- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.805
Son adet 19 ocak kac haftalık oluyor benimki acabaDeğerlerin normal bence 2 günde bir iki katı artması lazım senin 3 gün olmuş.Kese için de daha erken en erken 5. haftalarda görünüyor, vajinal ultrasonla daha net görünüyor
4 haftalık oluyor ama tabi döllenme zamanı kesin bilinmediği için farklılık gösterebilir tarihlerSon adet 19 ocak kac haftalık oluyor benimki acaba
Bugun duyduğuma göre 35,40 gunlukken gorunurmus4 haftalık oluyor ama tabi döllenme zamanı kesin bilinmediği için farklılık gösterebilir tarihler
Peki araba hangisini aldınız ,o nasıl kalitesi ,sürüşü ,bende yoykonun arabalarına bakıyorumdaMerhabalar, bende yoyko anne yanı park yatak aldım kurulumu, kalitesi kumaşı bence cok iyi seviye ayarını çözemedim sadece yukseliyormus sanırım bizim yatak biraz yüksek onu göremedim nasıl ayarlandigini ama kalite olarak iyi duruyor. Hatta ben memnun kalınca yoykonun bebek arabasını seçtim cok kararsız olmama rağmen. Hepsiburada daki indirimde hic gozardı edilecek gibi değil
Canım ben bi doktoruma mesaj atayım bu şurubu ozaman tavsiye ederse alayım gerçekten hayat kalitemi yerlere düşürdü resmen belki de aylardır boşuna işkence çekiyorumBendede var o illet mahvediyodu haram oldu geceler gündüzler en son doktor bunu yazdı hiç zararı yok bunun günde 4 kere.icebilirsin dedi hayatını kurtardı resmen tavsiye ederm canimcimnet cekmiyo galiba resim yüklenirmi bilmem rennie duo diye bi şurup
Yok daha doner zamanı var cnm.masallah kuzuyaKızlar hastaneden çıktım 1800 gram bebek makattan geliş dedi daha dönmemiş sorun olur mu acaba inşallah sezaryen olmaz
Aynen cnm işkence resmen hemen aldır hiç affetmeCanım ben bi doktoruma mesaj atayım bu şurubu ozaman tavsiye ederse alayım gerçekten hayat kalitemi yerlere düşürdü resmen belki de aylardır boşuna işkence çekiyorum
Canım sigorta karşılıyor mu bu şurubu karşılamıyorsa hiç gidip reçete yazmakla uğraşmayayımBendede var o illet mahvediyodu haram oldu geceler gündüzler en son doktor bunu yazdı hiç zararı yok bunun günde 4 kere.icebilirsin dedi hayatını kurtardı resmen tavsiye ederm canimcimnet cekmiyo galiba resim yüklenirmi bilmem rennie duo diye bi şurup
Boşuna çekmişim ben bu kadar acıyı üzüldüm şuan gerçekten bir çözümü yoktur diye düşünüyordumBen de Rennie duo kullanıyorum, iki ölçek diyor doktorum, istersen şurubu kafana dik korkma diyor. Ben tek ölçek içiyorum 1 2 dk bekleyip su içiyorum peşine, sonrası ferahlıkBenim için hamilelik eşittir Rennie Hamileliklerimde en çok kullandığım muhtaç olduğum şey kesinlikle Rennie şurup...
Bakalım deneyeceğim bende canım inşallah işe yarar bendeT Tugba4444 bende de çok fena reflü midemden boğazıma doğru aşırı bir yanma oluyor önceden soğuk süt içiyordum şimdi o da midemi bulandırıyor.Benim doktorum da rennie duo verdi ama bana çok etki etmedi gibi bide naneli bir tadı var daha çok yaktı boğazımı.Birde beyaz kireç gibi birşey bir gün iki kaşık içtim o gün böbreğim ağrıdı zaten böbreğimde taş var korktum birdaha içmedim.
Karsiliyo sanırım canm benm özel sigorta ama o yüzden tam bilmiyorum ama tahminimce karsiliyodurCanım sigorta karşılıyor mu bu şurubu karşılamıyorsa hiç gidip reçete yazmakla uğraşmayayım
Doğru mu baktım bilmiyorum bide sen bak fiyatına 13tl yazıyordu liste fiyatı. Eğer uzaksa yazdırmakla uğraşma dediğin gibi alıver.Canım sigorta karşılıyor mu bu şurubu karşılamıyorsa hiç gidip reçete yazmakla uğraşmayayım
13 14 tl birşeymiş zaten al hemen dene canm bekleme bile inşallah şifa olurBoşuna çekmişim ben bu kadar acıyı üzüldüm şuan gerçekten bir çözümü yoktur diye düşünüyordum
Kan ve idrar tahlili verdim yarın almaya gideceğimYok daha doner zamanı var cnm.masallah kuzuya
Hâlâ oğlan dimi kız değişmedi bi daha yazmadın daKan ve idrar tahlili verdim yarın almaya gideceğim
Bacim döner daha haftasi kucuk hakket sen bi kayboldun ne alemdesin bakamKan ve idrar tahlili verdim yarın almaya gideceğim
Dimi kiz muallakdaydi dogruHâlâ oğlan dimi kız değişmedi bi daha yazmadın da
Walla en son 28 haftalikken sordum bidaha bacaklarını çok sıkmış açmıyor dedi doktor daha sormadım kimseye eşimde sordun mu diyodu yok dedim bebek gostermiyor kendiniHâlâ oğlan dimi kız değişmedi bi daha yazmadın da
Ayy canım öyle sismisim ki ayağa kalkmaya calistigimda 1 saat sürüyorBacim döner daha haftasi kucuk hakket sen bi kayboldun ne alemdesin bakam