Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım beni yönlendirirler belki baya yüksek cünküAllah şifa versin canım inşallah önemli bir sorun yoktur. Doktorum hamilelikte yükselebileceğini söyledi ama endokrin doktoru daha iyisini bilir tabi ☺
senin ki normal benimki ucmusAslında benim 3,5 normal ama gebe biri için yüksek gebelerde 2,5 bizim için iyi dedi
Canım ben diofol kullanıyorum içinde iyot da varKızlar follik asit ne kullanıyorsunuz ? Bana iyotlu al dedi doktorum
Yaaaa ne güzel canım tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi ?Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Canım ben diofol kullanıyorum içinde iyot da var ☺
Kızlar follik asit ne kullanıyorsunuz ? Bana iyotlu al dedi doktorum
Canım muhakkak yarın hemen git ben troit haşimato hastayım bu yüzden gebe kalamadım 4 yıl tüp bebek yaptırdık ve yüksek çıktığında bebekte zeka geriliği gelişiyor dedi doktorum 15 günde bir kan vericem sürekli muhakkak ilaca başlamasın kontrol altına alındığında önemli değil yeter ki hemen kontrol altına alınsın bir çok insanda sadece hamileyken çıkıyor ve doğumdan sonra kayboluyorKızlar tsh cok yüksek cıkmıs bide kansızlık var kansızlık hep var zaten ama troid hormonum baya baya yüksek doktora git ilaca baslarlar erteleme dedi. Benim gibi olan var mı? Beta hcg 10000 cıkmıs güzel dedi
aile hekimimde hemen git dedi zaten. Normalde haftayaydı yarına özelden randevu aldım mecbur. İnşallah hemen kontrol altına alınır gec kalınmazCanım muhakkak yarın hemen git ben troit haşimato hastayım bu yüzden gebe kalamadım 4 yıl tüp bebek yaptırdık ve yüksek çıktığında bebekte zeka geriliği gelişiyor dedi doktorum 15 günde bir kan vericem sürekli muhakkak ilaca başlamasın kontrol altına alındığında önemli değil yeter ki hemen kontrol altına alınsın bir çok insanda sadece hamileyken çıkıyor ve doğumdan sonra kayboluyor
Bana elevit verdi doktor .. Ben folic1 kullanıyordum bitmişti dr verir diye almamıştım başka.Şimdi elevit aldım.Kızlar follik asit ne kullanıyorsunuz ? Bana iyotlu al dedi doktorum
Aynen canım kesinlikle iyi yapmışsın bebek beyninin gelişimi troit sayesinde oluşuyor şuan senden troit hormonunu alıyor o yüzden çıkmıştır tabi daha önce yoksa yaptırmadıysan farketmemişte olabilirsin yada gebelikten kaynaklı da olabilir çok yüksek çıkmış ama merak etme ilaç kullanıldığı an düşmeye başlıyor çok şükür kiaile hekimimde hemen git dedi zaten. Normalde haftayaydı yarına özelden randevu aldım mecbur. İnşallah hemen kontrol altına alınır gec kalınmaz
Sağol canım valla hala atamadım saskınlıgıOmg!!!!! Been şoookkk tebrikler kuzummm ben bile şaşırdım.siz çok doğal
İnşallah düşer canım cok sağol.Aynen canım kesinlikle iyi yapmışsın bebek beyninin gelişimi troit sayesinde oluşuyor şuan senden troit hormonunu alıyor o yüzden çıkmıştır tabi daha önce yoksa yaptırmadıysan farketmemişte olabilirsin yada gebelikten kaynaklı da olabilir çok yüksek çıkmış ama merak etme ilaç kullanıldığı an düşmeye başlıyor çok şükür ki
Amin inşaallah canım valla bende degerim birden artmıstı ondan şüphelenmiştim ozaman ama tek kese görünce değil demek dedik meger kese bölünüyormusta falan kısmet işte. Hayırlısı olsun seninde hakkında canım bende korktum dün aksam falan biraz sancı girmişti ama hersey olacagına varır dedim sonra sende düşünme canım hayırlısı olsunHayırlı olsun sağlıkla gelsinler bende de inanılmaz mide bulantısı oluyor, bugün kusma da başladı. Kafamı kaldıramıyorum, herşeyden iğreniyorum. Bi kaç gündür acaba ikiz mi diye aklıma geliyor hatta sabah buraya da yazmıştım. Şimdi biraz yoğurtlu makarna yedim de kendime geldim. Temizlik yapacak gücü bulamıyorum kendimde.
Bi tek kalçama bi bıçak saplanması gibi ağrı batıyor o beni biraz korkutuyor.
Sağol canım inşaallah hepimizinMaşallah maşallah canım ne güzel haber sağlıkla ilerler inşallah
Tek yumurta canımYaaaa ne güzel canım tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi ?
Çok geçmiş olsunaile hekimimde hemen git dedi zaten. Normalde haftayaydı yarına özelden randevu aldım mecbur. İnşallah hemen kontrol altına alınır gec kalınmaz
teşekkür ederim canım❤Çok geçmiş olsun
Herşey yoluna girsin inşallah en kısa sürede tatlımteşekkür ederim canım❤