Subat anneleri topigini okudunmh birinin cinsiyeti degistiAyy canım öyle sismisim ki ayağa kalkmaya calistigimda 1 saat sürüyorsen nasılsın daha alışveriş bile yapamadım cinsiyet yüzünden
Walla sağlıklı olsun kız erkek fark etmiyor çok alışveriş yapmayacağım beyaz şeyler alacağım artık kız mı erkek mi doğumda öğreneceğimSubat anneleri topigini okudunmh birinin cinsiyeti degistiDun bende doktora gitti esime anlatmistm doktora diyo hala erkek dimi hocam diye valla bende sisme flan yokda cok bulanti var malesef bide uykusuzluk
Ayy bi actırsınlar baksınlar bee sürpriz olcak baya baya uğraşsınlar azcik görürlerWalla en son 28 haftalikken sordum bidaha bacaklarını çok sıkmış açmıyor dedi doktor daha sormadım kimseye eşimde sordun mu diyodu yok dedim bebek gostermiyor kendini
Doktor baya ugrasti hakkını yiyememAyy bi actırsınlar baksınlar bee sürpriz olcak baya baya uğraşsınlar azcik görürler
Şubat anneleri kaçıncı sayfada merak ettimSubat anneleri topigini okudunmh birinin cinsiyeti degistiDun bende doktora gitti esime anlatmistm doktora diyo hala erkek dimi hocam diye valla bende sisme flan yokda cok bulanti var malesef bide uykusuzluk
İnşaallah canım durabildikleri kadar dursun diye yatırtıyo hep doktorum böylede zor oluyo ama yapacak birşey yok iki üç hafta daha dursalar en azından baya toparlarlar Allah ın izniyle inşaallahÇok şükür canım ya habersiz bırakma Allah korusun ikizler dayandığı yere kadar dayanır inşallah az kaldı sabret
Hiç sıkıntı yapma kuzum Allah nasip ederse herşey olacağına varır çok şükür artık heryerleru tam evet anne karni guzel ama dışarıdaki hayat ne getirir bilmiyoruz içini ferah tut sağlıklı sıhhatli olsunlarda herşey zamanla yerine oturur .bak dusecekmi sumu bumu derken doğurmaya geldikİnşaallah canım durabildikleri kadar dursun diye yatırtıyo hep doktorum böylede zor oluyo ama yapacak birşey yok iki üç hafta daha dursalar en azından baya toparlarlar Allah ın izniyle inşaallah
Ben 5aydan beri yasıyorum malesef ikiz oldugu için erken baslamıs olabilir benim ama bu kan akısıyla falan alakalı oluyomuş sanırım daha fazla oluyor ya normale göre oyuzden benim geceleri agrıda oluyor bilekle elin arasında tam normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum ama banaamısın demiyor tamamen kan akısıyla alakalı yani benimde hep karıncalı ve uyuşukEller neden uyuşuyor dun doktora sormayi unuttum siz yazinca aklima geldi benimde surekli uyuşup karincalaniyor
N nefesim-35 canlar karpal tünel sendromu hamilelikte en şık ortaya çıkar bazen erken bazen geç benimde ayaklarım yanıyor karıncalanıyor igneleniyor insallah gececek az kaldiBen 5aydan beri yasıyorum malesef ikiz oldugu için erken baslamıs olabilir benim ama bu kan akısıyla falan alakalı oluyomuş sanırım daha fazla oluyor ya normale göre oyuzden benim geceleri agrıda oluyor bilekle elin arasında tam normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum ama banaamısın demiyor tamamen kan akısıyla alakalı yani benimde hep karıncalı ve uyuşuk
Aynen öyle canım zorda olsa zaman geçiyor valla dedigin gibi sağlıkla hayırla gelsinler de inşaallah hepsi gecer gider. İşte ikiz ya doktorda ondan temkinli davranıyor dogum yaklaştıkca korkmak degıl ama nasıl olcak etcek insan merak ediyor bi endişe kaplıyor ister istemez. İkiside baş geliş mesela normal istiyorum doktorumda olumsuz konuşmadı kısmet olurda normal olursa cok iyi olacak inşaallah bakacak edecek insanım yok enazınan cabuk toparlanırım belki Rabbim büyük bakalım. Sağol kuzum benimHiç sıkıntı yapma kuzum Allah nasip ederse herşey olacağına varır çok şükür artık heryerleru tam evet anne karni guzel ama dışarıdaki hayat ne getirir bilmiyoruz içini ferah tut sağlıklı sıhhatli olsunlarda herşey zamanla yerine oturur .bak dusecekmi sumu bumu derken doğurmaya geldik
Evet canım ilk olduğunda araştırmıştım o sendrom oluyomuş genelde hamilelerde. Hepsi gecici Allah ın izniyle onlar iyi olsunda u n utur giderizN nefesim-35 canlar karpal tünel sendromu hamilelikte en şık ortaya çıkar bazen erken bazen geç benimde ayaklarım yanıyor karıncalanıyor igneleniyor insallah gececek az kaldi
Daha gelmedi dün gece siparis verdim ama incelemelerinde memnun kalmışlar yoyko city travel sistem 3 in 1 olarak geçiyor benim icin önemli olan hafif bir araba olması kolay açılıp kapanmasıydı youtube da yeni doğum yapmış bir anne den dinledim ve izledim en son öyle karar verdim güzele benziyor insallah memnun kalırızPeki araba hangisini aldınız ,o nasıl kalitesi ,sürüşü ,bende yoykonun arabalarına bakıyorumda
Evet canım bende baktım pahalı birşey sanmıştım uygunmuş fiyatı şimdi çıktım evden inşallah reçetesiz verirlerse alacağım hemenDoğru mu baktım bilmiyorum bide sen bak fiyatına 13tl yazıyordu liste fiyatı. Eğer uzaksa yazdırmakla uğraşma dediğin gibi alıver.
İnşallah kuzum inşallah şimdi çıktım almaya gidiyorum bende çok sağolun13 14 tl birşeymiş zaten al hemen dene canm bekleme bile inşallah şifa olur
Benimde makatti 32 de gitmistim en son. Kardesimde hamile oda 31 onunda makat demekki normal. 35 te falan donmesi lazim diye biliyorumKızlar hastaneden çıktım 1800 gram bebek makattan geliş dedi daha dönmemiş sorun olur mu acaba inşallah sezaryen olmaz
Ayy inşallah canım ya doktor çünkü ısrarla ilk doğumun sezaryen mi diye soruyordu şaşırdım bndeBenimde makatti 32 de gitmistim en son. Kardesimde hamile oda 31 onunda makat demekki normal. 35 te falan donmesi lazim diye biliyorum
Ben 15 kilo aldım 31. haftadayım dahaBuarada kaç kilo aldınız kızlar
Yaa çok iyi kilon maşaallahBen 7 kilo aldım canım 33.haftamdayım tabi sen ikiz annesisin bize göre biraz daha fazla alırsın doğal olarak