- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Geçmiş olsun canım böyle seyleri önceden ögrenmek bian evvel gitmek aslında oyuzden önemli ama Allah ın izniyle bişey olmaz inşaallahİnşallah düşer canım cok sağol.
ben bi gebelik daha geçirdim düşük oldu ama o zaman ki tahlil sonuclarıma baktım o zaman 36 cıkmıs ve bana ne aile hekimim ne kadın doğum doktorum hiçbir şey dememişti.
çok teşekkür ediyorum canım inşallah❤Herşey yoluna girsin inşallah en kısa sürede tatlım
Benimde ilacla düşer umarım bian önce canım. Cok strese girmek istemiyorum zaten önlemimi alim gerisi takdiri ilahi❤Geçmiş olsun canım böyle seyleri önceden ögrenmek bian evvel gitmek aslında oyuzden önemli ama Allah ın izniyle bişey olmaz inşaallahbenim hamile kalmadan 5.16 cıkmıstı ama 6ay öncesi 2.9 falandı doktorum dahiliye görsün dedi dahiliye ilac kullancak boyutta degıl icinde bulundugu durumdan dalgalanma olmustur üç ay sonra tekrar baktırsın demişti üçüncü ayda bu ay bende yarın kan tahlili vericem bakalım yukselme alcalma varmı görücem. Ama sende üzülme hayırlısıyla saglıklı olsunlar hep öyle dua ettik Rabbim kararlamıştır
Yaaa işte ihmalkarlık bu defa önüne geçersin canım yarın hemen başlarsın ilacınaİnşallah düşer canım cok sağol.
ben bi gebelik daha geçirdim düşük oldu ama o zaman ki tahlil sonuclarıma baktım o zaman 36 cıkmıs ve bana ne aile hekimim ne kadın doğum doktorum hiçbir şey dememişti.
Şimdilik folbiol kullaniyorum doktora gidince daha normal bişey isticemKızlar follik asit ne kullanıyorsunuz ? Bana iyotlu al dedi doktorum
Benimde yüksek çıktı ilac başladık. Sabah kahvaltıdan yarim saat önce içiyorum. İlaca başlamayı erteleme ama önemliymiş. Gebelikte yükselebiliyormus bu değer. Neyse ki çözümü varKızlar tsh cok yüksek cıkmıs bide kansızlık var kansızlık hep var zaten ama troid hormonum baya baya yüksek doktora git ilaca baslarlar erteleme dedi. Benim gibi olan var mı? Beta hcg 10000 cıkmıs güzel dedi
İnşallah canım inşallah❤Yaaa işte ihmalkarlık bu defa önüne geçersin canım yarın hemen başlarsın ilacına
Ustteki rakam 300lü mü ? Güzel katlamışBen 2 kere verdim 1 ergun arayla 35356 ydi sonra 657 olmustuşuan çok küçük dedi kalp atışı galiba haftaya felan ancak
çok şükür ki canım. Yarın sabah doktora gidicem bende başlarım inşallah ilaca da düşerBenimde yüksek çıktı ilac başladık. Sabah kahvaltıdan yarim saat önce içiyorum. İlaca başlamayı erteleme ama önemliymiş. Gebelikte yükselebiliyormus bu değer. Neyse ki çözümü var
Ne güzelOnce karnımdan baktı iki tane gördü doktorda şok oldu alttan bakabilir miyim dedi olur dedim baktı ikiz gördük işte kalp atıslarınıda duyduk
Ustteki rakam 300lü mü ? Güzel katlamış
O zamn en yakın zamanda git canimsenin ki normal benimki ucmus
yarın sabah gidicem kuzumO zamn en yakın zamanda git canim
folik asit icin bence doktora sormak en iyisi..cunku dozlari farkediyir ve hepimizin yasina saglik durumuna gore almamiz gereken foz degisiyor.Canım Arkadaş ta şunu önerdi kararsız kaldim
Allah tamamına erdirsinGebelik testi yaptim bugun adetime 4 gun var
Pozitif cikti idrar testi ama daha doktora gitmedim cumartesi gidicem:) ins dogrudur.
Benide eklerseniz sevinirim.
Amin inşaallah canım sagolNe güzelAllah kolaylığını versin
benim de pek belirtim olmaz. icinizi ferah tutun. testte çıktıysa neden degil olasiniz.Kızlar bı sorum olucak size 2. Gebeliğim test yaptım 2 kere ikiside çıktı bu hafta hastaneye gidemeyecegim son bat 12 temmuz ama hiç belirtim yok acaba hamile degil miyim şüphem var değilmişim gibisizde belirti var mi
İlkinde çok belirti vardı acaba erken diye mibenim de pek belirtim olmaz. icinizi ferah tutun. testte çıktıysa neden degil olasiniz.