2021 Nisan Anneleri

Ayy canım öyle sismisim ki ayağa kalkmaya calistigimda 1 saat sürüyor 😂😂 sen nasılsın daha alışveriş bile yapamadım cinsiyet yüzünden 😂
Subat anneleri topigini okudunmh birinin cinsiyeti degisti🙈Dun bende doktora gitti esime anlatmistm doktora diyo hala erkek dimi hocam diye😂😂valla bende sisme flan yokda cok bulanti var malesef bide uykusuzluk🤦‍♀️

Subat anneleri topigini okudunmh birinin cinsiyeti degisti🙈Dun bende doktora gitti esime anlatmistm doktora diyo hala erkek dimi hocam diye😂😂valla bende sisme flan yokda cok bulanti var malesef bide uykusuzluk🤦‍♀️
Walla sağlıklı olsun kız erkek fark etmiyor çok alışveriş yapmayacağım beyaz şeyler alacağım artık kız mı erkek mi doğumda öğreneceğim 😂😂

Walla en son 28 haftalikken sordum bidaha bacaklarını çok sıkmış açmıyor dedi doktor daha sormadım kimseye eşimde sordun mu diyodu yok dedim bebek gostermiyor kendini 😂
Ayy bi actırsınlar baksınlar bee sürpriz olcak baya baya uğraşsınlar azcik görürler :KK34:

Şubat anneleri kaçıncı sayfada merak ettim 😂

Çok şükür canım ya habersiz bırakma Allah korusun ikizler dayandığı yere kadar dayanır inşallah az kaldı sabret 🥰🥰🥰😘😘😘
İnşaallah canım durabildikleri kadar dursun diye yatırtıyo hep doktorum böylede zor oluyo ama yapacak birşey yok iki üç hafta daha dursalar en azından baya toparlarlar Allah ın izniyle inşaallah

İnşaallah canım durabildikleri kadar dursun diye yatırtıyo hep doktorum böylede zor oluyo ama yapacak birşey yok iki üç hafta daha dursalar en azından baya toparlarlar Allah ın izniyle inşaallah
Hiç sıkıntı yapma kuzum Allah nasip ederse herşey olacağına varır çok şükür artık heryerleru tam evet anne karni guzel ama dışarıdaki hayat ne getirir bilmiyoruz içini ferah tut sağlıklı sıhhatli olsunlarda herşey zamanla yerine oturur .bak dusecekmi sumu bumu derken doğurmaya geldik😘😘🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️:KK68::KK74::KK74:

Eller neden uyuşuyor dun doktora sormayi unuttum siz yazinca aklima geldi benimde surekli uyuşup karincalaniyor
Ben 5aydan beri yasıyorum malesef ikiz oldugu için erken baslamıs olabilir benim ama bu kan akısıyla falan alakalı oluyomuş sanırım daha fazla oluyor ya normale göre oyuzden benim geceleri agrıda oluyor bilekle elin arasında tam normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum ama banaamısın demiyor tamamen kan akısıyla alakalı yani benimde hep karıncalı ve uyuşuk

Ben 5aydan beri yasıyorum malesef ikiz oldugu için erken baslamıs olabilir benim ama bu kan akısıyla falan alakalı oluyomuş sanırım daha fazla oluyor ya normale göre oyuzden benim geceleri agrıda oluyor bilekle elin arasında tam normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum ama banaamısın demiyor tamamen kan akısıyla alakalı yani benimde hep karıncalı ve uyuşuk
N nefesim-35 canlar karpal tünel sendromu hamilelikte en şık ortaya çıkar bazen erken bazen geç benimde ayaklarım yanıyor karıncalanıyor igneleniyor insallah gececek az kaldi:KK51:

Hiç sıkıntı yapma kuzum Allah nasip ederse herşey olacağına varır çok şükür artık heryerleru tam evet anne karni guzel ama dışarıdaki hayat ne getirir bilmiyoruz içini ferah tut sağlıklı sıhhatli olsunlarda herşey zamanla yerine oturur .bak dusecekmi sumu bumu derken doğurmaya geldik😘😘🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️:KK68::KK74::KK74:
Aynen öyle canım zorda olsa zaman geçiyor valla dedigin gibi sağlıkla hayırla gelsinler de inşaallah hepsi gecer gider. İşte ikiz ya doktorda ondan temkinli davranıyor dogum yaklaştıkca korkmak degıl ama nasıl olcak etcek insan merak ediyor bi endişe kaplıyor ister istemez. İkiside baş geliş mesela normal istiyorum doktorumda olumsuz konuşmadı kısmet olurda normal olursa cok iyi olacak inşaallah bakacak edecek insanım yok enazınan cabuk toparlanırım belki Rabbim büyük bakalım. Sağol kuzum benim😍😍😍🤗🤗😘😘💞💞💞

Son düzenleme:
N nefesim-35 canlar karpal tünel sendromu hamilelikte en şık ortaya çıkar bazen erken bazen geç benimde ayaklarım yanıyor karıncalanıyor igneleniyor insallah gececek az kaldi:KK51:
Evet canım ilk olduğunda araştırmıştım o sendrom oluyomuş genelde hamilelerde. Hepsi gecici Allah ın izniyle onlar iyi olsunda u n utur gideriz🙏

Peki araba hangisini aldınız ,o nasıl kalitesi ,sürüşü ,bende yoykonun arabalarına bakıyorumda
Daha gelmedi dün gece siparis verdim ama incelemelerinde memnun kalmışlar yoyko city travel sistem 3 in 1 olarak geçiyor benim icin önemli olan hafif bir araba olması kolay açılıp kapanmasıydı youtube da yeni doğum yapmış bir anne den dinledim ve izledim en son öyle karar verdim güzele benziyor insallah memnun kalırız

Ben 7 kilo aldım canım 33.haftamdayım tabi sen ikiz annesisin bize göre biraz daha fazla alırsın doğal olarak 😊

Kızlar hastaneden çıktım 1800 gram bebek makattan geliş dedi daha dönmemiş sorun olur mu acaba inşallah sezaryen olmaz
Benimde makatti 32 de gitmistim en son. Kardesimde hamile oda 31 onunda makat demekki normal. 35 te falan donmesi lazim diye biliyorum

Benimde makatti 32 de gitmistim en son. Kardesimde hamile oda 31 onunda makat demekki normal. 35 te falan donmesi lazim diye biliyorum
Ayy inşallah canım ya doktor çünkü ısrarla ilk doğumun sezaryen mi diye soruyordu şaşırdım bnde

Ben 7 kilo aldım canım 33.haftamdayım tabi sen ikiz annesisin bize göre biraz daha fazla alırsın doğal olarak 😊
Yaa çok iyi kilon maşaallah🤗 ya ben çok aldım aynen ikiz olması da etkili tabide hareket edememem de etkili canım ya hep yatıyorum malesef napalm saglıklı olsunlar da kilo verilir artık🙏 yuvarlanmazsam iyidir 17kilo almışım😅 gerci gören herkes de okadar gibi durmuyorsun hiç diyor ama belkide üzülmiyim diyedir😅

X