- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
İnşaallah görür duyarsın canım hayırlısıyla Rabbim herkese göstersinAy maşallah ne guzel bana da dua et kasamı göreyim kalp atışını duyayım Allah i izniyle
Oyyy haydi maaşallahhhh....inşallah onu da duyacağız inşallah....Doktora gittim 0.70mm dedi 5 haftalikmis ayrıntı vermedi kalp atışları için dedi dedim ay sonu gelirimsonra belirtim hiç yok dedim kalp atışı duyulduğunda kendini hissettirir dedi
Omg!!!!! Been şoookkkKızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Amin insallahİnşaallah görür duyarsın canım hayırlısıyla Rabbim herkese göstersin
Haftayaydı randevum geciktirme hemen git dedi. Benim baya yüksek cünküBenimde yüksek çıktı. Dr keseyi görünce ilaç başlayabiliriz dedi
Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Oğlum açıp bakıyor sürekli bu kardeşim diyeİndirdim sen yazınca ne kadar güzel
Maşallah maşallah canım ne güzel haber sağlıkla ilerler inşallahKızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Benim de öyle çok ayakta kalınca gerilir gibi oluyor hepsi o.Bel ve kasık yorgunluğa bağlı sanırım ya...midem hafif bulanıyor.göğüs şişliği ve hassasiyeti var.Arkadaşlar kasık sancıları geçen var mı? Benim 4 gündür sadce göğüslerim hassas başka bir belirtim yok korkuyorm bir şey mi oldu diye
Benimde midem bulantım yok ama tiksinme ve iştahsızlık vardı haftasonu şuan iyiyim perşembe kontrolüm var inşallah her şey yolundadırBenim de öyle çok ayakta kalınca gerilir gibi oluyor hepsi o.Bel ve kasık yorgunluğa bağlı sanırım ya...midem hafif bulanıyor.göğüs şişliği ve hassasiyeti var.
Canım benim değerim 4.42 çıkmıştı. Kadın doğum doktorum euthyrox diye bir ilaç yazdı. Başka bir bölüme git demedi. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. 10. Hafta tekrar değerime bakacak ona göre ilacı düzenleyecek tekrar. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim o zaman soracağım başka bir doktora görünmeme gerek var mı diye
sağol canım keşke benimki de o kadar olsaCanım benim değerim 4.42 çıkmıştı. Kadın doğum doktorum euthyrox diye bir ilaç yazdı. Başka bir bölüme git demedi. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. 10. Hafta tekrar değerime bakacak ona göre ilacı düzenleyecek tekrar. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim o zaman soracağım başka bir doktora görünmeme gerek var mı diye☺ Çok geçmiş olsun sana da
İnşallah canımBenimde midem bulantım yok ama tiksinme ve iştahsızlık vardı haftasonu şuan iyiyim perşembe kontrolüm var inşallah her şey yolundadır
Allah şifa versin canım inşallah önemli bir sorun yoktur. Doktorum hamilelikte yükselebileceğini söyledi ama endokrin doktoru daha iyisini bilir tabisağol canım keşke benimki de o kadar olsa25 cıktı. Yarın bende gidicem doktora. Yengem doktor arkadasıyla konustuda dahiliyr ve endokrine gitsin demiş.
Aslında benim 3,5 normal ama gebe biri için yüksek gebelerde 2,5 bizim için iyi dediHaftayaydı randevum geciktirme hemen git dedi. Benim baya yüksek cünkü
Bi kez kan verdim o da çok yüksek sayılmazdı 1200 lerde kese görünür dediler oyuzden yarin tekrar verip doktor randevusu alıcam. Senin değerin kaç?