2021 Nisan Anneleri

Yaaaa ne güzel canım tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi ?

Kızlar tsh cok yüksek cıkmıs bide kansızlık var kansızlık hep var zaten ama troid hormonum baya baya yüksek doktora git ilaca baslarlar erteleme dedi. Benim gibi olan var mı? Beta hcg 10000 cıkmıs güzel dedi
Canım muhakkak yarın hemen git ben troit haşimato hastayım bu yüzden gebe kalamadım 4 yıl tüp bebek yaptırdık ve yüksek çıktığında bebekte zeka geriliği gelişiyor dedi doktorum 15 günde bir kan vericem sürekli muhakkak ilaca başlamasın kontrol altına alındığında önemli değil yeter ki hemen kontrol altına alınsın bir çok insanda sadece hamileyken çıkıyor ve doğumdan sonra kayboluyor

aile hekimimde hemen git dedi zaten. Normalde haftayaydı yarına özelden randevu aldım mecbur. İnşallah hemen kontrol altına alınır gec kalınmaz

aile hekimimde hemen git dedi zaten. Normalde haftayaydı yarına özelden randevu aldım mecbur. İnşallah hemen kontrol altına alınır gec kalınmaz
Aynen canım kesinlikle iyi yapmışsın bebek beyninin gelişimi troit sayesinde oluşuyor şuan senden troit hormonunu alıyor o yüzden çıkmıştır tabi daha önce yoksa yaptırmadıysan farketmemişte olabilirsin yada gebelikten kaynaklı da olabilir çok yüksek çıkmış ama merak etme ilaç kullanıldığı an düşmeye başlıyor çok şükür ki

İnşallah düşer canım cok sağol.
ben bi gebelik daha geçirdim düşük oldu ama o zaman ki tahlil sonuclarıma baktım o zaman 36 cıkmıs ve bana ne aile hekimim ne kadın doğum doktorum hiçbir şey dememişti.

Amin inşaallah canım valla bende degerim birden artmıstı ondan şüphelenmiştim ozaman ama tek kese görünce değil demek dedik meger kese bölünüyormusta falan kısmet işte. Hayırlısı olsun seninde hakkında canım bende korktum dün aksam falan biraz sancı girmişti ama hersey olacagına varır dedim sonra sende düşünme canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…