sefer epidural almayacağım kesişe yapmam dedi bu sebeple nefes videoları izliyorum teknik önemliEvet ya bende de var panik atak valla dün gece ben nasıl doğurcam diye kafama taktım. Sezaryenden çok korkuyorum spinal anestezi omurgadan falan ya birşey olursa diye. Saçmasapan ameliyat korkum varmış meğer. İnşallah normal olur diyorum ama bebiş bi tık tosuncuk gibiydi en son. Artarsa sezaryen demişti doktor.
HosgeldiiinnMerhabalar benide aranıza alır mısınz kimseyi tanımıyorum
Hosgeldin canim.Merhabalar benide aranıza alır mısınz kimseyi tanımıyorum